ترند های روز

Mohsen Tonabandeh: تنها چیزی که فکر نمی کنم تولید “پایتخت 2” است

پس از راه اندازی تصاویر برخی از عوامل در سری “سرمایه” با فرماندار مازران ، گمانه زنی های زیادی در مورد این جلسه وجود داشت. برخی در مورد ساخت و ساز قریب الوقوع “پایتخت 2” صحبت می کردند ، و حتی فراتر از یک قدم جلوتر رفتند و داستان را به موضوعاتی مانند “6 روز یونگ” نسبت دادند و برخی در مورد شرایط و شرایط فرماندار برای تولید فصل جدید صحبت کردند که باید به آنها توهین شود.

در مرحله بعد ، ما همچنین از محسن تانابها سؤال کردیم. در پاسخ مختصر به ویکی پدیا ، Tanabandeh فقط گفت: “اوضاع در کشور آنقدر جدی است که من به سرمایه جدید فکر نمی کنم. “

بنابراین ، آنچه در این مورد اتفاق افتاده است این است که ما نباید در حال حاضر منتظر فصل جدید “سرمایه” باشیم و این گزارش های خبری بیشتر شبیه یک دیو است که قصد ایجاد حاشیه برای این سریال محبوب را دارد.

۲۴۲۲۴۴

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا