حقوق باورنکردنی برخی از بازیگران/ 45 میلیارد سال در سال می گیرند ، یک سال بازی نکنید

به گزارش روزنامه جوان ، پرداخت و کتاب بدون کتاب در سینمای ایران با ظهور سکوهای فیلم خانگی شدت گرفته است. تا زمان رسیدن سکوهای فیلم خانگی ، حقوق بازیگران فیلم از پایگاه خاصی برخوردار بود. رقابت این سکوی برای جذب بازیگران ناگهان همه چیز را قطع کرد و پول بزرگ و ناشناخته را به فیلم خانگی ریخت.
برای بازی 2 میلیارد دلار پرداخت نکنید!
چندی پیش ، شاهین شاجاری ، منتقد سابق فیلم ، در مصاحبه با رسانه ها وضعیت عجیب و غریب در شبکه فیلم خانگی را نشان داد. در مصاحبه خود ، شجاع قدیمی چیزهای عجیب و غریب را منتشر کرد و گفت: “اکنون ما سکویی داریم که به او 5 میلیارد دلار بازیگر داده است که در سال بعد کار نکند! یعنی او در طول سال اول رقم داده شد و گفت که با سیستم عامل های دیگر تا زمانی که سریال بعدی روی سیستم فیلم پخش شود ، ما در سیستم فیلم پخش نمی شود ، ما نمی دانیم که بازیگر جوان و جوانی به او نداده است که به او یک جوان عمل کند شکسته شده است
امیر قدیری ، یکی دیگر از منتقدین فیلم ، گفت که نکته دیگری برای پرداخت دستمزدهای نجومی به بازیگران: “این پول از کجا می آید؟ آیا این بازیگران اینقدر بازار دارند؟ وقتی تام کروز چنین پولی را در ژاپن بدست می آورد ، او علاقه و بازار زیادی دارد و همه اینها توسط سهامداران شرکت در نظر گرفته می شود.
سرگیجه از تعداد دستمزدها
وقتی کلمات کارگردانان و تولید کنندگان را وارد می کنیم ، به نقاط سرگیجه تعداد دستمزدها گوش می دهیم. انتشار بازیگران “آزازیل” فقط نمونه ای بود که درز شد. به همراه بازیگران یک میلیارد دلار در این سریال ، ما به حسن فتی گوش می دهیم که یکی از بازیگران مشهور ، با وجود قرارداد و ظاهر شدن در مقابل دوربین ، ناگهان تصمیم می گیرد در وسط کار در تلویزیون بازی کند. این بدان معنی است که دستمزدها به اندازه سینما و سینما در خانه افزایش یافته است و به دور از حرفه ای و اخلاقی نیست.
محمد حسین لطیفی ، یک کارگردان مشهور فیلم و تلویزیون ، همچنین از حقوق نجومی بازیگران انتقاد کرد و تعادل را در سینما و سریال قطع کرد و گفت: “این بازیگر می گوید که من یک ماهی سه میلیارد می خواهم ، اما من فقط می خواهم پروژه خود را با سه میلیارد ماهی شروع کنم. این بازیگر می خواهد با ما باشد.
طاعون فیلم دولتی
از طرف دیگر ، علی غام مگامی ، یکی از تهیه کنندگان فیلم ، نه تنها سیستم عامل را برای وضعیت فعلی مقصر می داند: “قبلاً فقط بنیاد سینمای و میدان سینمای فارابی درگیر تولید فیلم بوده است ، اما بسیاری از سازمان های دولتی در 5 سال گذشته وارد زمینه تولید فیلم شده اند. موسسه دولتی پول دارد و بنابراین ، یک پروژه گران قیمت را تعریف می کند.
Sayed Zia Hashemi ، یکی دیگر از تولید کنندگان سینمای ایران ، می گوید عدم وجود اتحادیه تولید ثابت یکی از دلایل این وضعیت است: “در گذشته ، هنگامی که یک بازیگر نجوم خواستار شد ، ما بلافاصله در اتحادیه تولید کنندگان اعلام کردیم که بازیگر حق کار ندارد ، اما امروز این کار را انجام نمی دهیم. سال بعد
مالیات -اگزیمپ میلیاردها دستمزد
بازیگران این حقوق نجومی عجیب و غریب را دریافت می کنند که هنوز هم معافیت مالیاتی هستند! این بازیگر زن با بودجه دولتی میلیاردها دلار در یک فیلم به دست می آورد و سپس از پرداخت مالیات خودداری می کند. اینها مشکلات عجیبی هستند که هنوز اصلاح نشده اند و چگونه بدتر خواهد شد. در بخش فیلم و حقوقی کشور ، آرزوهای عجیبی در تعیین دستمزدها و نحوه ورود به پایتخت وجود دارد که اگر تصور نشود ، وضعیت تولید سریال و تولید سریال کشور را به خوبی به همراه نخواهد داشت.
کاملاً واضح است که هیچ توجیهی منطقی در این سبک از فیلم و سریال سازی وجود ندارد و در چنین شرایطی فقط سود برخی از افراد ارائه می شود. سینمای ایران هنوز در بیشتر فیلم های او آسیب دیده است و برای فیلم های او هزینه نمی کند ، اما بازیگران وی هنوز هم چشمگیر هستند. ادامه این وضعیت در آینده نزدیک ، سینمای ایران را بلع خواهد کرد و اولین دود به مخاطبان بعدی سینمای دیگر می رود.
23302