“ماجراجویی نیمه شب” مهداویان

فیلم “ماجراجویی نیمه شب” به کارگردانی محمد حسین مهداویان ، که با جنگ 6 روزه سر و کار دارد ، شب گذشته با توالی های بیرونی در خیابان یوسفاد در تهران آغاز شد.
این فیلم یک جنگ شش روزه و حمله صهیونیستی به تهران را منتشر خواهد کرد. فیلمنامه این فیلم توسط مهدی یزدانی خورام و آزام بهروز نوشته شده است.
مهداویان پیش از این یک و دو فیلم را در محیط تاریخی تاریخی و ترسناک به همراه “درخت گردو” ، یکی از بهترین های حرفه ای خود ساخته بود. فیلم او “ایستاده در گرد و غبار” در دهه 1990 بار دیگر سینمای قهرمانانه را برای تماشاگران جذاب کرد و فیلمسازان را به سینما برد. اکنون کار جدید کارگردان باعث کنجکاوی زیادی در مورد روایت مهداویان از جنگ شش روزه شده است.
“داستان نیمه شب” توسط حبیب والی نجاد تولید شده است و محصولی از موسسه تصویر تحت نظارت سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران است. اسامی بازیگران و سایر فیلمسازان وجود نداشته است.
243