ترند های روز

“مودی” جانی دپ سرانجام یک خریدار پیدا کرد

فیلم “مودی ؛ سه روز در بال های جنون” توسط جانی دپ ، که در جشنواره Sanbastian در اسپانیا به نمایش در آمد ، سرانجام توسط Vertical برای توزیع انتخاب شد. این فیلم قرار است در 5 نوامبر سال جاری در سینماهای آمریکا اکران شود.

توزیع کننده یکی از کسانی است که به فیلم های مستقل به اصطلاح “مشکل ساز” مانند “کارآموز” ، “کیوت در مقابل آکمی” ، دراکولا لوک بسون و “رویاهای مجله” اختصاص داده شده است و اجازه نمی دهد که آنها نادیده بگیرند.

فیلم دپ بیوگرافی از هنرمند ایتالیایی Amado Modigliani است. در این فیلم ، آل پاچینو هم تهیه کننده بود و هم نقش حامی ، با بازی در نقش ریکاردو Squarecio و Bruno Gori.

این فیلم بر اساس نمایشنامه دنیس مک اینتایر ، داستان نقاش معروف را در طول اقامت در پاریس در سال 2 روایت می کند و به چهار ساعت متمرکز است که در آن او از پلیس در خیابان ها و کافه های فرانسه فرار می کند.

گفته می شود این فیلم با بودجه حدود 5 میلیون دلار ساخته شده است.

البته ، فیلم دپ در St.Sbastian بررسی های بسیار منفی دریافت کرد و در حال حاضر نمره 2 در Metacritic دارد.

اولین فیلم دپ به عنوان کارگردان فیلم “شجاع” بود که با بازی مارلون براندو بازی می کرد. این فیلم در جشنواره کن با بررسی های منفی روبرو شد و سرانجام در ایالات متحده اکران شد.

۲۴۲۲۴۳

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا