ترند های روز

ابزارها در شاهین شاهر هستند

براساس روابط عمومی این جشنواره ، فراخوان دومین جشنواره موسیقی خلاق ، شاهین شاه با خاطره زنده از هنرمند موسیقی ایران حسن کسان کازای آغاز شد.

این جشنواره با حمایت گروه فرهنگ اسلامی و جهت گیری استان اصفهان با هدف شناسایی استعدادهای ویژه و معرفی ظرفیت های جدید در موسیقی این کشور برگزار می شود.

امید غوبادی ، دبیر جشنواره ، گفت: “این جشنواره در چهار محور اصلی از جمله ایجاد ، تحقیق ، آموزش و صنعت و هر کار خلاقانه و مدرن در چندین شاخه موسیقی و زمینه برای موسیقی پاپ ، کلاسیک ، مدرن ، جاز ، آیینی و مذهبی برگزار می شود.”

به گفته قبادی ، این جشنواره “استاد حسن کسای” نامیده می شود و یک بخش ویژه “استاد جیلیل شهناز” در نظر گرفته می شود. این جایزه به خلاقیت در بداهه نوازی و بداهه نوازی در موسیقی ایران اختصاص یافته است.

فراخوان جشنواره موسیقی خلاق دوم:

* محورهای جشنواره

1. آفرینش: آهنگسازی ، لمس ، تفسیر ، بداهه سازی

2. تحقیق: مقاله ، کتاب ، پایان نامه

1. صنعت موسیقی: ساخت ، نرم افزار ، صدا ، ابزارهای آموزشی

*مضامین جشنواره

موسیقی ردیف ، موسیقی منطقه ای ، موسیقی مذهبی و مذهبی ، موسیقی کلاسیک ، موسیقی ترکیبی ، موسیقی پاپ و کودکان و موسیقی نوجوانان و سایر شاخه های موسیقی

توجه: آثار را می توان به صورت تک رنگ ، مضاعف و گروه بندی با ترکیبات مختلف ارائه داد.

جدول زمانی و نحوه ارسال شغل

پست تماس: 1 اکتبر

مهلت ارائه: 5 دسامبر

زمان جشنواره: 2 فوریه

برای بارگیری متن دومین جشنواره موسیقی خلاق در اینجا ببینید

۲۴۲۲۴۳

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا