ترند های روز

کمدی Shahnameh Mid برای خط قرمز/ صفحه Intersssram Zeinab Mousavi بسته+توییتر

Reyhaneh Eskandari: Zainab Mousavi ، با نام مستعار “امپراتور Kozko” در شبکه های اجتماعی ، اخیراً بخشی از شهنومه را در یک برنامه طنز فردویسی ساخته است. برخلاف طنز قدیمی اجتماعی و سیاسی او ، این بار مشکل حساسیت فرهنگی بود و واکنش جامعه بسیار شدید شد.

نکته قابل توجه این است که شوخی های Zainab Mousavi بسیار بی ادب بوده و محدودیت هایی رعایت نشده است.

کاربران شبکه های اجتماعی وی را به عدم احترام یکی از مهمترین آثار فرهنگی و ادبی ایران متهم کردند. بخش اعظم این عصبانیت نه تنها به شوخ طبعی موسوی مربوط می شد ، بلکه به قطع عزت شهنومه به عنوان یک نماد فرهنگی و ملی نیز می رسید. بسیاری از کاربران این جنبش را توهین آشکار به زبان و ادبیات فارسی و میراث فرهنگی کشور توصیف کردند.

فضای مجازی پر از انتقاد شدید ؛ برخی از کاربران نوشتند که هیچ کس حق ندارد با این ادبیات زشت و بی ادب شوخی کند و طنز در این زمینه معادل “نقص” بود. حساب اینستاگرام موسوی به دلیل حجم زیاد اعتراضات و حملات کاربر به طور موقت توسط خود یا اینستاگرام بسته شده است و این نشان می دهد که واکنش چقدر زیاد بوده است.

بسته شدن صفحه اینستاگرام Zainab Mousavi

این رویداد نشان می دهد که در جامعه ای که ارزش های فرهنگی و میراث ادبی از اهمیت زیادی برخوردار هستند ، طنز در مورد متونی مانند شهنومه می تواند به سرعت موجی از عصبانیت و اعتراض قانونی ایجاد کند. برخلاف واکنش به طنز اجتماعی یا سیاسی ، که گاهی اوقات با خنده و انتقاد همراه است ، این حساسیت فرهنگی باعث شد تا کاربران با یک واکنش هماهنگ و جسورانه محدودیت جوک ها را تعیین کنند.

Zainab Mousavi بارها و بارها نشان داده است که طنز برای او فراتر از سرگرمی است و عمدتاً سعی در ورود به مناطق حساس اجتماعی و فرهنگی دارد. اما انتخاب این زمان ، خوانش های شخصی شهنامه ، واکنش ها را یکپارچه کرد. این یک بار دیگر نشان داد که طنزیست ها باید ارزشهای فرهنگی جامعه را در برابر آثار مهم فرهنگی در نظر بگیرند.

یک کاربر نوشت: “Zainab Mousavi باید از توهین به فردووی و شهنوام عذرخواهی کند.”

کمدی Shahnameh Mid برای خط قرمز/ صفحه Intersssram Zeinab Mousavi بسته+توییتر

کاربر دیگری نوشت: “تایکستان شهنومه را به صورت رایگان برای زنده ماندن از فرهنگ شهنام منتقل می کند. در اینجا ، به عنوان زینب موسوی ، آنها به شناسنامه ملی با جوامس توهین می کنند. Tayika به شهنامه جان پاک در دست جاهلیت نابودی می دهد ، کل درب را برای فرهنگ تلاش می کند.

کمدی Shahnameh Mid برای خط قرمز/ صفحه Intersssram Zeinab Mousavi بسته+توییتر

کاربر دیگری با کمی شهنوام نوشت: “هنر سد ، جادوی باشکوه ، پنهان حقیقت ، آشکارا راکد است.” پادشاهی شناسنامه ایرانی ما و هویت فرهنگ ما است و با لکه های افرادی مانند زینب موسوی ، این دریای افتخار و جلال غیرممکن نیست. “

کمدی Shahnameh Mid برای خط قرمز/ صفحه Intersssram Zeinab Mousavi بسته+توییتر

کاربر دیگری ، که به اهمیت فردووی و شهنام برای ایرانیان اشاره کرده بود ، نوشت: “زینب موسوی اشتباه کرد توهین به حکیم ابولغاسمی فردوسی. ما با هیچ یک از کارفرمایان ایران و فرهنگ ایران و فرهنگ ایرانیا شوخی نداریم. برای درک حرف او ، نمک”. “

کمدی Shahnameh Mid برای خط قرمز/ صفحه Intersssram Zeinab Mousavi بسته+توییتر

کاربر دیگری نوشت: “خانم Zeinab Mousavi ؛ شما واقعاً بی ادب هستید.”

کمدی Shahnameh Mid برای خط قرمز/ صفحه Intersssram Zeinab Mousavi بسته+توییتر

در همین حال ، یک کاربر ، که به یکی از هنرمندان لور در ساخت مجسمه فردووی اشاره می کند ، نوشت: “فقط روز در زینب موسوی ، یک وبلاگ نویس فردووی خود را به خودی خود ، توهین به فردووی بزرگ کرد.” پروفسور شاکی ، یکی از هنرمندان لورستان ، این کار باشکوه را در روستای پدرش با تجربه خودش ایجاد و نصب می کند. “” “.”

کمدی Shahnameh Mid برای خط قرمز/ صفحه Intersssram Zeinab Mousavi بسته+توییتر

علاوه بر کاربران ، برخی از افراد فرهنگی ، مانند مهدی تادینی و حسین انساران ، به این رویداد پاسخ دادند و توهین فردووی را محکوم کردند. در یک فیلم YouTube ، تادینی به نام موسووی برخی را که بیشتر دوست دارم.

آتار همچنین نوشت: “زینب موسوی یک طنز قابل توجه نیست و کار او را نباید خیلی جدی گرفت. پیش از این ، احمد شملو ، بدون موجی از اعتراض ، انتقاد شدیدی نسبت به شهنومه و فردووی داشت.”

المیرا شریفی مغادام ، مجری تلویزیون گفت: “فردووی به عنوان معمار زبان فارسی شناخته می شود.” این واقعیت که شخصی به شهنوام به شخصیت فردووی و شخصیت زیبای فردووی توهین می کند ، به دلیل عدم درک او و عدم درک او از زبان زیبا و شیرین فارسی و البته شهنومه است که هویت زبان فارسی ما و ایرانیان خودمان است. اگر دریابیم که کمبود حفظ زبان و ادبیات پارسی وجود دارد ، شاید بسیاری از آنها چنین مجوزهایی را مقصر بدانند. “مهم است که از تکرار این موارد جلوگیری شود.”

در نهایت ، تاریخ نه تنها توجه عمومی را به زینب موسوی جلب کرد ، بلکه یک بحث کلی در مورد طنز و احترام به میراث فرهنگی ایجاد کرد. واکنش کاربران ، گرچه حاد است ، اما نشانگر عصبانیت فرهنگی مشروع و حساسیت اجتماعی قانونی به ارزشهای ملی است که می تواند در هر جامعه ای نادیده گرفته شود.

۵۹۲۴۴

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا