فراخوان مسابقه ترکیب الکتروآکوستیک منتشر شد
به گزارش خبرگزاری فارسیرو، فراخوان نهمین دوره مسابقه آهنگسازی الکتروآکوستیک «جایزه رضا کاروریان» در هفتمین دوره جشنواره بین المللی موسیقی الکترونیک تهران منتشر شد.
به گزارش ایرنا، کمیته برگزاری این مسابقه که هر ساله به مناسبت بزرگداشت «رضا کرویان» آهنگساز مبتکر ایرانی برگزار می شود، از آهنگسازان فعال در حوزه موسیقی الکترونیک بدون محدودیت سنی و به منظور حمایت از موسیقی الکتروآکوستیک و محبوبیت بیشتر آن دعوت می کند. در ایران با ارسال آثار خود در این مسابقه شرکت کنید.
گروه موسیقی «یارآوا» به عنوان مجری مسابقه آهنگسازی الکتروآکوستیک اعلام کرد: این دوره از مسابقه در سه بخش برگزار می شود. فیکس مدیا با الزام استفاده از صدای سازها در مسابقه، ساز با فیکس مدیا و ساز با لایو الکترونیک است. سازهای در نظر گرفته شده برای مسابقه امسال توربو و تار هستند.
آخرین مهلت ارسال آثار نهمین دوره جایزه رضا کاروریان تا 8 اسفند ماه 1403 تعیین شده است که هیئت داوران فصل نهم در اردیبهشت ماه 1404 برگزیدگان را معرفی خواهند کرد.
جوایز نهمین جایزه رضا کاروریان به شرح زیر است. جایزه اول؛ پنجاه میلیون ریال جایزه دوم; چهل میلیون ریال و نفر سوم؛ سی میلیون ریال. علاوه بر سه جایزه اول، حداکثر پنج اثر انتخاب شده توسط هیئت داوران امکان پذیر است. تمامی آثار برگزیده در کنسرت پایانی «جشنواره بین المللی موسیقی الکترونیک تهران» اجرا خواهند شد.
از برگزیدگان این مسابقه با اهدای لوح و از سه نفر برتر با اهدای لوح و تندیس جایزه رضا کرویان که توسط توکلی مجسمه ساز خشت ساخته شده است، تجلیل خواهد شد. تمامی آثار برگزیده (سه جایزه اول و بقیه آثار برگزیده و همچنین «انتخاب ویژه هیئت داوران») توسط انتشارات YMG (گروه موسیقی یارآوا) منتشر خواهد شد.
برای دریافت فراخوان نهمین دوره مسابقه آهنگسازی الکتروآکوستیک «جایزه رضا کاروریان» به اینجا مراجعه کنید.
رضا کاروریان در سال 1350 در تهران به دنیا آمد، فارغ التحصیل رشته موسیقی در مقطع دانشگاهی (دانشگاه هنر و معماری) و نواختن فلوت، گیتار، پیانو و … بود. وی دروس تئوری، هارمونی و آهنگسازی مقدماتی موسیقی را نزد علیرضا مشایخی آموخت و بعدها در دانشگاه به فراگیری جزئیات آهنگسازی نزد فرید عمران و کیاوش صاحب نق ادامه داد. کاروریان در خارج از دانشگاه با آهنگساز به آهنگسازی با جدیت بیشتری ادامه داد.
او به یادگیری اصول موسیقی الکترونیک نزد شاهرخ خواجنوری و آروین صداگاتکیش ادامه داد. کاروریان یکی از پنج نفری بود که در اولین کارگاه موسیقی الکترونیک در ایران به سرپرستی شاهرخ خواجنوری شرکت کرد. او همچنین از کارگاه موسیقی الکترونیک یواخیم هاینتز در سال 2007 بهره برد.
کاروریان پایان نامه خود را با موضوع موسیقی الکترونیک ارائه کرد و سال های خود را به ترجمه کتاب های مرجع در زمینه موسیقی الکترونیک و آهنگسازی در این زمینه اختصاص داد. «ناشر موسیقی مصاحض» دو سی دی با نام های «اتاق بنفش» و «الکترومینیمال» هر دو در حوزه موسیقی الکترونیک منتشر کرده است.
تنها اجرای رسمی آثار کاروریان در برنامه آی سی شماره 3 گروه موسیقی یارآوا با سخنرانی خواجنوری و صاحبنازق و معرفی آثار آهنگسازان موسیقی الکترونیک از ایران و جهان با معرفی قطعه «در رویا» کاروریان. همین اثر یک سال بعد توسط ارسلان عابدیان و رضا پیامی در موزه اسپرنگل هانوفر آلمان ارائه و اجرا شد. کاروریان در سال 1393 درگذشت.
مسابقه آهنگسازی الکتروآکوستیک «جایزه رضا کاروریان» در سال 1394 توسط گروه موسیقی «یارآوا»، «نشر موسیقی معاصر» و با حمایت خانواده کاروریان و طی سالهای گذشته دانشگاه تهران، دانشگاه تهران تأسیس شد. هنر دانشگاه موسیقی، تئاتر و رسانه هانوفر، کنسرواتوار لوئیجی کروبینی فلورانس و دانشگاه تهران نیز در جشن آن همکاری داشتند. ارسطو تسالونیکی. نهمین دوره این مسابقه به سرپرستی گروه موزیکال یاراوا برگزار می شود.
۲۴۴۵۷