ترند های روز

بازگشت متیو مک کانی به سینما با زنبورها و یک چشم با چشم!

روز اول فیلمبرداری ، نیش زنبور عسل یکی از چشمانش را متورم کرد. در مصاحبه ای ، مک کانی پس از این وقفه طولانی در مورد اضطراب بازگشت به سینما شوخی کرد.

در این مدت ، علاوه بر رانندگی خانواده خود ، او خاطرات “چراغ های سبز” خود را نوشت و همچنین در انیمیشن “آواز” زنگ زد. او در مورد این زمان می گوید:
“من مجبور شدم داستان خود را بنویسم و ​​آن را بر روی صفحه کاغذ هدایت کنم.”

به گفته مک کانی ، فیلمنامه اندرو پیترسون او را ترغیب به بازگشت به سینما کرد. در این فیلم ، او صاحب جذاب یک مزرعه عسل در اوکلاهما را بازی می کند که با پسر فرزندخوانده خود زندگی می کند. مک کانی با شلوار جین و لباس های قدیمی روی این مقاله ظاهر شده است.

او درباره این شخصیت می گوید: “من این نوع افراد و شخصیت هایی را که در مرکز کشور زندگی می کنند می شناسم.” مردم جنوبی اوکلاهما قانون اساسی را می شناسند و به دنبال تصویب جهان نیستند. من آنها را درک می کنم

پترسون سالها روی این پروژه کار کرد و در ابتدا قصد داشت آن را به عنوان یک مینی ساحلی بسازد ، اما سرانجام تصمیم گرفت که این داستان را به شکل یک فیلم بلند بیان کند. به گفته وی ، مک کانی با جذابیت ذاتی خود گزینه ای ایده آل برای نقش زنبوردار بوده است.

این فیلم در جشنواره SXSW در 5 مارس پیش بینی شده است.

۲۴۴۵۷

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا