ترند های روز

میزبانی عمارت Noufel Lushato از سه نمایش

به گفته خبرگزاری آنلاین ، بازی “باخ” نوشته و کارگردانی بهزاد عبدی و تولید شده توسط علی شهانی در دور چهارم خود تا 6 اوت ، هر شب ساعت 9:50 بعد از ظهر به مدت 5 دقیقه.
جهانیه ، بهزاد داوری ، بهزاد عبدی ، حسین میرزایان و بهناز شنا در این کار بازی خواهند کرد.
این داستان یک تئاتر است که در آن Forugh و Bach یکدیگر را می شناسند ، واقعیت و خواب با یکدیگر مرتبط هستند و اسرار فاش می شود.

همچنین نمایش “Tribus” توسط نینا رین ، ترجمه شده توسط آتهه احمدی ، کارگردانی و کارگردانی محمد عبداللهی هر شب ساعت 9:50 بعد از ظهر به مدت 5 دقیقه برگزار می شود
علی باگری ، اصثر پیران ، ساناز طاری ، صفوره خشتات ، زاهرا هیداری و مصطفی فاضلی بازیگران هستند. مهدی سوهرابی تولید کننده کار است.
کار “قبیله” داستان یک کودک ناشنوا را نشان می دهد که در یک خانواده پر سر و صدا و کامل بزرگ شده است. اما وقتی او برای اولین بار با دنیای ناشنوایان آشنا شد ، معنای واقعی “شنیدن” را تجربه می کند. این کار روایتی قدرتمند از زبان ، هویت و تعلق است.

بازی “سیدنی” نوشته و کارگردانی Ehsan Rezzvani و تهیه شده توسط علی جباری ، در تاریخ 6 اوت ، هر شب ساعت 9:50 بعد از ظهر به مدت 5 دقیقه.
در این کار ، علی بارانی ، سارا سافاری ، پام راخاد ، آرمینا ضیا نور ، محمنه فیفی ، احمد رضا نانجیفی ، مهدی ملک شاه ، فتنه ملکی ، زاهرا آقابی ، هدایات اللی رازم آرا بازی خواهد کرد.
این برنامه داستانی را در اردوگاه پناهندگان سیدنی بیان می کند.

59243

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا