جشنواره مرجع انتخاب شده خود را به رسمیت شناخت

مراسم اختتامیه دومین جشنواره ملی QESHM در روز پنجشنبه 5 آوریل با معرفی رقبا برگزار شد.
در این مراسم ، که توسط سید عباس ساجادی پشتیبانی شد ، پس از سرود ملی و تلاوت آیات قرآن مقدس ، کلیپ از آخرین شب جشنواره پیش بینی شد. مورتزا کریمی ، یکی از داوران جشنواره ، به همراه گروهش قطعاتی بازی کردند.
سپس ، آدل پیامی ، مدیر منطقه آزاد QESHM ، دعوت شد تا سخنرانی را به عنوان اولین سخنران در این مراسم تلفظ کند. در یک پیام به مهمانان ، اساتید و هنرمندان حاضر در سالن گفت: “من عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی هستم.” طی یک سال گذشته ، سند موسیقی ملی ایران با کمک معلمان خانه موسیقی و سایر عزیزان استخدام و تصویب شد و اکنون زمان اجرای این سند فرا رسیده است. یکی از اهداف جشنواره انجام این سند و پشتیبانی از موسیقی منطقه برای تأیید سند صعودی است. “در شورای هنر ، ما وظیفه داریم در ارتقاء هنر ، به ویژه در موسیقی منطقه ، فعال باشیم.”
وی ادامه داد: “من تنها اقتصاددان عضو شورای هنر و شورای انقلاب فرهنگی هستم و به همین دلیل اقتصاد فرهنگ و هنر یکی از نگرانی های جدی من است.” در طی این دو سال ، از طریق این جشنواره ، ما توانسته ایم برای توسعه اقتصاد موسیقی ، ترویج کارگاه های عود و حمایت از استعدادهای موسیقی ، در جزیره QESHM اقداماتی انجام دهیم.
در طول تاریخ ، QESHM کانون ارتباطات بین فرهنگی و تقاطع فرهنگ های آفریقا ، هند و خلیج فارس بوده است. در گذشته و آینده ، این جزیره مورد توجه مردم مار د ایران قرار خواهد گرفت. ثبت کننده یونسکو از مدیترانه به خلیج فارس و دریای عمان نشان دهنده فرمولاسیون این ساز است. “تلاش ما در این جشنواره معرفی بیشتر این ابزار باستانی و تاریخی بود.”
پس از این مراسم ، کلیپی در تاریخ اود صادر شد و پس از آن علی جعفر آبادی ، معاون مدیر مؤسسه شهر شهر.
جعفرآبادی گفت: “این افتخار بزرگی است که در جزیره زیبای قسم ، در قلب خلیج فارس ، به همراه دوستداران فرهنگ و هنر ، در موردی که با فرهنگ باستانی فرهنگ جنوبی و عطر هزاران سال در هم تنیده است.
QESHM مکانی است که موسیقی از روی زمین عبور می کند و روایت موج را پرتاب می کند. “
“شهر کتاب فراتر از یک کتابفروشی است ؛ یک نهاد فرهنگی ، زمینه ای برای گفتگو ، روایت ، پیوند و پل بین گذشته و آینده. ما معتقدیم که فرهنگ در حرکت و گفتگو زنده می ماند ؛ با صدای روح و تن ، با مکانیسم قلب.
کتاب و تاریخ ستون اصلی این جنبش است. “فرهنگ با راه رفتن ، نشستن و گفتن تاریخ هنوز زنده است.”
جعفر آبادی ادامه داد: “امشب در QHESHM ، باید به یاد داشته باشیم که این صدا تنها صدای موسیقی نیست ؛ این پژواک فرهنگ پویا ، اصلی ، دریایی ، بوروکراتیک و اقیانوسی است.
عود مانند خود دریا است. “به آرامی بازی کنید ، اما عمق بی پایان دارد.”
وی با اشاره به داستانهایی مانند Sinbad و سفرهای متحرک ، گفت: “آنچه ما را در شرق و غرب به ما پیوند می دهد ، دریا و روایت است. در شهر کتاب ، ما تحویل روایات اصلی را به دورترین قسمت های ایران به عنوان مأموریت ما می دانیم.” کتاب ها مانند کشتی ها داستانها را از جنوب به شمال ، از بیابان تا قلب شهرها حمل می کنند. “
وی گفت: “در دنیای شکوه امروز ، یک آهنگ واقعی یا یک داستان خوب از هزار تحلیل مؤثر است.” روایت فرهنگ غذاهای دریایی باید شنیده شود و خوانده شود. در کتاب ، داستان ، موسیقی ، تئاتر و به یاد نوشته شده جامعه.
مرجع فقط ابزاری نیست ، راهی برای شناخت خود ، پیوند دادن به ریشه ها و گفتگوی فرهنگی فراتر از مرزها وجود دارد.
سید عباس ساجادی در مورد پروژه “رها اود” صحبت کرد و گفت: “این پروژه یکی از ایده های مؤسسه شهر شهر بود و جشنواره ملی آدانی نیز در استانهایی مانند مشهاد ، مازران ، تبریز ، کرمانشاه ، یازد و قسم برگزار شد.”
مستند یاسر عرب “QESHM تاریخ نیست” نیز تا حدودی در این برنامه بود.
در آخرین بخش جشنواره ، آدل پیامی ، علی جعفر آبادی ، باباک کافر (رئیس مرکز تحقیقات مجمع مشورتی اسلامی) و ادریس راموز (معاون مدیر فرهنگی ، اجتماعی و گردشگری منطقه آزاد QESHM) ارائه شد:
• سن (زیر 2 سال):
مجسمه این جشنواره به شهراد شیخ اعطا شد و از عملکرد میسام آل -شویلی عباسی تجلیل شد.
• سن (1 تا 2 سال):
آوا پاریشانی انتخاب شد و مجسمه جشنواره را دریافت کرد.
• سن C (1 تا 2 سال):
در حالی که از عملکرد درخشان امیر رضا محمدی تمجید می کرد ، مجسمه این دوره به محمد علی سبزواری اعطا شد.
در پایان ، رأی دهندگان تنها بودند و بیانیه هیئت منصفه توسط سید عباس سجادی خوانده شد.
عملکرد نهایی به عملکرد محمد منصور وزیری ، یکی از هنرمندان پیشگام اود ، که مورد استقبال گسترده مخاطبان قرار گرفت ، اختصاص داشت.
پس از اجرای وی ، مورتزا کریمی ، داور این دوره و نوازنده ، با توجه به این پیشگام موسیقی گفت: “استاد وزیری اسطوره مردم Qeshm است. او موسیقی هورموزگان را خدمت کرده است و آلبوم های بی شماری تولید کرده است. من شخصاً با عملکرد او در کودکی خود شناخته شده ام.
۲۴۵۲۴۵