مصطفی وزیری توسط ایران در ایالات متحده رقابت می کند

فیلم کوتاه “یکی از مضامین” در مسابقه جشنواره هالشورت آمریکایی واقع شده توسط اسکار و BAFTA واقع شده است.
فیلم کوتاه “یکی از آنها” ، “یکی از آنها” ، محصول مشترک ایران و ایتالیا ، در دومین حضور جهانی خود به قسمت اصلی جشنواره هالیشورت در ایالات متحده رسید.
این فیلم توسط مصطفی وازیری ساخته و کارگردانی شده است که توسط حسین کاکاوند تهیه شده و توسط شرکت معتبر ایتالیایی Lights On ساخته شده است.
بیست و یکمین دوره جشنواره از 1 تا 8 اوت (از 16 تا 26 اوت 1404) در اتاقهای تئاتر Tccchine 6 در بلوار معروف هالیوود لس آنجلس برگزار می شود و فیلم “یکی از سیرز در تاریخ 5 اوت نمایش داده می شود.
جشنواره Hollyshorts ، یکی از مهمترین رویدادهای بین المللی در زمینه فیلم کوتاه ، همه ساله در قلب هالیوود برگزار می شود و به طور رسمی توسط آکادمی و آکادمی BAFTA تأیید می شود. این جشنواره یکی از ورودی های اصلی معرفی فیلم های کوتاه در مسابقات جهانی مانند اسکار است. جشنواره Hollyshorts با تمرکز بر معرفی استعدادهای خلاق ، نوآورانه و نوظهور فیلم کوتاه ، جایگاه ویژه ای در بین جشنواره های معتبر جهان دارد.
فیلم “یکی از آنها” نیز در اولین کار جهانی خود در بخش رقابت بین المللی جشنواره کوزوو دوکوفست در تاریخ 1 و 2 اوت به نمایش در خواهد آمد.
در سینمای ایران چهار چهره خوب و مشهور و بین المللی وجود دارد ، از جمله احمد بحرامی (مشاور کارگردان) ، مسعود امینی تیرانی (مدیر فیلم) ، سامان ماجد وفی (شریک تولید کننده) و حسن مهدوی (طراح صدا) در این پروژه بین المللی.
انتقال بین المللی این فیلم از شرکت ایتالیایی Lights On است.
۲۴۲۲۴۳