نقش تراز در جنگ رسانه ها

از آنجا که IRIB به عنوان مدیر حقوقی برنامه های رادیویی و تلویزیون در کشور شناخته می شود. یکی از مهمترین وظایف این سازمان ، اطلاعات و سرگرمی تماشاگران است ، در حالی که در سالهای اخیر با استفاده از سلیقه تعداد قابل توجهی از مخاطبان را از دست داده است.
وضعیت فعلی برنامه های صوتی و تلویزیونی جمهوری اسلامی ایران ، کاهش چشمگیر در عموم ، به ویژه در بین نسل های جوان و جوان ، که یکی از مهمترین دلایلی است که محتوای ارائه شده در بسیاری از موارد با نیازها و سلیقه مخاطبان فعلی مطابقت ندارد.
علاوه بر این ، فضای فعلی رسانه های ایران تحت تأثیر جنگ رسانه ای عمومی به کارگردانی رسانه های خارجی ، از جمله برخی ماهواره ها و فضای مجازی است. این رسانه ها توانسته اند بخش مهمی از مردم ، به ویژه جوانان را با استفاده از فناوری های جدید و تولید محتوای جذاب ، سرگرم کننده و متنوع جذب کنند.
کاهش اعتماد عمومی به رسانه های ملی نیز یکی از مهمترین عوامل این کاهش در مخاطب است. برخی از خرابی ها در مورد نحوه اطلاع رسانی ، پوشش اخبار و کیفیت برنامه ها باعث شده است که مخاطب به دنبال اخبار جایگزین و منابع اوقات فراغت باشد.
مرکز تحقیقاتی مجمع مشورتی اسلامی اخیراً تحقیقاتی را با عنوان “استراتژی های خاص سیاست رسانه ای در میدان نبرد رژیم صهیونیستی علیه منافع ملی ایران” منتشر کرده است ، که دارای نکات کلیدی در مورد لزوم بررسی برنامه های انتقال است. یکی از نکات مهم در بند 2 این مطالعه ، نیاز به سیاست های واضح و کارآمد در رسانه های ملی است. این بند تأکید می کند که برای مقابله با جنگ دشمن ، برنامه ریزی دقیق و استفاده هوشمندانه از ابزارها و قابلیت های موجود باید در دستور کار قرار گیرد.
از آنجا که بسیاری از جوانان به شبکه های ماهواره ای متوسل شده اند و طبق آمار و مستندات در Majlis Research ، IRIB باید در سیاست های برنامه ریزی خود مورد بررسی قرار گیرد و بهتر است از ظرفیت های شبکه های ماهواره ای که در جنگ 6 روزه نشان داده اند که مطابق با سیاست وحدت ملی برای انتشار خواسته ها و خواسته های آنها است استفاده کنید.
به عنوان مثال ، جنگ 6 روزه برخی از شبکه های ناتوانی فارسی را نشان می دهد ، برخی از آنها نافرمان بوده اند و برخی دیگر تلاش می کنند تا با این روزهای دشوار بجنگند. این واقعیت که شبکه ماهواره ای در این دوره چندین کمپین همدلی ملی را جشن می گیرد ، می تواند یک پیام واضح برای مقامات رسانه ای کشور برای ایفای نقش رسانه های ایران در خارج از مرزها باشد.
براساس تحقیقات اخیر Majlis ، هنگامی که رسانه های ملی سلاح های اجرایی خود را از دست داده اند ، مانند Press TV ، Al -kawsar و غیره.
شبکه هایی مانند Persiana “Jam TV” و “ماهواره ورزشی” نمونه هایی هستند که در جنگ رسانه ای اخیر نشان داده شده اند که از انسجام ملی کشور پشتیبانی می کنند و این موضوع را به برخی از مخاطبان جوان منتقل می کنند. بنابراین ، همکاری استراتژیک با این شبکه ها و انتقال برنامه های جذاب و شخصی سازگار با منافع نسل جدید می تواند در جنگ رسانه ای اخیر مفید باشد.
از طرف دیگر ، از ظرفیت این شبکه ها می توان با توجه به رویکردهای سیاسی این کشور برای حمایت از تولید و تبلیغات ، ایجاد یک گفتمان اجتماعی ، بارور کردن عرق ملی در جوانان و غیره استفاده کرد.
شما باید باور داشته باشید که یک دست هرگز نمی تواند صدا ایجاد کند ، و اگر رویکردهای جدیدی به ملی و مطابق با شبکه های انسجام ملی شکل گرفته باشد ، می توانیم در جنگ رسانه ای که با آنها روبرو هستیم ، صدای بیانی تری بسازیم.
در حقیقت ، تحقیقات اخیر در مورد مجمع مشورتی اسلامی از سلیم تهانی ، مورتزا عراق ، رحیم دزفی و سینا بلاده گامی طولانی برای تغییر رویکردها در بعد رسانه است. حال باید ببینیم گوش شنوایی وجود دارد یا خیر!
فقط با این رویکرد به نظر می رسد که رسانه های ملی می توانند نقش خود را در جنگ رسانه ها حفظ کنند و به صدای واقعی ایران گوش دهند.
۵۹۲۴۴