ترند های روز

۱۳۹۵ کار به جشنواره خاتام رسید

مرکز روابط عمومی و امور بین الملل انجمن ، مرکز رشد فکری کودکان و نوجوانان با دفتر انتشار فرهنگ اسلامی همکاری کرده است تا سبک زندگی پیامبر (ص) را در جشن جشنواره خاتم توضیح دهد.

درک کلاس ها و سنین مختلف جامعه شخصیت ، زندگی و مسیر پیامبر (لا پاز با او) ، تولید آثار فرهنگی (داستان ، رمان ، بازی ، اسکریپت و غیره) بر شخصیت پیامبر (پبوه) به عنوان الگویی از بشریت متمرکز شده و فرهنگ مطالعه را تقویت می کند که پایه و اساس جدید است.

مرکز رشد فکری کودکان و نوجوانان مانند دوره های قبلی نیز در جشنواره 10 خاتام حضور داشت.

در نتیجه ، ارائه پوستر و فراخوان جشنواره ، شکل گیری گروه های روایت استانی در فضای مجازی ، آموزش راهنماهای خاتام برای آشنایی با نحوه کار در گروه های روایت داستانها ، آموزش عناصر تاریخ از طریق راهنماهای جشنواره خاتم برای کودکان و نوجوانان.

براساس این خبر ، با هدف غنی سازی آثار کیفی و کمی جشنواره دهم خاتام ، این راهنما از راویان اصلی کشور و دفتر انتشار فرهنگ اسلامی انتخاب شد. راهنماهای منتخب ، آنلاین و کمک از اول ماه مه تا ماه مه ، با بیش از 5 جلسه تمرینی برای اعضای و مربیان استان ، شرکت کنندگان این رقابت را راهنمایی کردند و آثار خود را بررسی کردند.

محاکمه جشنواره دهم خاتام در ماه ژوئن آغاز شد و در ماه آگوست به پایان رسید و برندگان آن در چندین گروه و قالب های سنی مشخص شده اند.

نام این رأی دهندگان به طور رسمی روز سه شنبه 6 اوت در پایان جشنواره دهم خاتام اعلام می شود.

243

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا