ترند های روز

شوخی با وزیر راهنما / او حتی کسی را یک بار در روزنامه راهنمایی نکرد!

رافی در روزنامه اطلاعاتی نوشت: گفته شد كه وزیر فعلی فرهنگ و جهت گیری از چند حقوق (فقط سه سال كوتاه مانند آه) ، مدیر روزنامه اطلاعاتی است كه می تواند با اجازه سالمندان وارد صدمین سالگرد خود شود.

او [در توضیح عدم اشتغال همزمان در روزنامه اطلاعات و وزارت ارشاد] آنها اعلام كردند كه متأسفانه من نتوانستم دو هندوانه با یك دست تهیه كنم و البته در چشمان خودمان دیدیم كه آشکارا دو دست داشته باشند! و سوال اساسی ما این بود که پس چرا دست می گیرید؟

خلاصه نیروی دولت و رئیس روزنامه ، کامل و کامل ، در خدمت وزارت فرهنگ و جهت گیری بود.

ما که در روزنامه روزنامه اطلاعات با دکتر صالحی (مدیر اجرایی) بودیم ، دیدیم که او در کوتاه مدت چه کاری انجام داد. اگر از همه کارمندان و کارگران این مجموعه سؤال کنید ، به این دو نکته مهم و اصلی گوش خواهید داد:

نکته اول: به محض اینکه روزنامه مسئول است ، به جای اینکه فقط حقوق بشر را بخواند ، ابتدا گفت که حقوق پرسنل موسسه (که بخشی از بشریت هستند) باید با یک رویکرد بهبود به موقع پرداخت شوند ، اگرچه برخی از آنهاست. کارکنان دقیقاً می دانند که زمین آنها این است که سر خود را در پایین برج پرتاب کنند. حداقل در این زمینه برنامه ریزی کنید.

نکته دوم: اگرچه مدیر سابق روزنامه اطلاعاتی وزیر فرهنگ و جهت گیری اسلامی شده است. اما تمام وقت پیش از ما بود (و نه ما) ، همه با “فرهنگ” خود همه را به خود جلب کرد. هیچ فرصتی برای “راهنمایی” وجود نداشت. چهل مؤمن حاضر در این موسسه مایل به شهادت است که آنها هرگز در راهنمای ما نیستند. او با همان فرهنگی که در شخصیت خود داشت ، ما را راهنمایی می کرد. راهنمای خودجوش!

23302

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا