مراسم تشییع جنازه فارشچیان فقط در ایسفاهان

بعد از ظهر یکشنبه ، جلسه ای برای هماهنگی مراسم وداع با جسد پروفسور فارشچیان برگزار شد ، در میان مقامات وزارت فرهنگ و برادرزاده های وی و خانواده اش و جسد معلم محمود فارشچیان مستقیماً به ایران هدایت شد.
در این جلسه ، پیام تسلیت رئیس جمهور و همچنین وزیر فرهنگ به خانواده فارشچیان فرستاده شد و آماده بود تا یک مراسم باشکوه را برای مراسم تشییع جنازه این معلم هنر غیرقابل مقایسه ایران در مقابل تالار Wahdat جشن بگیرد.
علاوه بر این ، تهیه آستان احدیس رازاوی برای استاد فارشچیان توف در مشهاد الرزا (همانطور که خانواده وی نیز ارتباط برقرار کرده اند.
خانواده فارشیان از مقامات ، هنرمندان و مردم بخاطر شخصیت بزرگ استاد فارشچیان تشکر کردند و تأکید کردند که کاهش کار سخت معلم یکی از تأکیدات وی است و این مراسم تشییع جنازه فقط در اصفهان و پس از مراسم تشییع جنازه وزارت فرهنگ برگزار شد.
59243