ترمیم مراکز تظاهرات با هدف توسعه شبکه ها و بهبود زیرساخت ها

به گفته گروه روابط عمومی گروه هنرهای نمایشی ، مدیران مراکز فعال ، از جمله مرکز تئاتر دینی ، که توسط محمود فرهنگ اداره می شود ، مرکز تئاتر دانشگاهی که توسط امیر حسین حریری اداره می شود ، تئاتر تئاتر خیابانی که توسط شهرام نوشیر اداره می شود و تینرانی ، مرکز تئاتر سنتی ، مدیر روابط عمومی روابط عمومی ، ارائه شده است.
در طول جلسه ، گزارشی از فعالیت ها و چالش های مراکز وجود داشت. این فرهنگ از استقبال چشمگیر بیش از 5 گروه تئاتر برای شرکت در جشنواره Sahiblan در سال 2 خبر داد. نوشیر به مشکلات بودجه مرکز تئاتر خیابانی اشاره کرد و حریری همچنین به مشکلات مربوط به مشارکت دانشجویان و مشکلات برگزاری جشنواره ها پرداخت.
امینی گزارش فعالیتهای مرکز سنتی و سنتی را با اشاره به ادامه رویداد “اسپانیایی” در فاز دوم ارائه داد. شاهموهمادزاد همچنین با استناد به عدم وجود فضای فیزیکی و منابع مالی برای فعالیت های مرکز تئاتر Tedge ، در مورد تلاش های وزارت آموزش و پرورش و حضور در مسابقات بین المللی De Unima گزارش داد.
سعید اسادی با تأکید بر لزوم بررسی ساختار و عملکرد مراکز ، بر لزوم تجزیه و تحلیل واقع گرایانه از وضعیت فعلی تأکید کرد. وی با اشاره به این سیاستها به همراه معاون هنری وزارت فرهنگ و جهت گیری اسلامی ، اظهار داشت كه مأموریت انجمن هنرهای نمایشی صرفاً در زمینه تخصیص بودجه نیست ، بلكه ایجاد یك شبکه متمرکز و كارآمد از دفاتر جامعه در سراسر كشور می تواند به توانمندسازی مراكز كمك كند.
در پایان ، ماردانی ، مدیر کل هنرهای نمایشی می گوید ، اگرچه وی از تلاش مدیران مدیران قدردانی کرد ، اما بر اهمیت هماهنگی بیشتر بین این مراکز و جهت کلی تأکید کرد و گفت: “با تدوین برنامه های خاص و ارائه پشتیبانی مناسب ، می توانیم بستر کافی برای گسترش فعالیت های درام در کشور فراهم کنیم.”
وی همچنین نقش رسانه ها را در توسعه هنرهای کامل و تعیین کننده توصیف کرد و افزود: “بازتاب فعالیت های رسانه ای در فضای رسانه ای پایه و اساس آگاهی عمومی خواهد بود ، و باعث افزایش وضعیت این منطقه و افزایش حمایت از زیرساخت ها می شود.”
دفتر هنرهای منظره ، با ادامه این جلسات ، به دنبال نقشه راه روشنی برای ارتقاء موقعیت مراکز و پشتیبانی از قابلیت های پراکنده در سراسر کشور است.
243