Bash به تورنتو می رود – اخبار آنلاین

طبق گفته دفتر روابط عمومی و امور بین الملل ، این فیلم یکی از تولید مرکز رشد فکری کودکان و نوجوانان است.
جشنواره بین المللی فیلم تورنتو ، یکی از جشنواره های جهان ، در جشن خود از پنجاه سالگرد ، بهترین فیلم های کلاسیک جهان را در سال جاری نشان می دهد.
برنامه ریزی شده توسط مدیر برنامه ریزی جشنواره رابین شهروند و آندره پیکارد ، مجموعه ای از فیلم های کلاسیک تأثیرگذار از سراسر جهان انتخاب شده است.
این آثار برجسته ، که در یک سری فیلم های جدید تعمیر شده 4K ارائه شده اند ، دوباره به سینمای بزرگ باز می گردند.
آثاری مانند “آنیکی بابو” (اولین فیلم اولیویرا ، 1) توسط پرتغال ، “روزها و شبها در جنگل” به کارگردانی Satyajit Rai از هند محصول سال 2 ، “Jaws” به کارگردانی استیون اسپیلبرگ از محصول ایالات متحده. uu سال
این مجموعه ترکیبی هیجان انگیز و التقاطی را ارائه می دهد. از معدود فیلم هایی که از کارگردانان مشهور جهان گرفته تا اکتشافات محترم و بهترین فیلم های فروش مانند “آنیکی بابو” دیده می شود ، که بندرت نشان داده می شود.
پنجمین جشنواره بین المللی فیلم تورنتو از 1 تا 8 سپتامبر (از 1 تا 8 سپتامبر) در کانادا برگزار می شود.
59243