از اسکار گرفته تا زندان نظامی/ فشار مداوم بر مستندات فلسطینی

این مستند به تلاش رژیم صهیونیستی برای وادار کردن فلسطینی ها برای ترک خانه های خود در منطقه “Yatta” در جنوب غربی می پردازد. کارگردانان این فیلم چهار روزنامه نگار محلی و بین المللی را برای بازدید از شهر آدرا دعوت کرده بودند و شاهد وخیم تر شدن مهاجران صهیونیستی و نابودی خانه های فلسطین بودند. اما نیروهای رژیم صهیونیستی از روزنامه نگاران و هیئت مقامات فلسطینی جلوگیری کردند و گفتند که آنها یک نقطه کنترل دارند.
در ویدئویی که توسط ابراهیم در شبکه های اجتماعی منتشر شده است ، صدای او به سربازان صهیونیستی شنیده می شود که می گویند: می دانید که آنها روزنامه نگار هستند. آنها به دیدن نابودی مسافر می آیند تا خود را با روشی که جامعه را از بین می برد ، آشنا کنند ، خشونت مهاجران خطرناک است.
یک افسر رژیم صهیونیستی به این ویدئو پاسخ می دهد که روزنامه نگاران از عبور از کرانه باختری برای حفظ “دستور” در منطقه ممنوع است.
در دهه 1980 ، “مسافر” به عنوان یک منطقه تیراندازی تعیین شد و ارتش رژیم صهیونیستی کنترل کامل آن را به دست گرفت. در حالی که کرانه باختری حدود 5 میلیون فلسطینی است که در آن زندگی می کنند ، طبق قوانین بین المللی ، حدود 6000 صهیونیست در شهرک های غیرقانونی زندگی می کنند.
چندی پیش ، فقط چند هفته پس از جایزه اسکار برای بهترین مستند فیلم “هیچ سرزمین دیگری” ، حمدان بلال ، یکی از کارگردانان این مستند ، به همراه آدرا ، ابراهیم و راشل سزور توسط شهرک های صهیونیستی در نزدیکی روستای خود مورد حمله قرار گرفتند و مورد ضرب و شتم قرار گرفتند و سپس شب را دستگیر کردند.
ابراهیم به خبرگزاری فرانسه ، که توسط یک تور رسانه ای دعوت شده بود ، به AFP گفت: “این افسران پلیس و سربازانی که اکنون در اینجا هستند تا از خشونت شهرک نشینان جلوگیری کنند نه تنها برای جلوگیری از خشونت شهرکها ، بلکه اغلب با آنها همکاری می کنند.”
وی همچنین گفت که وی انتظار داشت که موفقیت “سرزمین دیگری” در اسکار باشد تا به افزایش آگاهی در سراسر جهان کمک کند و خشونت را در مسافر متوقف کند و افزود: “متأسفانه ، جهان اکنون می داند اما هیچ اقدامی انجام نشده است.”
۵۹۲۴۳