ارزهای دیجیتال

تتر تقبلی چیست و چگونه با آن کلاهبرداری می‌کنند؟

اگر قصد دارد در بازار کریپتوکارنسی‌ها سرمایه‌گذاری کنید، حتماً به نکات امنیتی توجه ویژه‌ای داشته باشید؛ زیرا ممکن است اسیر اسکمرها شوید و سرمایه خود را از دست بدهید. یکی از روش‌های کلاهبرداری که بسیاری از افراد فرصت‌طلب از آن استفاده می‌کنند، انتقال دارایی‌هایی مثل تتر تقلبی به کیف پول شماست. این دارایی از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار است و بسیاری از کاربران از آن برای انجام پرداخت‌های روزانه بهره می‌برند. در این مقاله با ما همراه باشید؛ زیرا تصمیم گرفتیم در مورد کلاهبرداری تتر تقلبی و روش‌های تشخیص آن آموزش‌هایی را در اختیار شما قرار دهیم.

تتر چیست؟

قبل از ارائه توضیح در مورد تتر تقلبی و روش‌های پیشگیری از آن، بهتر است با این استیبل‌کوین بیشتر آشنا شوید. این دارایی که با نماد USDT نمایش داده می‌شود، نوعی ارز دیجیتال با پشتوانه دلار آمریکاست؛ بنابراین هرگونه تغییر در ارزش دلار به شکل مستقیم روی ارزش این توکن تأثیر می‌گذارد.

به نقل از زوم‌تک، استیبل کوین تتر با نماد USDT نوعی ارز با پشتوانه پول فیات است که به‌منظور جذب افراد ریسک‌گریز به بازار رمزارزها طراحی شده است. توجه داشته باشید که ارزش این دارایی وابسته به پشتوانه آن است. ارزش رمزارز تتر همیشه برابر با یک دلار است؛ به همین دلیل بسیاری از سرمایه‌گذاران ترجیح می‌دهند به‌منظور حفظ ارزش دارایی‌های خود و در امان بودن از نظارت نهادها و سازمان‌ها این توکن را خریداری کنند. البته در هنگام خرید باید مراقب باشید تا تتر تقلبی به شما فروخته نشود.

جالب است بدانید که امکان انتقال این استیبل کوین روی شبکه‌های مختلف فراهم شده است؛ اما در حال حاضر ERC-20 که روی اتریوم پیاده‌سازی شده از محبوبیت بیشتری برخوردار است. پس از این شبکه، استاندار TRC-20 مربوط به شبکه ترون بیشترین حجم انتقال را به خود اختصاص داده و بسیاری از کاربران از آن استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: لیست مشاغل خانگی موفق: فهرست 340 شغل خانگی زودبازده در ایران

بررسی چگونگی انجام کلاهبرداری با ارز تقلبی

مهم‌ترین هدف استفاده از فناوری بلاک‌چین افزایش امنیت تراکنش‌های مالی است؛ اما برخی از موارد افراد سودجو سعی می‌کنند با ارائه اطلاعات نادرست مثل جعل رسید تراکنش‌ها و ارسال تتر تقلبی، دارایی افراد را سرقت کنند. دلیل اصلی علاقه اسکمرها به این دارایی، استفاده بسیاری از تجار و کاربران از این ارز به دلیل سرعت بالای انجام تراکنش و غیرمتمرکز بودن آن است که امکان رصد تراکنش توسط نهادها را غیرممکن کرده است. به شما توصیه می‌کنیم قبل از واریز هرگونه وجه به کیف پول سایر کاربران، اطلاعات رسید ارسال شده را بادقت بررسی کنید تا دارایی خود را از دست ندهید.

شناسایی تتر تقلبی

حال که با این دارایی دیجیتال آشنا شده‌اید، بهتر است با روش‌هایی که می‌توان تتر تقلبی را تشخیص دهید نیز آشنا شوید تا از بروز مشکلات احتمالی و سرقت دارایی‌های خود جلوگیری کنید.

بررسی لوگو

اولین نکته‌ای که پس از مشاهده اطلاعات یک تراکنش باید به آن توجه کنید لوگوی نمایش‌ داده‌شده در صفحه است. تمام توکن‌های موجود در بازار، لوگو منحصربه‌فرد خودشان را دارند که با جستجویی ساده در گوگل یا بررسی سایت‌های معتبر می‌توانید آن‌ها را مشاهده کنید. USDT نیز از این قاعده مستثنی نیست. به این نکته توجه داشته باشید که این یکی از سرنخ‌هایی است که با استفاده از آن می‌توان موارد اسکم را بررسی کرد؛ اما در برخی از موارد کلاهبرداران با ساخت نمادهایی مشابه، ممکن است شما را گمراه کنند. پس به سایر مواردی که در ادامه بررسی می‌کنیم نیز توجه کنید.

آدرس کانترکت

تشخیص آدرس جعلی از اصلی به دلیل وجود شبکه‌های مختلفی که از این دارایی پشتیبانی می‌کنند، کمی دشوار است؛ اما یکی از بهترین روش‌های تشخیص کلاهبرداری تتر تقلبی به‌حساب می‌آید. در ابتدای آدرس هر شبکه مشخصه منحصربه‌فردی وجود دارد. برای اطلاع از آدرس کانترکت یک توکن، راه‌های مختلفی وجود دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

  1. مراجعه به وب‌سایت رسمی پروژه و مقایسه آدرس با رسید ارسال شده
  2. مراجعه به سایت‌های معتبر نظیر کوین مارکت کپ و کیون گکو جهت بررسی آدرس کانترکت شبکه‌های مختلف

به‌محض مشاهده صفحه مربوط به یک تراکنش، شبکه آن را بررسی کنید و با کانترکت ثبت شده در سایت‌های معتبر مطابقت دهید. در صورت وجود مغایرت قطعاً تتر تقلبی برای شما ارسال شده است. در ادامه آدرس برخی از شبکه‌ها را در اختیار شما قرار می‌دهیم.

  • شبکه سولانا: Es9vMFrzaCERmJfrF4H2FYD4KCoNkY11McCe8BenwNYB
  • شبکه ترون: TR7NHqjeKQxGTCi8q8ZY4pL8otSzgjLj6t
  • شبکه هکو: 0xa71edc38d189767582c38a3145b5873052c3e47a
  • شبکه بایننس کوین: 0x55d398326f99059ff775485246999027b3197955
  • شبکه پالیگان: 0xc2132d05d31c914a87c6611c10748aeb04b58e8f
  • شبکه آوالانچ: 0xc7198437980c041c805a1edcba50c1ce5db95118
  • شبکه هارمونی: 0x3c2b8be99c50593081eaa2a724f0b8285f5aba8f

بررسی اطلاعات تراکنش

یکی دیگر از روش‌های تشخیص تراکنش‌های تقلبی، بررسی اطلاعات ارسال شده از طریق مرورگرهای بلاک‌چینی است. در این روش کافی است آدرس تراکنش را در این مرورگرها وارد کنید تا اطلاعات مربوط به آن به شما نمایش داده شود. توجه داشته باشید، اگر جزئیاتی در اختیار شما قرار نگرفت تتر تقلبی برای شما ارسال شده است.

اصلی‌ترین جزئیاتی که باید به آن توجه کنید، حجم بازار و ارزش معاملات است. ازآنجایی‌که USDT یک دارایی محبوب است؛ در نتیجه حجم معاملات انجام شده و ارزش آن در شبکه‌های مختلف بسیار بالاست. بعد از مشاهده اطلاعات مربوط به تراکنش حتماً به سایت‌های معتبر مثل کوین مارکت کپ مراجعه کنید و آمارهای منتشر شده را با صفحه ارسال شده مطابقت دهید. اگر تفاوتی در این دو وجود داشت به صحت معامله انجام شده شک کنید.

بررسی آدرس تراکنش‌ها

تمامی دارایی‌هایی که با استفاده از فناوری بلاک‌چین طراحی و تولید می‌شوند، کد رهگیری منحصربه‌فردی دارند که توسط کدهای هش ایجاد می‌شود. اسکمرها تغییراتی در آدرس و کد رهگیری ارسال شده انجام می‌دهند تا شما را گمراه کنند. پس تمام اطلاعات را بادقت بررسی کنید؛ زیرا برخی مواقع تغییرات بادقت بسیاری انجام می‌شود و تشخیص آن دشوار است.

رفتار مشکوک

مورد دیگری که در هنگام انجام معامله باید به آن توجه داشته باشید، رفتارهای مشکوک طرف مقابل است. اگر در یک معامله، پیشنهادی خارج از عرف مثل خرید با قیمتی بالاتر یا فروش با قیمتی پایین‌تر به شما ارائه شد، به‌احتمال فراوان طرف مقابل یک اسکمر است.

بررسی سایر اطلاعات تراکنش

اگر اطلاعات مربوط به آدرس را در مرورگر بلاک‌چین وارد کنید، اطلاعاتی نظیر تعداد هولدر و تراکنش‌ها در اختیار شما قرار می‌گیرد. ازآنجایی‌که محبوبیت USDT بسیار زیاد است؛ در نتیجه عدد ثبت شده در مقابل این دو بخش باید زیاد باشد. در غیر این صورت تتر تقلبی برای شما ارسال شده است.

جمع‌بندی

USDT یکی از محبوب‌ترین دارایی‌های موجود در بازار کریپتوکارنسی‌هاست. بسیاری از سرمایه‌گذاران به دلیل سرعت بالای تأیید تراکنش، غیرمتمرکز و کم نوسان بودن این ارز ترجیح می‌دهند به‌جای پول فیات از آن استفاده کنند. همین جذابیت‌ها باعث شده تا بسیاری از اسکمرها با ارسال تتر تقلبی سعی در فریب‌دادن کاربران و سرقت دارایی‌های آن‌ها داشته باشند. ازاین‌رو تصمیم گرفتیم در این مقاله اطلاعاتی را در مورد این دارایی و روش‌های شناسایی کلاهبرداری تتر تقلبی به شما آموزش دهیم تا گرفتار افراد سودجو نشوید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا