ترند های روز

عشق ممنوع برای گریه سیاووشان ؛ در شب 2 بوخارا

مطابق این رویداد ، هشتمین شب از شب های بخارا به “شهنومه ، داستان و آتش سیاواش” اختصاص داده شده است. این نشست با همکاری انتشارات خارازمی ساعت 5 بعد از ظهر روز دوشنبه 30 سپتامبر با سخنرانی مریم طاهری مجد و علی دهباشی در تالار هنرمندان جیلیل شهناز برگزار می شود.

سیاواش پسر پادشاه کاووس در شهنومه است. او از یک مادر نژادی به دنیا می آید ، اما اخترشناسان در سرنوشت او درد و رنج می بینند. پدر این راز همه را پنهان می کند. وقتی کودک بودم ، سیاواش به درخواست Rostam به زابول می رود و آیین ها و رزمندگان را به او می آموزد. دست روستام پس از بازگشت به کاخ پدر با وسوسه های خود در مرحله به مرحله ، سودابه اتفاق نمی افتد و به همین دلیل او دچار مشکل می شود.

در این جلسه ، در حالی که این داستان شنیدنی شهنوه را بازگو و روایت می کرد ، آنها مورد بررسی قرار می گیرند: سیاواش ، گیاهی در متون قبل از اسلامی ، آزمایش آتش ، عشق ممنوعه ، آرکیپت کوک ، سیاواش و هنر قطب ، جایی که سیاواشگار است ، از زمین مردگان و غوغا Siavoshan باز می گردد.

۲۴۲۲۴۲

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا