ارائه پروژه های جدید اقتصادی و پشتیبانی در صندوق هنر هنر

به گفته گروه روابط عمومی وزارت فرهنگ و جهت گیری اسلامی ، نادره رضای ، معاون وزیر فرهنگ و جهت گیری اسلامی ، به همراه گروهی از کارگردانان عمومی و مقامات هنری ، از جمله باباک رضای (مدیر کل موسیقی) ، ایدین مهدیزاده (مدیر کل هنرهای هنری هنر هنر) و آدین Arts) فعالیت های پشتیبانی از هنر و فرهنگ هنر و هنر.
گزارش عملکرد صندوق اعتبار هنری
سید مجید پور احمدی ، مدیر صندوق هنر ، گزارشی از ارائه سالهای آخر صندوق ارائه داد و گفت: “معاون هنر یکی از مهمترین بخش های وزارت فرهنگ و راهنمای اسلامی است و تقریباً 5 ٪ از فعالیتهای پشتیبانی از سایر هنرمندان تئاتر ، موسیقی و موسیقی را دارد. در نتیجه ، جلسات منظم با مدیران این بخش در این بخش قرار دارد.
هنگام توصیف محورهای سه گانه فعالیت صندوق ، از جمله “پشتیبانی” ، “خدمات” و “توانمندسازی” ، پروژه هایی مانند تمرکز بر مناطق استانی ، شناسایی استعدادهای جوان ، ورود به اقتصاد هنری ، اجرای پروژه های جشن هنرمند ، جوان سازی فضای هنری و ارائه امکانات هنری را شرح داد.
پوچاهمدی گفت: “معیارهای اصلی ما برای عضویت در پس زمینه واجد شرایط بودن برای فعالیت های هنری مداوم است.” “تلاش ما ارائه خدمات سریع ، با کیفیت و منصفانه به همه هنرمندان ، صرف نظر از تمایلات فکری آنها است.”
سپس وی به پروژه های بیمه ای مانند “بیمه فرهنگ و هنر” ، “بیمه تأمین اجتماعی” ، “بیمه مکمل” و “امید” ، “آرامش” ، “خوب” ، “افتخار” و “پس انداز” پرداخت. وی همچنین گزارشی در مورد روند اعطای تسهیلات ، راه اندازی کاربرد صندوق هنر ، اجرای هنرمندان در استان ها و فعالیت های مرکز فرهنگی نیاواران به عنوان صندوق تحت پوشش این صندوق ارائه داد.
پوچاهمدی افزود: “ورود صندوق در زمینه اقتصاد هنری و ایجاد شرکت های اقتصادی می تواند یک بستر جدی برای ارتقاء زندگی هنرمندان ایجاد کند.” امروز ، این جلسه با حضور مدیران هنری قول می دهد رویدادهای مثبت و مؤثر برای جامعه هنری کشور ایجاد کند. “
در پایان اظهارات خود ، ری احمدی از فعالیت های معاون مدیر هنر در طول جنگ 6 روزه و اجرای پروژه “چادر هنری” در زمان محرم ستایش کرد.
گزارش معاونان صندوق
پس از اظهارات مدیرعامل ، معاونان و مدیران صندوق ، از جمله Aqil Goodarzi (معاون مدیر توسعه و مدیریت) ، محمد علی کاروان (معاون مدیر سرمایه گذاری و اقتصاد هنری) ، مسلمان کاریمی (عضو ضمیمه) و احمد مغیمی (مدیر عامل) گزارشی را در مورد فعالیت های خود در مورد مدیریت ارائه دادند.
نادار رضای ، معاون مدیر امور هنری در وزارت فرهنگ و هدایت اسلامی گفت: “از ابتدای کار من در معاون ، من همیشه بر اجتناب از یک روز به روز تأکید کرده ام و به سمت توسعه ظرفیت های واقعی و بالقوه در زمینه فرهنگ و هنر پیش می روم.” “صندوق اعتبار هنری با ظرفیت گسترده خود می تواند یک بازوی مهم در این مسیر باشد.”
وی با اشاره به لزوم تدوین یک برنامه عینی برای توسعه زیرساخت های هنری این کشور ، گفت: “رویکرد بیش از حد به جشنواره ها از برنامه ریزی کلان و توسعه غفلت کرده است.” ورود صندوق در زمینه سرمایه گذاری در تولید هنر می تواند تغییر جدی ایجاد کند. “حضور کارشناسان در شورای عالی صندوق نیز پشتیبانی ارزشمندی برای این اهداف است.”
رضئی همچنین از حمایت از حمایت هنرمندان ، حتی در دوره تغییر دولت ، ستود: “مدیریت آقای پوچاهمادی ، با چتر ملی و اجماع ، ظرفیت خوبی برای توسعه اقتصاد هنری فراهم کرده است.”
علاوه بر این ، وی بر لزوم شرکت های اقتصادی برای شرکت در زمینه مسئولیت اجتماعی تأکید کرد و افزود: “ما باید شرکت های سودآور را متقاعد کنیم که بخشی از بودجه مسئولیت اجتماعی خود را به هنر اختصاص دهند.” این امر مستلزم طراحی فرمول های جدید در تولید و سرمایه گذاری هنری است. “
علاوه بر این ، احمد حسین فاتای بر لزوم استفاده از ظرفیت استانی صندوق تأکید کرد و از آماده سازی معاون برای توسعه همکاری های دو جانبه خبر داد.
ماردانی ، مدیر کل هنرهای نمایشی ، خواستار حمایت از گروه های تئاتر ، گسترش بیمه بازنشستگی ، عدالت فرهنگی در استان ها و شفافیت شد. سعید اسادی همچنین نقش پیشینه در حمایت از مشاغل هنری ، به ویژه در زمینه تئاتر را پیدا کرد.
آدین مهدزاده ، مدیر کل هنرهای تجسمی ، ضمن طراحی هنرهای تجسمی اقتصادی و پشتیبانی ، به موضوعاتی مانند مدرک هنری ، بیمه هنرمندان بیش از 5 سال ، جلسات تخصصی در زمینه سرمایه گذاری هنری و بیمه هنری پرداخت.
محمد مهدی اسماعیلی ، مدیر دفتر برنامه ریزی و آموزش هنر ، خواست تا بیمه و معیشت معلمان هنر و مدارس را حل کند.
در پایان ، باباک رزی ، مدیر کل دفتر موسیقی ، از عمل جزیره برخی از آژانس های پشتیبانی انتقاد کرد و گفت: “زمان آن رسیده است که صندوق اعتبار هنر وارد حوزه تولید موسیقی و کارآفرینی هنر شود.”
59243