جنگ 6 روزه “Parizad” را متوقف کرد/ به دنبال اتاق نشیمن

هادی مارسبان در مورد عملکرد پریزاد گفت: “ما آماده انجام کار بودیم که همزمان با یک جنگ شش روزه بود.” همانطور که نتوانستیم تبلیغ کنیم ، کار متوقف شد. ما هنوز دنبال می کنیم تا اتاق مناسب را پیدا کنیم. چندین سالن پیشنهادی وجود داشت و با محمد اللهری فومانی ، مدیرعامل بنیاد رودکی صحبت می کرد. “او همیشه از تئاترها راضی است و ما از هال هفیز بازدید کردیم ، اما اتاق برای نمایش ما مناسب نبود و طراح آن را تأیید نکرد.”
وی ادامه داد: “دکوراسیون ما به صحنه نیاز دارد و شرایط هال هال با این مطابقت ندارد.” در غیر این صورت ، داستان می گوید و مخاطب فقط باید زاویه ای انجام دهد. امیدواریم اتاق نشیمن مورد نظر خود را پیدا کنیم. “
Marzban گفت: “قبلاً من اجراهای انیمیشن توسط رادیو اکبر را در طول زندگی وی اجرا کرده ام.” او پیشنهادات دیگری داشت ، اما من فکر کردم کار او به رادیو نزدیک نیست. وقتی سارایان کار “پرایزاد” را ارائه داد ، من آن را خواندم ، و با وجود سن جوانی ، او را به خوبی نوشتم. “
کارگردان “شب در پایتخت مرطوب” موضوع کار را توضیح داد: “داستان” پریزاد “به سال 2 باز می گردد ؛ وقتی شاه کشور و پسرش را ترک کرد ، محمد رضا شاه ، سلطنت ساخته شد. در این مرحله ، برخی از مردم از ایران فرار می کنند و به روسیه می روند. وقایع این کار مربوط به وضعیت وضعیت امروز و شامل جامعه نیست.
The cast includes: Bahram Ebrahimi, Farid Sajad Hosseini, Raha Khodari, Alireza Mehran, Amir Abbas Tawfiqi, Parisa Moqtada, Shima Jan Ghorban, Soheil Ghassan, Shahrzad Darfard, Azita Khorrami, Aragas Simonian, Kazry Hosseini, an experienced actor of cinema and تلویزیون
Marzban گفت: “این کار هیچ نقشی در کار ندارد و همه بازیگران در یک مکان هستند.” ساختار کار به گونه ای است که گروهی از شخصیت ها در همان زمان حرکت می کنند و دیگران از ایران فرار می کنند. همه چیز در یک شب به هم می پیوندد ، و ماجراجویی هایی وجود دارد که داستان “پریزاد” را ایجاد می کند.