ترند های روز

تسلیت برای رئیس کتابخانه ملی به دکتر کریم سلیمانی

با توجه به روابط عمومی سازمان ملی کتابخانه و اسناد ، Gholamreza Amirkhani ، رئیس سازمان ، گفت:

تعالی

“اگر دانشمند در اسلام بمیرد ، کسی نیست که به چیزی محدود شود.”

متأسفانه ، من تسلیت خود را به دکتر کریم سلیمانی نسبت به خانواده تخمین زده شده وی و جامعه دانشگاهی این کشور تسلیت می گویم.
دکتر سولیمانی با دانش و تعهد خود در زمینه تاریخ ، همواره الهام بخش و راهنمایی برای دانشجویان و دانشگاهیان در تاریخ ، به ویژه تاریخ معاصر ایران بوده است.
علاوه بر آثار وی ، از جمله کتاب دانشگاهی دوران قاجار ، که یک مرجع ارزشمند و ارزشمند برای دانشگاهیان و دانشگاهیان است ، همکاری و مشاوره این معلم متوفی در مورد موضوعات تحقیقاتی مختلف و موضوعات مربوط به اسناد تاریخی برای جمع آوری اسناد و سازماندهی کتابخانه.
این معلم تحصیل کرده را به یاد داشته باشید.

دکتر کریم سولیمانی ، متولد 2008 ، عضو دانشکده و استاد تاریخ دانشگاه شهید بهشتتی ، دانشجوی دکترا در مطالعات ایرانی در بامبرگ آلمان بود. وی دو کتاب با عنوان “صادرات دخانیات ایران به مصر” منتشر کرده است ، بر اساس اسناد جدید از سال 1 تا 2 “و” قاجار ریجال “از محقق در داستان. در ماه های اخیر ، دکتر سولیمانی از عقاید Moisés Ghanninejad برای انتقاد از عملکرد دکتر محمد موساج ، که به طور گسترده در فضای مجازی منتشر شده و مورد توجه قرار گرفته است ، انتقاد کرده است.

۵۹۲۴۳

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا