آیا ادبیات می تواند میهن پرستی کودک را آموزش دهد؟

اولین جلسه یک سری از جلسات تخصصی “ادبیات ایران” با عنوان “در نقشه ادبیات کودکان و نوجوانان” توسط جعفر ابراهیمی ، اسد الله شابابای و مهبوبه اسپیدکار و دابیری نگین صدر کمک شد.
عدالت ؛ پیام شیعه برای کودکان
در ابتدای جلسه ، اسد الله شبابانی ، که به خاطرات کودکی و جبهه های جنگی ایران -عراق اشاره دارد ، گفت: “ما قبل از این که مجموعه ای از آثار کودکان در مورد جنگ را شامل شود ، کتابی منتشر کرده ایم. آنها دیدگاه های خود را به شکل خاطرات نوشتند و لبخند هایی را که در زیر آوارها به خاک سپرده شده است ، اشاره می کنند.
وی ادامه داد: “کار من وقتی کودک نوجوان بودم دفاع از سرزمین کودکان و نوجوانان است.” در حقیقت ، کودک کودک ، هر قسمت از جهان ، این کار را انجام می دهد. به همین دلیل ، زمینی که ما انتخاب می کنیم سرزمین صلح و دوستی است. ”
“برای کودکانی که هیچ ذهنیتی از میهن ندارند ، نویسنده در مورد مفهوم شعر و ادبیات در خانه گفت. شاعران می توانند از این تصویر برای نشان دادن مفهوم خانه استفاده کنند. وقتی عشق ، دلبستگی و امنیت ذهنی وجود دارد ، این برای کودک است.
شبابایی تأکید کرد: “شهنوام ، خانه و مفهوم عشق باید به کودکان بیاموزد که بر علیه آسیب های اجتماعی واکسینه شوند. برخی از هنجارهای اجتماعی به دلیل جهل و عدم آموزش است. پرچم فرزندان ایرانی معتقد است که این پرچم همه گروه های قومی ایرانی است.
وی گفت: “صلح ، دوستی و عشق من به کشور مشکلات مهمی است که ما باید از چند طریق به کودکان و نوجوانان آموزش دهیم و اعلام کنیم.” “از این طریق ، ما سنگی خواهیم ساخت که در آن هیچ خارجی نمی تواند کودکان و مردم ایران را متمایز کند.”
این شاعر به تفاوت بین عشق و ابتذال اشاره کرد: “اگر چیزی در جامعه مبتذل باشد ، به دلیل عدم آموزش و آگاهی است. هیچ قانون ابدی وجود ندارد. اگر تجربه زندگی قانونی قانونی را نشان می دهد و مانع اصلاح می شود ، باید به اصلاحات اعتراض کند. جامعه موجودی است که زندگی و جریان اجتماعی مبتنی بر اقدامات و واکنش ها است.” اگر حقوق برابر در فرهنگ جامعه باید شکل بگیرد و آن جامعه به یک مدیر تبدیل شود.
اسد الله شبابایی در پایان اظهارات خود تأکید کرد که مهمترین پیام شیعه عدالت است و می گوید: “ما باید نمادهای ملی ، مذهبی و میهنی را بسازیم و نقش مثبتی را در زندگی کودکان ایجاد کنیم.
ادبیات باستان ؛ منبع الهام بخش شعر کودک امروز
در پاسخ به این سؤال ، جعفر ابراهیمی ، در پاسخ به این سؤال ، “چگونه می توان مفهوم زمین را فراتر از کلیشه ها در ادبیات بیان کرد؟” وی گفت: “این سؤال ساده اما بسیار پیچیده است.” بعد از انقلاب ، هنگامی که ما در زمینه ادبیات کودکان و نوجوانان کار کردیم ، معلمی نداشتیم و قضاوت و خطا می کردیم. در آن زمان جنبه خاصی در خانه و زمین وجود داشت و ما همان جنبه را برای کودکان می گذراندیم. اما اکنون ، پس از نیم قرن ، نگرش تغییر کرده است. ”
وی گفت: “به نظر من ، کودکان در همه زمان ها و کشورها مشابه هستند.” احساسات و احساسات او یکسان است. اما میهن و زمین از خانه آغاز می شود ، سپس آنها به کوچه و شهر گسترش یافتند و سرانجام به مفاهیم گسترده تری مانند “ایران” رسیدند. وقتی عشق به خانه و خانواده را در شعر ابراز می کنیم ، در واقع بذر عشق به کشور را می کوشیم. یک احساس دلتنگی که در ذهن کودک باقی می ماند و تا بزرگسالی گسترش می یابد. “این حس ایستادن روی زمین که آسمان متعلق به خانه شما است ، احساس افتخار است.”
نویسنده افزود: “زمین یک مفهوم کلی است.” در همه جای ایران ، ما می دانیم ، میهن خود را می شناسیم. برای کودکان و نوجوانان ، این مفهوم باید به زبانی ساده تر بیان شود. مانند شعرها ، خانه را با مادر مقایسه می کنیم. ”
وی درباره تعریف مجدد خانه ادبیات باستان گفت: “یکی از مهمترین افتخارات هر کشور ، سرمایه ادبی آن است.” وقتی می گوییم داستایوسکی ، روسیه را به یاد می آوریم. ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست. به خصوص این گهواره ادبیات و تمدن است. وقتی صحبت از ایران در سایر کشورها می شود ، حافظ و سعدی در ذهن مخاطب در ارتباط هستند. “به همین دلیل ، ادبیات باستان نقش اساسی در معرفی میهن پرستی به کودکان دارد.”
جعفر ابراهیمی در پایان اظهارات خود گفت: “ما باید شاعران و نویسندگان بزرگی را به کودکان ارائه دهیم و الهام بخشیم تا ادبیات خوب و مدرن را برای نسل امروز ایجاد کنند. این روند باید گام به گام باشد و با سن کودک سازگار شود.
تعلق و امنیت ؛ مفاهیم اساسی در شکل گیری مفهوم خانوار
در این جلسه ، Mahbubeh Speedkar بر درک مفهوم کودکان تأکید کرد: “در روانشناسی ، ایده هایی در استقلال و روانکاوی وجود دارد که در طول تاریخ مفید یا ناراحت کننده است. مفهوم میهن پرست از نظر روانشناسی از دو سال تعریف می شود.
وی گفت: “از دو تا هفت سالگی ، کودک می یابد که مکانهایی غیر از آغوش مادر ، مانند خانه ، می توانند ایمن باشند.” “مطالعات نشان می دهد که کسانی که با میهن خود رابطه خوبی ندارند ، در کودکی تجربه دلبستگی ایمن و ایمن به والدین خود ندارند.”
نویسنده به چالش های امروز اشاره کرد و افزود: “جابجایی مکرر بین شهرها و محلات ، که به طور گسترده در خانواده های امروز دیده می شود ، پیوند کودک را با زمین تضعیف می کند. این در اینجا خواهد بود که نقش ادبیات و محتوای آموزشی برای جبران این شکستن است. اگر هر کودک با آلرن ، محله خود و شهر شناخته شود ، در آینده ، در آینده ، مرحله ای از مرحله اندیشه ، در آینده ، مرحله چکیده است ، وقتی که می آید ، در آینده ، مرحله انتزاعی است ، در آینده ، مرحله انتزاعی است. درک عمیق
وی گفت: “در انتقال امروز ، پدران و مادران وظیفه دارند تجربیات خود را به فرزندان خود منتقل کنند.” بخشی از میهن پرستی این است که بپذیریم که ما نمی خواهیم مشکلات گذشته را تکرار کنیم. ”
وی با اشاره به اینکه هرگونه مخالفت با قانون لزوماً یک قهرمان نیست ، گفت: “برخی از شاعران جوان مفاهیم اشتباه را به کودکان منتقل می کنند.” “در این شرایط ، تجربه سالمندان این زمینه باید جدی گرفته شود تا از تکرار تلخی گذشته جلوگیری شود.”
Mahbube Speedkar گفت: “داده های شبکه های اجتماعی و فضای غیر شناختی جهانی مفاهیم مختلفی از میهن را در ذهن کودکان ایجاد می کند.” اما مبانی نظری و مطالعات روانشناختی معتقدند که مفهوم خانه باید از داخل شکل بگیرد ، اینگونه نبود. پس از رسیدن به کمال ، انسان به حدود بشریت میهن پرستی می رسد. عشق میهن با عشق انسان در سطح بالاتری مرتبط است. “کسی که مفهوم خانه را گسترش می دهد باید به ارزشهای انسانی احترام بگذارد و فقط از طرف کسی که به این مرحله رسیده است ، می آید.”
۲۴۲۲۴۳