گرفتن عینک بدبینانه سینما/ سینما سیاه نیست

به گفته آژانس خبری ، شاهرزاد کمالزاده ، که پس از مدت کوتاهی از سینما و تلویزیون ، توسط عمارت نوفل لوشاتو و اثر “کلاغ” (محمد تات) بازی کرد و کارهای کوتاهی از جمله “Nakhabad” را در حرفه خود ثبت کرد. تعجب آور است سینما و تلویزیون سرگرمی هستند و بسیاری از گروه ها در تلاشند تا آنچه را که برای تماشاگران و تلویزیون می گیرند ، بدست آورند.
وی گفت: “سینما همیشه برای من اولویت بوده است ، اگرچه من در تلویزیون و تئاتر کار می کردم.” کار با بزرگان سینما در نقش های کوتاه حتی با ارزش تر از یک بازیگر برای بیکار بودن با هر کارگردان است.
این بازیگر گفت: “این تجربه ماندگار است.” یک بازیگر ، حتی اگر او با کارگردانان خوب کار کرده است ، بسیار ترجیح می دهد فقط به دلیل نیاز مالی چیزی را پیدا کند. این واقعیت که یک بازیگر در زندگی هنری و بازیگری بازیگری با بزرگان سینما و تلویزیون چیزهای خوبی دارد ، تجربه کار و کیفیت یک بازیگر را نشان می دهد.
کمالزاده ، بیش از دو دهه در سینما و تلویزیون ، گفت: “بازیگران از همان جامعه و در بین همان افراد به سر می برند و برای این شهرت بسیار سخت کوشی و استادیوم ها را متحمل شده اند ، بنابراین به خاطر سپردن با یک سری نظرات ناعادلانه است. از برخی افراد به زبانی شنیده می شود که حتی کل جامعه را در مورد سینمایی و فعالیت های سینمایی آن ایجاد می کند.
من عصاره هستم
این بازیگر Nightmare (Cyrus Moghaddam) گفت: “درست است که بسیاری حتی یکی از بازیگران نیستند که کار را رد کنند ، اما من خودم را یک بازیگر انتخابی می دانم.” بازیگری که نقش و کیفیت آن از هر مقاله دیگری مهمتر است.
وی گفت: “من پیشنهادات شغلی زیادی داشتم که در نهایت به دلایل مختلف قبول نکردم ، اگر فیلمنامه خوب نبود.” اگرچه حقوق برای یک بازیگر یک دسته اساسی است ، اما همه اولویت من عمل نیست. یک بازیگر در زندگی هنری اولویت هایی دارد که بخش بزرگی از زندگی اجتماعی و فردی خود را نیز در بر می گیرد ، بنابراین نمی توان آن را بهانه و دلیل هر بهانه ای پذیرفت.
“مجموعه ای از وبلاگ نویسان که استعداد دارند و سعی کرده اند به این موقعیت برسند ، حق دیده می شوند.” استفاده از این وبلاگ ها در تصویر تئاتر و کار خوب است.
او همچنین می گوید: در این مدت ، من کتابی را برای یک سری گروه های هنری خوانده ام. من تسلیم نشدم و تسلیم نشدم و همیشه حامی هنرمندان خواهم بود. من همچنین در دو فیلم موسیقی با ایوان باند و افشین رضای درگیر شدم.
من پسران نسبتاً بد را دوست داشتم
این بازیگر فیلم و تلویزیون به کار Cyrus Moghaddam در میان کارهایی که انجام داده است اشاره کرد و گفت: “من سریال” بچه های نسبتاً بد “را که در آن کار می کرد دوست داشتم.
وی در سال 6 با “هزاران چشم” از Kianous Ayari به تلویزیون وارد شد و با “Long Road” و “Eagle of the Quert” به شهرت رسید و گفت: “در این سالها ، چهره های جدید ، با استعداد و با استعداد برای حمایت از این عزیزان وارد میدان شده اند.”
“علی هشسامی” بازیگر فیلم کوتاه ادامه داد: “من همه هنرمندان را دوست دارم زیرا هر یک از آنها برای رسیدن به موقعیت فعلی خود تلاش کرده اند.” به غیر از فراز و نشیب در مسیر کلمات ، استعداد و آموزش آنها و تحصیلات آنها ، هر یک سزاوار مکانی درخشان هستند. بعضی اوقات می توانیم برخی از چیزهایی را که امروز می بینیم داشته باشیم که به موقع متوجه می شویم.
این بازیگر زن گفت: “هنر فقط مربوط به بازیگری نیست و بسیاری از زمینه های هنرمندان را پوشش می دهد ، و من می خواهم که آن را برای هر یک از این عزیزان بدرخشد.”
“آمین” (بهرنگ توفیقی) و “نیا” (حسین سوهیلیزاده) آثار دیگری از شاهرزاد کامالزاده هستند.
۲۴۴۵۷