ترند های روز

جشنواره بین المللی فجر معتبرترین جشنواره شعر در کشور/ یک رویداد برای جریان ادبی است

SEYED VAHID SEMNANI ؛ شاعر و شاعر ادبی به خانه کتاب و ادبیات ایران گفت: بر اساس آنچه که تجربه پس از اعلام نتایج و معرفی بهترین بازیکنان در هر جشنواره و رویداد در زمینه شعر و شعر و کسانی که از شعر پیروی می کنند ، نگاهی به آن نشان می دهد. گزینه ها در نتیجه ، از آنجا که جشنواره FAJR معتبرترین و مهمترین جشنواره شعر در کشور است ، بدون شک در ادبیات ما جریان خواهد یافت.

وی افزود: “من نمی خواهم موضوع را باز کنم ، اما قبل از آن ما انتخابات صحیح یا نادرست را که در اشعار مؤثر بوده اند ، و همچنین در شعرهایی که متعاقباً نوشته شده اند ، انجام داده ایم.” بنابراین ، جشنواره FAJR می تواند به عنوان جریان این زمینه در نظر گرفته شود. با این حال ، خلاصه ای از بهترین آثار شاعران در قالب کتاب به دبیرخانه جشنواره می رسد و جدی ترین شاعران کار آنها اندازه گیری می شود. بنابراین ، آنچه در نهایت نشان می دهد چه شعرهایی از اشعار دیگر بهتر بودند.
سمنی ادامه داد: “درباره شعر” یکی از بخش های مهم جشنواره بین المللی شعر فجر است. یعنی آنچه محققان ، که گاهی شاعر هستند ، از نتایج بررسی آثار ، دیدگاههای نظری ، تجزیه و تحلیل و سایر موضوعات موجود هستند و این منابع راه را برای نوآوری و ایجاد آنچه ذهن در تحقیقات ارائه می دهد ، هموار است بشر در این زمینه ، آنچه اتفاق می افتد خوب و خوب است ، و من فکر می کنم که نگران ترین قسمت جشنواره شعر فجر این بخش است. زیرا ، با وجود فراز و نشیب های خود ، معیارهای خاصی برای معرفی کارهای برتر دارد. روش تحقیق باید منابع خوب و نتیجه گیری خوبی داشته باشد. سپس ، در این زمینه ، نویسنده و دست محقق برای ارائه شغل جدید باز هستند.
“در زمینه شعر کلاسیک مبتنی بر چارچوب های منظم و منظم که داوران با آن روبرو هستند ، بحث در مورد زبان ، دید ، مضامین و مضامین شاعر امکان پذیر نیست ، شاعران می توانند از طریق این نوآوری ها نوآوری و نشان دهند. زبان و سایر عناصر شاعرانه.
سمنی خاطرنشان کرد: چگونه می توان آثار را در جشنواره بین المللی شعر FAJR قبول کرد یا رد کرد: آنچه باید در جشنواره شعر در نظر گرفته شود ، توانایی شاعران و دانشگاهیان برای نوآوری در قالب نیست بلکه با خلاصه کردن عناصر شعر یا عناصر تحقیقاتی است. بنابراین ، داوران بعضی اوقات کارهایی را پیدا می کنند که نوعی نوآوری را تشکیل می دهند ، اما هیچ ویژگی دیگری از ادبیات وجود ندارد که شایسته کار برای رقابت با سایر آثار باشد. بنابراین ، در بحث در مورد رقابت ، اگر مجموعه ای مانند کار برتر معرفی شود ، لزوماً به شکل ظاهری و نوآوری به شکل خارجی نرسد ، اما داوران تأثیر کلی کار را در نظر گرفته اند.
وی افزود: جشنواره بین المللی شعر فجر صرفاً جشنواره ای بدون حاشیه ویژه بود. اما در سالهای اخیر ما دیده ایم که خانه کتاب و ادبیات ایران تغییراتی در ساختار جشنواره ایجاد کرده است و یک جشنواره فضایی ایجاد کرده است تا این زمینه را برای افراد جوان تر و بازدید آنها از شاعران پیشگام فراهم کند. کارگاه های “تخیل Calcos” ، که من در چندین دوره نیز در آن شرکت کردم ، جاذبه های خاص خود را دارند. اکثر شرکت کنندگان از شهرهای دوردست آمده و با تجربه بسیار خوبی داشتند. در کنار او ، چندین جشن و شب شعر در چندین استان برگزار می شود که بسیار با ارزش هستند. هر آنچه شعر بین جمعیت انسان می گیرد و مردم را با او پیوند می دهد ، مهم است. در این جشن ها و شعرها ، جوانان می آیند و چمدان های خود را از بین می برند و از آنها در مسیر شعر استفاده می کنند. به همین دلیل ، هر حرکتی که به نفع شعر باشد و یک قدم به جلو را بیان کند ، یک حرکت متحرک ، با ارزش و ارزشمند است.
این شاعر همچنین در مورد پشیمانی خود برای مدت کوتاهی جشنواره صحبت کرد و ادامه داد: او دوست دارد جشنواره شعر فجر در یک یا دو ماه به پایان نرسد. من معتقدم که دبیرخانه در پایان هر دوره سال آینده تعیین می کند که به او اجازه دهد فضای آموزشی را به طور منطقی در حداقل برخی از مناطق کشور برای یک دوره یک سال برای جمع آوری شاعران از استان های همسایه در یک منطقه بگذارد. برای تغذیه آنها در طول سال. در این حالت ، این جشنواره مؤثرتر و مؤثرتر خواهد بود ، اگرچه تنگناهای مالی و اداری و چنین مشکلاتی باید در نظر گرفته شود. اما من دوست دارم این دولت از بین برود و فضای شعر ما بتواند جوانان بیشتری را در این محافل داشته باشد تا فرصتی برای داشتن شعر داشته باشند. آیا می توانید در یک منطقه سرمایه گذاری کنید و انتظار دارید که آن زمینه رونق بگیرد؟ نه ، این امکان پذیر نیست. اگر دوره های طلایی ادبیات را رعایت کنیم ، خواهیم فهمید که همیشه در آن دوره ها توجه مادی و معنوی به شعر وجود داشته است.
سمنی در مورد بین المللی شدن جشنواره شعر فاجر گفت: آلیرزا غزو برای اولین بار اظهار داشت که جشنواره شعر فاجر نیز در عرصه بین المللی فعالیت می کند و به طور جدی مورد آزار و اذیت قرار گرفت. پشتیبانی از آن ارزشمند و ارزشمند بود. اما این روند باید در این زمان با سایر جشنواره های فعلی مطابقت داشته باشد. ما باید ببینیم که مکان شعر کجاست و هزینه آن چقدر است. دوستان برای انجام این کار همه کارها را انجام می دهند ، اما من واقعاً احساس می کنم که شعر ما توجه مالی بیشتری را به خود جلب می کند ، و می توانید انتظار داشته باشید که توجه بیشتری به مشاغل بهتر به جامعه ، ادبیات و غیره بدهد.
در پایان ، وی گفت: “من جشنواره بین المللی شعر فجر را جشن می گیرم و ترویج ادبیات را مفید می دانم ، اما من می خواهم مؤسسات فرهنگی به این زمینه توجه بیشتری کنند ، به خصوص در زمینه جوایز. شاعر کسی است که کسی است که ، علی رغم تمام نگرانی های ذهنی وی ، و علی رغم تمام مشکلاتی که وی مانند سایر شهروندان دارد ، وی برای سنگین بودن تحقیقات ، به صلح بیشتری نیاز دارد.

۲۴۴۵۷

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا