شباهت و تفاوت میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن ابرو + عکس
تفاوت میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن ابرو چیست و چه شباهتی با هم دارند؟ مدتهاست که طراحی نقشهای دائمی روی بدن در دنیای میکاپ جایگاه ویژهای پیدا کرده و افراد تمایل دارند تا برخی از نقشها را برای همیشه روی پوستشان حک کنند. این طرحهای دائمی به تاتوهای روی دست و پاها محدود نمیشوند؛ بلکه گاهی میتوانند جنبه آرایشی نیز داشته باشند. حتماً دورهای را به خاطر میآورید که تاتو کردن خط لب و خط چشم، یک حرکت جذاب و اصطلاحاً لاکچری محسوب میشد.
برخی از افراد برای آن که آرایش دائمی را روی صورتشان داشته باشند، برخی از خطوط مانند خط چشم یا خط لب را تاتو میکردند تا همیشه آن را داشته باشند. تاتو کردن ابرو نیز یکی دیگر از کاربردهای آرایش دائمی بود که بسیاری از افراد را به سمت خود کشاند. این روش با وجود آن که طرفداران زیادی در آن زمان پیدا کرده بود، معایبی نیز داشت که رفتهرفته از محبوبیت آن کم کرد و بعد از مدتی روشهای نیمه دائمی جایگزین شدند.
در این مقاله قصد داریم به دو تا از این روشهای آرایش غیر دائمی برای ابرو بپردازیم. برای آشنایی با تفاوت میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن ابرو و دیدن عکس تفاوت میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن ابرو تا انتهای مقاله با سایت فارسیرو همراه باشید. مقایسه و فرق میکروبلیدینگ با میکروپیگمنتیشن ابرو را به شما خواهیم گفت.
میکروبلیدینگ (Microblading) چیست؟
برای آن که بدانید میکروبلیدینگ بهتر است یا میکروپیگمنتیشن، بهتر است ابتدا بدانید میکروپیگمنتیشن و میکروبلیدینگ چیست. میکروبلیدینگ یکی از روشهای آرایش نیمه دائمی ابروهاست که طی چند سال گذشته محبوبیت زیادی در بین خانمها پیدا کرده است. در سالهای نسبتاً دور، وقتی که به تازگی پای تاتو به صنعت میکاپ باز شده بود، تنها راه آرایش ابروها همین تاتو بود. بسیاری از افراد از این روش استفاده میکردند و با تراشیدن ابروهای خود، با استفاده از رنگ ابروی دلخواه خود را روی صورت طراحی میکردند.
کمی بعدتر، میکاپ آرتیستها به این نتیجه رسیدند که به جای نقاشی کردن کل ابرو، تنها قسمتهایی از آن را اصلاح کنند تا به فرم دلخواه برسند. به این صورت تکنیکهایی مثل میکروبلیدینگ متولد شدند. در تکنیک میکروبلیدینگ دقیقاً همین اتفاق میافتد و قسمتهایی از ابرو که خالی است و یا فرم دلخواه را ندارد، با استفاده از رنگ پر میشود. در این روش تارهای ابرو با ظرافت طراحی شده و طرحی طبیعی از ابروها ارائه میشود.
برای میکروبلیدینگ ابرو از یک تیغه یا «بلید» استفاده میشود تا با ایجاد منافذی روی سطح پوست، رنگ را به سطح زیرین و کم عمق پوست هدایت کنند. در واقع منافذ ایجاد شده چیزی شبیه به خراش هستند که رنگها را وارد عمق پوست میکنند.
همچنین بخوانید: آموزش آرایش فرانسوی + نکات میکاپ چهره و چشم به سبک فرانسوی
روش میکروبلیدینگ که تقریباً از سال 2014-2015 بین مردم دنیا محبوب شد، در کنار مزایای خود معایبی نیز دارد که باید به آنها توجه داشته باشید. از جمله مزایای این روش، طبیعی بودن آن است که البته به تکنسین نیز ربط دارد. در صورت مراجعه به یک تکنسین با سابقه، نتیجه خوبی خواهید گرفت. این نمونه تاتوی نیمه دائم، بین 7 تا 26 ماه ماندگاری دارد. چند نمونه از معایب میکروبلیدینگ ابرو را نیز بررسی کرده و سپس به بررسی تفاوت میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن ابرو میپردازیم.
- در میکروبلیدینگ از فشار فیزیکی دست استفاده میشود و هیچگونه فرایند اتوماتیکی وجود ندارد؛ بنابراین ممکن است مشکلاتی از جمله کم و زیاد شدن نیروی دست تکنسین، نتیجه کار را تغییر دهد.
- این روش بر پایه ایجاد خراش پوستی عمل میکند؛ در نتیجه باید تا مدتی این خراشها را تحمل کنید. بهبود زخمها ممکن است تا 2 هفته طول بکشد. همین مسئله میتواند بستر را برای ایجاد عفونت فراهم کند.
- در صورت حساسیت به رنگدانهها، التهاب و مشکلات پوستی را تجربه خواهید کرد.
- از نظر زیبایی نیز ممکن است تارهای ابروی طراحی شده نسبت به تارهای طبیعی ضخیمتر باشند. برای دستیابی به نتیجه مطلوب، به مراکز و سالنهای معتبر مراجعه کنید.
میکروپیگمنتیشن (Micropigmentation) چیست؟
میکروپیگمنتیشن یکی از روشهای نیمه دائمی برای آرایش صورت است که نه تنها در آرایش ابرو، بلکه در نقاط دیگر صورت مثل لبها، چشمها، خط رویش مو و … نیز استفاده میشود. میکروپیگمنتیشم در واقع قرار دادن پیگمنت یا رنگدانه بین لایه بیرونی و لایه زیرین پوست است که به این طریق میتواند موجب اصلاح ایرادات رشد و رویش مو و یا عدم قرینگی در قسمتهای مثل لب شود. شاید بتوان میکروپیگمنتیشن را پیشرفت خوبی در زمینه آرایشهای دائم و نیمه دائم دانست.
این روش با استفاده از یک ابزار الکتریکی انجام میشود و مانند میکروبلیدینگ نیازی به فشار دست ندارد. از طرفی از پیگمنتهای ضد حساسیت استفاده میشود که خود یکی مزیت دیگر به حساب میآید. سوزن میکروپیگمنتیشن بسیار ظریف و باریک است و نتیجه کار طبیعی خواهد بود. این روش نسبت به سایر روشها از ماندگاری خوبی نیز برخوردار است.
حالا که اطلاعات کلی و مختصری درباره میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن به دست آوردید و میدانید میکروپیگمنتیشن و میکروبلیدینگ ابرو چیست، میتوانیم به بررسی تفاوت میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن ابرو بپردازیم.
همچنین بخوانید: ماژیک ابرو چیست: آموزش استفاده و نحوه کشیدن ماژیک هاشور ابرو
شباهت میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن
با وجود چندین تفاوت میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن ابرو که آنها را از هم متمایز میکند، شباهتهای بسیاری میان این دو وجود دارد که باعث میشود اکثر افراد آنها را با هم اشتباه بگیرند و یا تفاوتی برای آنها قائل نباشند. در ادامه شباهت میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن را بررسی میکنیم.
عمق مناسب برای وارد کردن رنگ
یکی از شباهت میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن، عمقی است که رنگ را به آن وارد میکنند. در تاتو، رنگ وارد عمق پوست میشود و به خورد بافت پوست میرود؛ اما در روشهایی مثل میکروپیگمنتیشن و میکروبلیدینگ، رنگ به عمق نزدیک به 1/0 میلیمتری وارد میشود. در واقع در مرز بین لایه درم و اپیدرم.
رنگ مناسب برای اجرای تکنیک از شباهت میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن
رنگهای مورد استفاده در آرایشهای نیمه دائمی، تقریباً یکسانند؛ اما با رنگهای به کار رفته در آرایشهای دائمی مثل تاتو تفاوت دارند. در تاتو از رنگهایی استفاده میشد که بعد از مدتی تغییر رنگ میدهند و این به خاطر واکنشهایی است که اتفاق میافتد و در فرایندهایی مثل اکسید شدن، رنگها تغییر میکنند. در آرایشهای نیمه دائمی از پیگمنتهای طبیعی استفاده میشود که واکنشپذیری ندارند و به همین دلیل ثابت میمانند و تغییر رنگ نمیدهند.
همچنین بخوانید: کرلی مو چیست: آموزش 5 روش ساده کرلی کردن مو در خانه
ماندگاری میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن
اگر بخواهیم درباره ماندگاری میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن صحبت کنیم، باید بگوییم که این دو روش تقریباً ماندگاری یکسانی دارند. هر دوی این روشها در بهترین حالت و با رعایت مراقبتها و نکات، میتوانند تا دو سال باقی بمانند و بعد از آن حتماً به ترمیم نیاز خواهند داشت؛ بنابراین توقع نداشته باشید یک آرایش نیمه دائمی تا سالها بدون نیاز به ترمیم باقی بماند. رنگها ممکن است از بین بروند و کمرنگ شوند؛ بنابراین هرزمان نیاز به اصلاح فرم ابرو داشتید، میتوانید آن را ترمیم کنید.
تفاوت میکروپیگمنتیشن با میکروبلیدینگ ابرو
با وجود این که این دو روش شباهت زیادی به هم دارند و بسیاری از افراد این دو را با هم اشتباه میگیرند یا یکسان میدانند، اما تفاوتهایی وجود دارد که آنها را از هم متمایز میکند. تفاوت در تکنیک، رنگ، ماندگاری و … از جمله مواردی هستند که فرق میکروپیگمنتیشن با میکروبلیدینگ به حساب میآیند. در ادامه به بررسی تفاوت میکروپیگمنتیشن با میکروبلیدینگ ابرو میپردازیم.
تفاوت ابزار میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن
یک تفاوت میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن ابرو که اتفاقاً یکی از اصلیترین تفاوتها نیز هست، تفاوت در ابزار کار است. در میکروبلیدینگ ابرو از یک دستگاه ساده که در قسمت سر آن تیغ وجود دارد استفاده میشود. با استفاده از این تیغ خراشهایی روی سطح پوست ایجاد میشود که بستر را برای ورود رنگ به لایههای زیرین پوست فراهم میکنند.
در روش میکروپیگمنتیشن، از دستگاهی استفاده میشود که به صورت الکتریکی و خودکار با سوزنی بسیار نازک، رنگدانهها را وارد لایههای پوست میکند. این یک تفاوت بین میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن است.
تفاوت در تکنیک اجرایی میکروپیگمنتیشن و میکروبلیدینگ
میکروپیگمنتیشن در واقع یک سایه محو برای پر به نظر رسیدن حجم موها ایجاد میکند. به همین دلیل است که میتوان از این روش برای موی سر نیز استفاده کرد. اما در میکروبلیدنگ، طراحی تارهای ابرو یکی پس از دیگری انجام میشود و به همین دلیل ظاهری طبیعی دارد.
همچنین بخوانید: آموزش آرایش درشت نشان دادن چشم ها (بزرگ کردن چشم ریز)
فرق میکروبلیدینگ با میکروپیگمنتیشن ابرو در طول درمان
یک تفاوت میکروپیگمنتیشن و میکروبلیدینگ، تفاوت در تعداد جلسات و همچنین طول درمان آنهاست. میکروپیگمنتیشن ااغلب در یک جلسه انجام شده و تمام میشود؛ در حالی که برای میکروبلیدینگ باید دو جلسه را در نظر بگیرید. در جلسه اول طرح کلی و اولیه ابروی شما ترسیم میشود و در جلسه دوم جزئیات طراحی میشوند.
از طرفی در میکروبلیدینگ، مدت زمانی که برای بهبودی زخمها و تورم نیاز دارید، بیشتر است و آثار آن ممکن است چند روز تا چند هفته با شما همراه باشد. در میکروپیگمنتیشن خبری از اثرات و عوارش برای مدت طولانی نیست. در واقع میکروپیگمنتیشن به دلیل سوزن بسیار نازکی که دارد، یک روش کم تهاجم در مقایسه با میکروبلیدینگ به حساب میاید.
تفاوت در نتیجه نهایی
شاید بتوان اصلیترین تفاوت میکروپیگمنتیشن با میکروبلیدینگ ابرو را در نتیجه نهایی آنها دانست. در میکروبلیدینگ تکنسین با تکیه بر تجربه و خلاقیت خود میتواند یک اثر منحصر به فرد و بینظیر خلق کند. البته به همان نسبت اگر تکنسین ماهری انتخاب نکنید، نتیجه مطلوبی نمیگیرید.
در میکروپیگمنتیشن ورود پیگمنت به پوست به صورت خودکار و توسط دستگاه انجام میشود؛ بنابراین ظرافتهای طبیعی در آن مشاهده نمیشود و بیشتر شبیه به سایهای برای ابرو است. توجه داشته باشید که ریسک میکروبلیدینگ بیشتر از میکروپیگمنتیشن است؛ اما اگر کار را به دست کاردان بسپارید، نتیجه فوقالعادهای خواهید گرفت.
اینها چند فرق بین میکروبلیدینگ با میکروپیگمنتیشن هستند که میتوانند به شما در انتخاب گزینه بهتر کمک کنند. برای آن که گزینه مناسب خودتان را انتخاب کنید، اولویتهایتان را مشخص کنید. برای مثال اگر به طبیعی بودن ابرو بیشتر از میزان درد و طول درمان اهمیت میدهید، میکروبلیدینگ انتخاب بهتری برای شماست.
همچنین بخوانید: 10 تا از بهترین رنگ رژ برای پوست سبزه تیره و روشن
سوالات متداول
ماندگاری میکروبلیدینگ بیشتر است یا میکروپیگمنتیشن؟
هر دوی این روشها آرایش نیمه دائمی هستند و ماندگاری یکسانی دارند. این روشها میتوانند بین یک سال و نیم تا دو سال ماندگاری داشته باشند.
میکروبلیدینگ بهتر است یا میکروپیگمنتیشن؟
بهتر بودن یک روش با توجه به نیاز و ترجیحات شما تعیین میشود. بسته به خواستهتان، میتوانید روش بهتر را انتخاب کنید.
جمعبندی
اگر از طرفداران آرایشهای نیمه دائمی هستید و یا در نواحی مثل ابرو نواقصی را احساس میکنید و میخواهید آنها را برطرف کنید، حتماً نام دو تا از محبوبترین این روشها یعنی میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن به گوشتان خورده است. اینها دو تا از متداولترین روشهایی هستند که برای اصلاح مواردی مثل عدم قرینگی یا کمپشت بودن استفاده میشوند.
برای آن که بدانید کدام روش مناسب شماست، باید پیش از هر چیز با هرکدام آشنا شوید و بعد با بررسی تفاوت میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن ابرو، گزینه مناسب خودتان را انتخاب کرده و یا از تلفیق میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن استفاده کنید. در این مقاله به بررسی تفاوت میکروپیگمنتیشن با میکروبلیدینگ ابرو پرداختیم و و فرق میکروبلیدینگ با میکروپیگمنتیشن ابرو را به شما گفتیم.حالا میتوانید انتخاب مناسبی داشته باشید و زیبایی را به صورتتان هدیه کنید. اگر اطلاعات بیشتری درباره تفاوت میکروبلیدینگ با میکروپیگمنتیشن دارید، به ما بگویید و تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید.