تالار رضای در تئاتر کربن مشهاد افتتاح شد

نمایشنامه جدید با نام Maestra می گوید دانش ، شب گذشته ، در 2 آوریل ، در مراسمی که با حضور این هنرمند ، گولام حسین موزافاری ، فرماندار خوراسن رازاوی و مهدی نوشی برگزار شد ، با هنرمند پیشگام مشهاد آراسته شده است.
پروفسور رضای سالن تئاتر کربن ، با سرمایه گذاری بخش خصوصی و کارگردان تئاتر مشهاد ، عبدالله ، با هزینه 2 میلیارد ریال و ظرفیت 4 کرسی و سومین سالن خصوصی در مشهاد است.
گلالاموسین موزافاری ، فرماندار خراسان رازاوی ، در این مراسم گفت: “در تاریخ این سرزمین ، همیشه کسانی بوده اند که یک کار ماندگار برای فرهنگ انجام داده اند. افتتاح چنین مراکز بدون شک یکی از اقدامات مهمی است که می تواند جامعه پر جنب و جوش و پویا را حفظ کند.
وی با اشاره به تلاشهای برجسته عبدالله برای ساخت و بهره برداری از تئاتر کربن ، افزود: “این هنرمند با یک انگیزه و انگیزه قابل ستایش کار برجسته ای انجام داده است ؛ که در نوع خود بی نظیر است. خانواده بزرگ تئاتر به چنین موادی احتیاج داریم ، و ما ، به عنوان مقامات ، وظیفه داریم شرایط را برای آنها فراهم کنیم.
فرماندار خراسان رازوی ادامه داد: امشب ، من خوشحالم که یکی از مقامات خوب فرهنگی در شهر مقدس مشهاد افتتاح می شود. ما باید تلاش کنیم تا مراکز فرهنگی و هنری شهر را نه تنها از نظر کمی ، بلکه از نظر کیفی نیز ارتقا دهیم. در شهری مانند مشهاد ، ما هنوز از نظر تعداد و کیفیت این مراکز در سطح مطلوبی نیستیم.
در پایان ، شورای شهر و شهرداری مشهاد درخواست کردند: در شهری که این کل مخاطب مضطرب و علاقه مند به هنر است ، وظیفه همه ماست که نیازهای جوانان و نوجوانان را بشناسیم و پایگاه و فرصتی برای شکوفایی استعداد را فراهم کنیم.
۲۴۴۵۷