ترند های روز

چرا معاون وزیر فرهنگ از یک سوال عصبانی شد

ظاهراً ، پس از انتقاداتی که توسط اعضای جدید هیئت مدیره انجمن موسیقی موسیقی منتشر شده است ، IRIB ، نه حبیب علی (AS) ، بلکه از مووویله تا این موضوع. از آنجا که همه ما می دانیم که این سازمان سالها برای موسیقی و اخبار این هنر کوچکترین اهمیت داشته است و اکنون با انتقاد از دولت به این موضوع رسیده است. اما چرا انجمن موسیقی مهم است که معاون وزیر مستقیماً در انتصاب هیئت امنای خود شرکت کند.

انجمن موسیقی نوعی بازوی اجرایی دفتر موسیقی است و اهمیت آن این است که هزینه این انجمن بدون رویه های اداری وزارتخانه انجام می شود و از آنجا که اساسنامه انجمن به طور مستقل ، غیر دولتی را تأسیس می کند و از اهداف سودآوری نیست “، به طور طبیعی مصون از سختگیر سازمان بازرسی است. اساسنامه انجمن موسیقی همچنین پانزده وظیفه را برای نشست معتمدین خود تعریف می کند ، که شامل مهمترین وظایف “اتخاذ برنامه های کلان انجمن ، تصویب ترازنامه ، تصویب بودجه سالانه” است.

از آنجا که بودجه دولت ، حامیان مالی خصوصی و درآمد مانند کنسرت ها ، نمایشگاه ها و غیره. آنها تحت نظارت مجلس انجمن هزینه می شوند ، بنابراین انتخاب اعتماد مدیران صعودی بوده و بسیار حساس بوده است. اگرچه مدیر کل دفتر موسیقی رئیس انجمن موسیقی است ، ما شاهد اختلافات بین انجمن موسیقی و دفتر موسیقی در مورد بخش هنری و زمان جشن گرفتن و گذراندن برخی از جشنواره ها ، بخش هنری و دفتر توسعه هنرهای معاصر هستیم. به نظر می رسد که معاون وزیر و رئیس دفتر موسیقی اکنون در تلاشند تا جامعه موسیقی را برای جلوگیری از چنین رویدادهایی به لباس بپوشند. اگر یکی از نیروهای اعتماد دفتر موسیقی ، که سالها در بدن جامعه موسیقی بوده است ، به عنوان مدیرعامل این موسسه مهم معرفی می شد. اما حضور Sahar Forouzan با نام اصلی Fatima Forouzan Ala ، که در اخبار رسمی نامگذاری نشده است! – به عنوان عضو هیئت امنای انجمن موسیقی ، به هیچ وجه تخلف نیست. آنچه بحث برانگیز است ، حذف چهره های موسیقی انجمن و حضور پروژه بانکی است که عمدتاً در پروژه روابط عمومی شرکت می کند.

حال سؤال این است که ، اگر بخش خصوصی ، نیمه سبز یا بانکی از موسیقی پشتیبانی کند ، جامعه باید مسئولیت نحوه هزینه کردن را بر عهده بگیرد. هیئت مدیره.

حضور چهره های جوان در هر زمینه قطعاً یکی از خواسته های جامعه حاکمیت است. اما استدلال جایگزین کردن افراد با تجربه تخصصی کمی در یک موسسه کاملاً تخصصی و مهم که باید نقش استراتژیک در موسیقی کشور داشته باشد چیست؟ حضور افراد باتجربه مانند داود گنجی ، احمد صدی و حسن ریاشی (که در دوره فعلی رها شده بود) جدا از تجربه و تجربه. از آنجا که این افراد با بسیاری از دولت ها و مقامات سر و کار داشته اند ، رأی استقلال دارند که در افراد بی تجربه دیده نمی شود.

در بحث انتصاب هیئت امنای ، ما همچنین به یک خلاء قانونی یا خلاء قانونی می رسیم. مشخص نشده است که اعضای هیئت مدیره ، با چه تجربه و چه مکانیسم هایی باید توسط معاون وزیر فرهنگ معرفی شوند. در دهه های اخیر ، این روال رسم بین جامعه Blanqueo و متخصصان موسیقی بوده است ، اما با قرار ملاقات اخیر ، دوره های آینده می ترسند که مشابه جامعه موسیقی یک موسسه موسیقی تخصصی تحت نظارت مدیرانی باشد که مایل به آزار و اذیت همه امور هستند.

*روزنامه نگار و منتقد موسیقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا