اینترنتوبسایت ها

بهترین روش های کسب و درآمد از فریلنسری

بهترین روش های کسب و درآمد از فریلنسری

به نقل از لندگراف: امروزه یکی از پر بحث ترین موضوع های جهان، فریلنسری می باشد، که چگونه می توان فریلنسر شد؟ پول ساز ترین مهارت های فریلنسری کدامند؟ درآمد فریلنسری چقدره؟ و … که ما بهترین روش های کسب و درآمد از فریلسنری را به شما می گوییم، تا شما بهترین را برای خود انتخاب کرده و یاد بگیرید، تا به درآمد های بالایی دست یابی کنید، پس تا انتهای مقاله حتما با فارسیرو همراه باشید.

چگونه می توان به یک فریلنسر تبدیل شد؟

شما در اولین مرحله برای فریلنسر شدن نیاز است، که از یک وب سایت معتبر آموزش ببینید، و بعد از آموزش دیدن می توانید به کمک فضای مجازی یا سایت های فریلنسری شروع به فعالیت کنید.

روش های پر درآمد فریلنسری

در این بخش به معرفی چند تا از بهترین روش های فریلنسری می رویم پس حتما تا انتها با همراه باشید، تا با این روش ها آشنا شوید.

1.برنامه نویسی

یکی از بهترین روش های موجود برنامه نویسی شدن می باشد، که درآمد بالای دارد ولی راه شروع برنامه نویسی یکی از سخت ترین راه های ممکن می باشد، زیرا زبان های برنامه نویسی زیادی وجود دارد که شما باید قبل از شروع انتخاب کنید، که می خواهید برنامه نویس اندروید شوید یا وب سایت، که باز هر کدام زبان های گسترده ای دارند، مثلا برای برنامه نویسی وبسایت شما باید، زبان های html , css , java scrip را یاد بگیرید تا بتوانید یک وبسایت را با زبان های برنامه نویسی طراحی کنید، و یا برای طراحی یک اپلیکیشن چندین زبان است که یکی از آنها را باید از صفر تا صد به صورت حرفه ای یاد بگیرید تا بتوانید یک اپلیکیشن را طراحی کنید.

یکی از بهترین منبع های یادگیری برنامه نویسی وبسایت، راکت می باشد که می توانید از صفر تا صد زبان های برنامه نویسی را یاد بگیرید.

2. طراحی گرافیک

گرافیک هم دومین رتبه لیست ما را توانسته برای خود بگیره، گرافیک یکی از پول ساز ترین حوزه های موجود در دنیا می باشد، و زیر شاخته های زیادی دارد، که معروف ترین زیر شاخته های طراحی گرافیک عبارتند از تدوین ویدیو، عکاسی، ویرایش عکس و … می باشد، که شما می توانید با یادگیری یکی از این مهارت های پولساز به درآمد های بالای دست یابی کنید، و یک ماشین پولساز برای خود داشته باشید. که معروف ترین حوزه گرافیک ادیت عکس می باشد، که می توانید در سایت های داخلی فریلنسری کنید، و هم در سایت های خارجی به صورت دلاری فریلنسری کرده و کسب و درآمد کنید.

یکی از بهترین منبع های یادگیری طراحی گرافیک، وبسایت لندگراف می باشد، که معروف ترین آموزش های لندگراف عبارتند، آموزش فتوشاپ، و پریمیر که می توانید به راحتی شرکت کرده و یک حرفه ای پولسازی را یاد بگیرید.

3. سئو

سئو هم خودش یکی از بهترین روش های کسب و درآمد از فریلنسری می باشد، که شما با یادگیری سئو می توانید سایت خود را برای موتور جستوجوی گوگل بهینه می کنید، تا سایت خود را بالا بیاورید و محصول خود را بفروشید.

یکی از بهترین منبع برای یاد گیری سئو سایت سئو لرن می باشد، که شما می توانید با دوره تخصصی آموزش سئو، سئوی سایت خود را بهینه کنید و فروش خود را هم افزایش دهید.

4. طراحی وب سایت

یکی دیگر از راه های فریلنسری طراحی وبسایت و مدیریت وبسایت می باشد، که شما می توانید به کمک طراحی وبسایت با کد نویسی، یا cms های مدیریت محتوای سایت مثل وردپرس سایت هایی را طراحی کنید، و با قرار دادن محتوا، تصویر، ویدیو و پادکست های صوتی سایت را مدیریت کنید، و کسب و درآمد کنید.

یکی از بهترین منبع های طراحی سایت آکادمی امیر حسین نائی می باشد، که به شما یاد می دهد چگونه یک وب سایت را از صفر تا صد خودتان طراحی کنید.

درآمد فریلسنر ها چقدره؟

طبق تحقیقات تیم ما درآمد فریلنسر ها در ایران از 4 میلیون تومان تا 50 میلیون تومان می باشد، ولی در خارج از ایران این مبلغ خیلی بالا می باشد.

مزایا و معایب فریلنسر ها:

هر شغلی در این دنیا دارای مزایا و معایبی می باشد، که همچنین شغل محبوب و پر طرفدار فریلنسری هم مزایا و معایبی دارد که در ادامه این مقاله به مزایا و معایب شغل فریلنسری می پردازیم.

مزایای کسب درآمد در خانه توسط فریلنسر

1. خودت رئیس خودت هستی.

2. ساعت در دستان شما کار می کند.

3. از بین پیشنهادات پروژه و کارفرما را خودتان انتخاب خواهید کرد.

4. محدودیت درآمدی وجود ندارد و می توانید همزمان روی چندین پروژه کار کنید.

5. این بازار هیچ حد و مرزی ندارد و  مشاغل کافی، با کیفیت و قابل اعتماد زیادی هستند.

6. در سایت فریلنسینگ خود با انتخاب هر پروژه درآمد خود را به دست خواهید آورد.

7. برای استخدام و کار از راه دور نیازی به رفتن به شهرهای بزرگ نیست.

8. شما نیازی به نشستن در دفتر ندارید و می توانید در هر کجا که هستید کار کنید، بنابراین نیازی به پرداخت هزینه دفتر ندارید.

9. نه آزمون شغلی مهم است و نه مدرک تحصیلی و تنها چیزی که مهم است توانایی ، شغل و منبع یادگیری شماست.

معایب فریلسنری

1. کار صفر تا صد دست شماست.

2. در ابتدا تا آنجایی که ممکن است پروژه به دست شما نمی رسد و این مرحله نیاز به حوصله دارد تا هر روز کم کم پیشرفت کنید و پروژه های بیشتری بدست آورید.

3.   فریلنسری یکی از رشته های است که گاهی اوقات تعداد پروژه ها خیلی زیاد است و باید برای زمان های شلوغ آماده باشند و زمان هایی است که پروژه های زیادی وجود ندارد و باید برای این زمان ها برنامه ریزی کرد.

4. از جایی که رقابت در این بازار حرف اول را می زند، بنابراین باید پروژه را با بهترین کیفیت انجام دهید تا رقبا از شما جلو نزنند.

5. نداشتن ساعات کاری مشخص و انعطاف پذیری در زمان می تواند به عنوان یک مزیت و همچنین یک عیب تلقی شود زیرا گاهی اوقات باعث توقف بین کارها و فشار و سختی تحویل می شود. بنابراین داشتن برنامه زمانی و مدیریت زمان برای یک فریلنسر بسیار مهم و ضروری است.

6. نداشتن شریک می تواند شما را وادار کند که مسئولیت کل پروژه را به تنهایی به عهده بگیرید. خودتان کار خود را بررسی کنید و اگر اندازه پروژه بزرگ است از شخص دیگری استفاده کنید.

سخن پایانی

همانطور که در مقاله  فریلنسر چیست | کیست؟  گفته بودیم که فریلسنری یکی از محبوب ترین و بهترین شغل های موجود در دنیا می باشد، در همین مقاله هم اشاره ای شد، که شما با یادگیری یکی از این مهارت های معرفی شده می توانید یک ماشین پولساز برای خود طراحی کرده و به درآمد های بالایی دست یابی کنید، تنها نیاز شما در این راه آموزش اصولی می باشد، که به جای سوخت دادن و تجربه کسب و کردن، از فردی یاد بگیرید که سوخت داده و تجربه کرده و به شما کمک می کند که سوخت ندهید تا زمان خود هدر نرود، و تجربیات خود را با شما به اشتراک می گذارد.

ممنون که تا انتهای مقاله با وبسایت فارسیرو همراه بودید.

مبنع: www.landgraph.ir

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا