ترند های روز

در همان زمان که گزارش نسل کشی ، اسرائیل یک مشاور دیگر فلسطینی را که برنده اسکار شد ، کشته و توسط یک اسرائیلی کشته شد

فعال فلسطینی این دو بازگشت (چه نامهایی بازگشت هاتالین همچنین شناخته شده است) در مستند برنده اسکار “هیچ سرزمین دیگری وجود ندارد” آنها او را شلیک کردند و دوشنبه در کرانه باختری درگذشت.

خبر این حادثه ابتدا توسط یالی ابراهیمیکی از مدیران مستند منتشر شد. او ویدئویی را در شبکه های اجتماعی منتشر کرد که در آن او یک شهرک اسرائیلی را نامید ینون عالی گروهی از فعالان را در شهر ام الخیر در مسافر شلیک کنید.

ابراهیم به همراه این ویدئو نوشت: “یک شهرک اسرائیلی به تازگی به ریه های حقاقینا شلیک کرده است ؛ یک فعال خارق العاده که در سینمای هیچ سرزمین دیگری نیست ، در مسافر با ما کار کرده است.”

دو ساعت بعد ، وی در اظهارنظرهایی افزود: “او بارها بر اثر زخمهای خود درگذشت. وی کشته شد.”

آل آل آلبریکی دیگر از کارگردانان مستند همچنین در تاریخ اینستاگرام خود نوشت: “دوست عزیزم ، من امشب کشته شدم. او در مقابل مرکز روستا متوقف شد که یک شهرک یک گلوله را در سینه خود شلیک کرد و جان خود را گرفت. این راهی است که اسرائیل ما را از بین می برد ، هر بار زندگی.”

پلیس اسرائیل در بیانیه ای که توسط الجزیره صادر شد ، درگذشت اودا را تأیید کرد و گفت: “پس از این حادثه ، مرگ یک فلسطینی تأیید شد. نقش دقیق وی در این حادثه در دست بررسی است.”

لوی پس از این حادثه دستگیر شد. پلیس گفت: “یک شهروند اسرائیلی در صحنه دستگیر شد و سپس به بازداشتگاه بازجویی منتقل شد.” چهار فلسطینی و دو گردشگر خارجی که در این صحنه حضور داشتند نیز در رابطه با این حادثه دستگیر شدند. “

به گفته روزنامه هراترزلوی سال گذشته به دلیل خشونت علیه فلسطینی ها توسط چندین کشور تحریم شد. همچنین روزنامه اسرائیل تایمز وی نوشت که تحریم هایی که دولت بایدن در دوره ریاست جمهوری تحمیل کرده بود دونالد ترامپ آنها لغو شدند.

یک مسافر این بخشی از ساحل غربی اشغالی است ، موضوع اصلی این مستند “هیچ سرزمین دیگری” بود. مستندی که برنده جایزه اسکار بهترین مستند در سال 2 شد. این فیلم بین 1 تا 2 سالگی برگزار شد و خشونت ارتش اسرائیل و شهرکهای علیه فلسطینی ها را به ثبت رساند.

از آغاز جنگ بین اسرائیل و غزه در 1 اکتبردر فلسطینی آنها توسط ارتش و مهاجران در کرانه باختری کشته شدند.

ابراهیم در مصاحبه با سنگ “این بسیار خوب است که ما برای اسکار نامزد کرده ایم و مردم در مورد آن صحبت می کنند ، اما در چند ماه همه به فیلم یا بعدی می روند.” اما ما به کار خود ادامه می دهیم. این مأموریت زندگی ما برای پایان دادن به بی عدالتی موجود و تبدیل این مکان به مکانی بهتر است. به همین دلیل است که ما تمام احساسات خود را در یک مجسمه نمی گذرانیم … زیرا مردم هر روز کشته می شوند. “غزه دیگر قابل سکونت نیست. اگر سیاست خارجی ایالات متحده تغییر نکند ، ممکن است جامعه باسل برای چند سال دیگر وجود نداشته باشد.”

در آوریل ، حمدان بلالیکی دیگر از کارگردانان فیلم فقط چند هفته پس از برنده شدن در اسکار ، توسط شهرکهای اسرائیلی مورد ضرب و شتم قرار گرفت و تحقیر شد ، سپس دیدنی و سپس آن را به پایگاه نظامی منتقل کرد.

در همان زمان که گزارش نسل کشی ، اسرائیل یک مشاور دیگر فلسطینی را که برنده اسکار شد ، کشته و توسط یک اسرائیلی کشته شد

یک منظره از فیلم سرزمین دیگری نیست

وی در یادداشتی برای نیویورک تایمز نوشت: “این بدترین لحظه زندگی من بود.” من فریادها و گریه های همسر و فرزندانم را شنیدم که مرا صدا کردند و از آن مردان التماس کردند که ترک کنند. من و همسرم فکر کردیم که آنها مرا خواهند کشت. “اگر من بمیرم از آنچه برای خانواده ام اتفاق می افتد می ترسیدیم.”

نکته جالب این است که

دادگاه اسرائیل با توافق اسرائیلی که متهم به فانی یک فعال فلسطینی در کرانه باختری اشغالی است ، دستگیر شده است.

متهم روز سه شنبه پس از آنكه دادگاه صلح در اورشلیم از ادامه دستگیری خودداری كرد ، به بازداشت خانگی منتقل شد. طبق روزنامه اسرائیل هراترزلوی با اتهامات قتل غیر ارادی و استفاده غیرقانونی از سلاح گرم در رابطه با مرگ هزالین وجود دارد.

ویدئویی که توسط گروه حقوق بشر اسرائیل منتشر شده است Betelim را نشان می دهد لوی هنگام تصادف در شهر ، هزالین را شلیک می کندبشر

مقامات اسرائیل علی رغم شواهد و تحریم های قبلی که اتحادیه اروپا و ایالات متحده به حملات فلسطینی گذشته علیه فلسطینی ها تحمیل کرده بودند ، وی را به دستگیری های داخلی آزاد کردند. در حالی که ینون به بازداشت خانه منتقل شد اعضای خانواده هالین دستگیر شدندبشر

قتل Hatthalein همزمان با گزارشی از سازمان حقوق بشر اسرائیل در روز دوشنبه بود. در این گزارش ، اسرائیل به نسل کشی در غزه متهم شده است.

Betsim همچنین اعلام کرد: حملات روزانه شهرکهای مسلح با تیم های کامل نظامی علیه فلسطینی ها در کرانه باختری پیشین نشده است. این حملات شامل آتش سوزی عمدی ، سرقت ، حمله به خانه ها ، تهدیدهای مسلحانه ، کیف پول و موارد دیگر است ؛ و همه با حمایت از قانون اسرائیل و پشتیبانی دولت آنها این کار را می کنند.

ترجمه: Zainab Kazemkhah

منبع: الجزایر و رولینگ استون

59243

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا