ترند های روز

وزیر فرهنگ: موسیقی خاطره زنده ملت ایران است

وزیر فرهنگ و راهنمای اسلامی ، عباس صالبی ، در آستانه هفدهمین جشنواره ملی موسیقی ملی ایران پیامی را به جشنواره ارسال کرد.

طبق روابط عمومی هفدهمین جشنواره موسیقی ملی ایران ، پیام وزیر فرهنگ و جهت گیری اسلامی جشنواره به شرح زیر است: “موسیقی منطقه ، نه تنها یک آهنگ و آهنگ ، بلکه یاد زنده ملت ایران ؛ گنجی از خرد ، تاریخ ، عشق و مقاومت در زندگی سرزمین این سرزمین.

هر رمان محلی سند هویت یک شهر است و هر مکانیسم پلی بین دیروز و امروز است. بعضی اوقات تلاش می شود تا این صداهای ریشه دار را از بین ببرد یا محو شود. اما اگر این آهنگ ها خاموش شوند ، قطعه ای از ایران فراموش می شود.

جشنواره موسیقی منطقه فرصتی برای حفظ این میراث باستانی و تکرار این واقعیت واضح است: ایران بدون صدای اقوام خود نمی رود. محافظت از موسیقی مناطق نه تنها یک وظیفه فرهنگی بلکه نیاز به حفظ وحدت ملی و یکپارچگی فرهنگی ما نیز است.

“من صمیمانه از تلاش همه شرکت کنندگان جشنواره ، به ویژه فرماندار هورموزگان ، که این صداهای اصلی را در سواحل خلیج فارس ترتیب داده اند ، قدردانی می کنم.”

هفدهمین جشنواره ملی جشنواره موسیقی ایران با کمک وزارت فرهنگ و جهت گیری اسلامی ، با مشارکت دولت و اداره کل فرهنگ و جهت گیری اسلامی و جهت گیری استان هورموزگان ، در استان هورموزگان برگزار می شود.

۲۴۴۵۷

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا