ترند های روز

انتقال بیش از 6000 دقیقه رادیو ویژه ILAM در ایران

“ایلام فقط یک استان مرزی نیست ؛ این خط نگهبان باغ های ایران در غرب کشور است.” سرزمینی که اولین دیوار دفاع از میهن در روزهای آتش بود و امروز در جاده به نور اربین ، به مکانی مؤمن و عشق تبدیل می شود. “

به گفته معاون رئیس جمهور صدا ، در 4 اوت ، مجموعه ای از برنامه های ویژه چندین شبکه آغاز و ادامه دارد. این مجموعه شامل 1800 دقیقه به شکل 2 عنوان و 2 برنامه است که در قسمت های مختلف ایلام در افراد خواهد بود. علاوه بر این ، 3 برنامه اجرا می شود. این محتویات به صورت هدفمند طراحی شده و با مأموریت های تخصصی هر شبکه سازگار است تا یک پیام متحد ، چند لایه و منسجم از ظرفیت های استان ایلام را به مخاطبان منتقل کند.

با توضیح رویکرد استراتژیک این پروژه ، باخشیزاد رادیو ایران را به عنوان “شبکه ملی ملی” معرفی می کند و می افزاید: “در این پروژه ، رادیو ایران زیست توده ایلام را در زمینه تاریخ ، فرهنگ و نقش در یکپارچگی ایران روایت می کند ؛ یک چشم انداز ملی که از جامعه محلی ناشی می شود.”

وی با اشاره به سهم غیرقابل مقایسه جوانان در زندگی فرهنگی و اجتماعی استان ، می گوید: “رادیو جوان صدای انگیزه ، تلاش و امید نسل جدید ایلام است”. نسلی که جهاد را ساخته است ، در این شعار معنایی ندارد ، بلکه در زمینه عمل و کارآفرینی است. “

باخشیزاده سپس به شرایط خاص استان ایلام در دوران اربین اشاره می کند و اظهار داشت: “رادیو بهداشتی نقش مهمی در ارتقاء تنوع زیستی و ایمنی زائران کربلا و زائران مقدس با تمرکز بر سلامت عمومی ، آماده سازی برای مراکز بهداشتی و ظرفیت سلامت آثار”

علاوه بر این ، وی ظرفیت های اقتصادی استان ایلام را توضیح می دهد: “رادیو اقتصاد به عنوان تحلیلگر و بازو که توسط رسانه ها ترویج می شود ، رشد پیشرو استان را بررسی می کند ؛ از مرز مهران و توانایی های صادراتی گرفته تا زیرساخت های تجاری تجاری ، نفت ، گاز و مرزهای تجاری.”

معاون رئیس جمهور صدا به مأموریت فرهنگی این پروژه اشاره دارد و می گوید: “فرهنگ رادیو ، با تمرکز بر میراث معنوی ، آیین ها ، ادبیات شفاهی ، زبان و هنرهای سنتی استان ، نقش مهمی در محافظت دارد و منعکس کننده سرمایه فرهنگی ایلام است.” همچنین به رادیو آوا به عنوان مکمل این مسیر ارائه می شود و می افزاید: “رادیو آوا با استفاده از موسیقی محلی و آیینی ، از زندگی افراد برای مخاطبان استفاده می کند.” صدایی که گاهی اوقات در آهنگ های حماسی قرار می گیرد و گاهی اوقات برای آهنگ های روستایی زمزمه می کند. “

باخشیزاده همچنین در مورد بعد معنوی این پروژه توضیح می دهد: “رادیو و رادیو مایریف قرآن ، با تمرکز بر روی سبک زندگی اسلامی ، اخلاق ، آیین های مذهبی و آیین های معنوی ، ایمان عمیق مردم ایلام را منعکس می کند ؛ ایمانی که در مشکلات آنها محکم تر شده است ، ریشه های آنها.”

وی همچنین با اشاره به رادیو صبا ، نقش طنز در این پروژه را مهم توصیف کرد: “این شبکه زندگی روزمره مردم استان را با توجه به طنز نشان می دهد ؛ روایتی که مشکلات را روایت می کند و شیرینی ها را به پایان می رساند.”

در بخش دیگری از این پروژه ، ورزش های رادیویی منعکس کننده فعالیت های ورزشی جوانان ، ورزش های بومی و نقش ورزش در بهبود هویت و نشاط اجتماعی است. برنامه رادیویی همچنین آثار مبتنی بر تاریخ ، اسطوره ها ، اسطوره ها و خاطرات مردم این خط را می خواند. تجدید نظر که به بهبود حافظه تاریخی و همدلی ملی کمک می کند.

در بخشی از سخنان خود ، باخشیزاده همچنین به برنامه های ویژه شهدا اشاره می کند و اظهار می دارد: “ایلام سرزمین شهدای است. بخشی از این پروژه به روایت زندگی و اراده های شهدا ، مکالمات با خانواده های خود و بازتاب فرهنگ عزت نفس و غیرت اختصاص یافته است.” فرهنگی که برای هویت ایلام در نظر گرفته شده است. “”
در همین حال ، معاون رئیس جمهور صدا ، که به ظرفیت فنی و تخصصی جمهوری اسلامی ایران اشاره دارد ، از نقش اصلی “رسانه رادیویی” در پیشرفت این برنامه ملی صحبت می کند ، توضیح می دهد: “رسانه های رادیویی به عنوان موتور مهندس پروژه تخصصی ، که به داده ها ، تفکر ، انتقال ، انتقال ، انتقال و نظارت بستگی دارد.
“این ساختار تخصصی رادیو را از سطح روایت صرف ارتقا می بخشد و به یک موقعیت استراتژیک می پردازد که نه تنها صدای یک استان ، بلکه تکرار ملی یک ایران افتخار است.”

در پایان ، وی می افزاید: “ایلام فقط موضوع رسانه ها نیست ؛ این یک نکته استراتژیک در جغرافیای فرهنگی ایران است که منعکس کننده روایات آن است که می تواند منجر به تحکیم وحدت و هویت ملی شود. برنامه هفته های ایرانی تلاشی عمدی برای توضیح این توانایی ها و فروش مجدد اجتماعی آنها است.” افق “.

59243

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا