ترند های روز

گله های سینماگران بسته می شوند

به گفته ایسنا ، ایسنا استناد کرد به عنوان آخرین روزهای ماه صفر و تعطیلی عزاداری این روزها ، فعالیت های فیلم تغییر خواهد کرد و سینماها از پنجشنبه 6 اوت تا پایان جمعه 6 اوت بسته می شوند و سپس فیلم ها از شنبه اول سپتامبر اکران می شوند) تا شب.

با توجه به میزان فیلم هایی که به نوبه خود هستند ، برخی از آنها در تاریخ 5 سپتامبر نمایش داده می شود ، و همچنین در محیط اطراف در جامعه ، فیلمسازان و صاحبان فیلم ها خواستار حمایت بیشتری در این طرح هستند ، بنابراین یک تعطیلات مذهبی و غیر مذهبی مورد بحث قرار گرفته است. با این حال ، سینما به عنوان یک مکان فرهنگی ، حتی از طریق طرح ریزی فیلم ها ، می تواند فعالیت سینما را در هر زمان زنده نگه دارد.

در عین حال ، پیش بینی همزمان دو فیلم اجتماعی “پیرپار” و “زنان و کودکان” نیز که در مورد شایسته اسکار آنها نیز رقابتی بوده است ، و همچنین برخی از فیلم های کمدی بیشتر مخاطبان بیشتری را به سینماها جذب کرده اند و پس از مدت طولانی بازار واکنش و انتقاد داغ بوده است که برخی از فیلم های روی صفحه نمایش است.

کل فروش فروش فیلم از ابتدای سال 2 میلیارد و 5 میلیون تومو بوده و بیش از 1 میلیون و 6000 نفر در حال تماشای فیلم هستند.

در میان فیلم های موجود در “پیر” ، “صدها” ، “مرد مرد” و “زن و کودک” بهترین فیلم های فروخته شده نسبت به فیلم های دیگر ، با بیش از یک میلیون مخاطب ، به جز “زن و کودک” هستند.

۵۹۵۹

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا