ترند های روز

یک احتمال خاص برای تولد از 1 تا 8 آوریل

دادن -فون بهانه ای برای کشف استعدادهای جوان در سینما است. با توجه به استراتژی اساسی جشنواره بین المللی فیلم FAJR در دوره بعدی ، این بخش همچنین به سینمای شاعرانه متمرکز است و آموزش و کارگاههای آموزشی برای ارائه -فون انجام می شود. سینما بر اساس رویاها ، سکوت ، موسیقی ، استعاره ها و احساسات انسانی. دادن -فون نیز آیینی برای افتخار شعر و شعر است.

در طول شش روز این بخش ، شرکت کنندگان علاوه بر شرکت در کلاس ها ، یک سفر جمعی را انجام می دهند که دوربین آن قلم است ، سینمای نقره به یک صفحه سفید تبدیل می شود و هر تصویر فیلمساز خواهد بود.

دانشجویان ایرانی متولد 1 مارس 2009 و دانشجویان بین المللی متولد 1 ژانویه (1 ژانویه) می توانند برای دادن تلفن (مدرسه استعداد سینما) کمک کنند.

بنابراین ، گزارش آموزش و کارگاه های آموزشی برای ارائه -Fonun از 1 تا 8 دسامبر (از 5 نوامبر تا 5 دسامبر) برگزار می شود و آخرین مهلت ثبت نام و ارائه در تاریخ 1 اکتبر (1 اکتبر) خواهد بود.

تعداد کل متقاضیانی که در این بخش پذیرفته می شوند 4 است که از این تعداد 5 نفر به شرکت کنندگان قبلی اختصاص داده شده اند تا یک فیلم بلند بسازند و از نظر کیفی جشنواره را بپذیرند. 3 قسط برای متقاضیان ایرانی و 2 قسط برای متقاضیان خارجی وجود دارد. علاوه بر این ، 5 متقاضی خارجی باید از کشورهای همسایه و منطقه باشند.

داوطلبان باید فرم درخواست خود را در بندر رسمی جشنواره بین المللی فیلم FAJR به آدرس www.fajriff.com تکمیل و ارسال کنند. هر برنامه باید نامه رسمی از دانشگاه ، مدرسه سینما ، مدرسه سینما ، موسسه فرهنگی معتبر یا دو کارت دو فیلمساز معتبر داشته باشد. درخواستهایی که نامه کم گفته شده بررسی نمی شود.

انتخاب دانش آموزانی که در دانشگاه ها ، کارشناسی ، فارغ التحصیلان کارشناسی یا فارغ التحصیلان مدرسه یا مدارس خصوصی تحصیل می کنند ، انجام می شود. این ارزیابی بر اساس بررسی دستاوردهای فیلمبرداری ، تاریخ آموزشی ، تجربیات خلاقانه و معرفی نهادی خواهد بود. تسلط کافی به انگلیسی برای مشارکت فعال در کلاس ها و نظارت بر.
این کارگاه ها و کلاس های آموزشی در پایه اصلی جشنواره انجام می شود و ترجمه همزمان ارائه می شود و همه دانشجویان (ایرانیان و خارجی ها) از امکانات اقامت ، جابجایی و پذیرش بهره مند می شوند.

چهلمین جشنواره بین المللی فیلم فجر در دسامبر سال جاری با دبیر سید روه الله حسینی برگزار می شود.

۲۴۲۲۴۳

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا