ترند های روز

تار ایرانی در سه جزیره نواخته می شود.

به گزارش خبرگزاری فارسیرو به نقل از روابط عمومی برنامه تار ایرانیان، چندی پیش کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه اروپا بیانیه مشترکی صادر کردند که بر اساس آن از ایران خواسته شد تا از چه چیزی جلوگیری کند. آنها به عنوان ادعایی “اشغال” جزایر سه گانه ایرانی (تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی) توصیف کردند، بگذارید این را تمام کنیم!

در همین راستا علی قمصری برای نشان دادن اهمیت مرز جغرافیایی کشور برای مردم ایران، تار ایرانی در جزایر سه گانه می نوازد و اجراهایی را در این جزایر ثبت می کند.

قمصری در توضیح این سفر می گوید: تکنوازی در جزایر سه گانه را در قالب طناب زنی ایرانی اجرا می کنم. حدود یک هفته طول کشید تا مجوز این کار را بگیریم و همه چیز هماهنگ شد.

وی در خصوص اهداف این سفر می گوید: شبکه ایرانی پروژه ای برای مردم و برخاسته از دل مردم است، وابسته به هیچ نهادی نیست و چرخه مالی در آن شکل نمی گیرد. تار ایرانی محبوب شده است و همین محبوبیت آن را به یکی از سکوهایی تبدیل کرده است که می تواند صدای مردم باشد.

در طول تاریخ، کمبودها و انفعال بسیاری از نقاط خاک ایران را از هم جدا کرده است. این اتفاق در حالی رخ داد که مردم طعم تلخ تاریخ را چشیده اند و می دانند جدایی بخشی از ایران فارغ از اینکه چه زمانی رخ دهد ضربه ای به هویت ایران و ایرانی است. من معتقد نیستم هیچ ایرانی مقیم داخل و خارج با هر عقیده و گرایشی از تجزیه ایران راضی و خشنود باشد. تار ایرانیان می خواهد صدای مردم در مورد جزایر سه گانه و حساسیت آنها در مورد تمامیت ارضی ایران باشد.

وی ادامه می دهد: مطمئنم موسیقی مستقل بیش از هر رسانه دیگری در رساندن پیام مردم به آن سوی مرزها موثر است. موسیقی صلح آمیز و بدون خشونت پیام مردم را به جهان منتقل می کند.

این آهنگساز تاکید می کند: در رژیم های گذشته که بخشی از خاک ایران از ما جدا می شد، شاید نوازندگان فارغ از نسبتی که با حاکمان داشتند، کمتر دغدغه داشتند که باعث شد این اتفاقات بیفتد.

قمصری در خصوص مواضع هنرمندان در قبال تمامیت ارضی کشور می گوید: در زمان ما هنرمند فراتر از مراقبت از هنر و اطلاعاتی که از کار تخصصی خود دارد، باید به روز و دارای تاریخی، موقعیتی و موقعیتی باشد. مطالعات سفر ایرانیان علاوه بر افزایش عشق من به ایران و روح من در هویت همه اقوام تنیده شده است، خط قرمز مرزهای ایران را برایم پررنگ‌تر کرده است.

و ادامه می دهد: من هیچ سختی و ظلمی در مسیر نخ ایرانی ندیده ام. اما درک می کنم که نباید همه مسائل را با هم قاطی کنم و هر جزء را در جای خود تحلیل و قضاوت کنم. وقتی صحبت از حریم خصوصی ایران می شود، این سوالی است که بچه های ایران در آینده از ما خواهند پرسید: شما در آن زمان به عنوان یک هنرمند برای مرزها چه کردید؟

قمصری می گوید: اگر هنرمندی خود را مستقل می خواند، باید همه جا مستقل باشد. به جای اینکه استقلال خود را صرفاً با رویارویی با یک جریان و اتصال به جریان مخالف نشان دهند. من یک هنرمند مستقل هستم زیرا به چیزی فراتر از جریانات سیاسی اعتقاد دارم. به چیزی که من را تبدیل به فردی در حال رشد می کند و نگران زمین، خانواده، هموطنان و کل جهان هستم.

علی قمصری و دو فیلمبردار آزاد که از شیراز به او می‌پیوندند، طی دو روز در سه جزیره فیلمبرداری می‌کنند و این کار بدون هیچ گونه حمایت مالی از سوی هیچ نهادی انجام می‌شود. قمصری در این سفرها یک قطعه ملی می نوازد و می خواند.

۲۴۳۵۷

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا