ترند های روز

چه کاری می توان برای بازگرداندن Taziyeh به اوج خود انجام داد؟

به گفته خبرگزاری ، کنترل از راه دور Taziyeh و Ta’ziyeh از زمان اوج و محدودیت های آن در زمان های مشخصی از سال چیزی برای انکار نیست. اما برای بازگرداندن Taziyeh به اوج خود چه می توان انجام داد؟ این سؤالی بود که داود فتح علی بیگی ، آقای ایران نمایش و حسین کیانی ، نمایشنامه نویس و مدیر کار ایران ، به جلسه ای تحت عنوان “آسیب شناسی طایزیه در روز” پاسخ دادند. جلسه‌ای با سازمان مهدی سافاری نجاد ، یک فعال نمایش ایرانی در خبرگزاری خبرگزاری برگزار شد.

پاسخ حسین کیانی به این سؤال به شرح زیر بود: “امروز ، با گسترش رسانه های تصویری ، Taziyeh ممکن است جذابیت قبلی را نداشته باشد. ما مجبور بودیم کاری را انجام دهیم که انجام ندادیم ، اگرچه این کار خیلی دیر نیست. یا بیشتر از دو نفر از دویست متخصص یا دویست نفر از دویست دویست تخصصی یا “نه”.

تا زمانی که این زمینه ارائه نشود ، ما نمی توانیم ظرفیت های واقعی این هنر را تکمیل کنیم. آنچه امروز از بقیه باقی مانده است ، بیشتر از حمایت ساختاری یک تلاش شخصی است. این امر مستلزم عزم ملی است. Taziyeh واقعاً می تواند بخشی از کارهای ملی ما باشد. با ارائه زمینه صحیح ، افراد پایین یا علاقه مندان می توانند از طریق مشاهده مستقیم اطلاعات عمیق کسب کنند. دیدن زره و کلاه قجار طایز ، نحوه آواز خواندن بدون بلندگو در جو پر از مردم پر از صدای موتور و ماشین و در جنگل آسفالت است. ما نیاز به احیای فرهنگی داریم. در غیر این صورت ، روزی پشیمان خواهیم شد که از گنج برخورداریم و آن را حفظ نکردیم.

اکنون که مردم هنوز با این هنر آشنا هستند ، منابع در دسترس هستند و قابلیت های اجرایی وجود دارد. خیلی دیر نیست این باید حرفه ای ، سازمان یافته و منظم باشد. شما باید مردم را برای این کار استخدام کنید. موزه شبیه سازی باید تأسیس شود. در این صورت است که تلاش های معاصر Taziyeh رنگ جدیدی را می گیرد و پراکنده می شود.

من همچنین همان پیشنهاد را برای اقدامات معنوی و مسخره دارم. چرا شخصی مانند آقای فتح علی بیتی باید فقط با هزار مشکل در نمایش نمایش صحنه را بگیرد و در نهایت ، مقصد چیست؟ این نوع بازی باید در دانشگاه ها به صورت یک رشته تخصصی آموزش دیده ، تحصیل و تدریس شود. من حتی معتقدم که باید یک دانشکده ویژه از هنرهای نمایشی ایرانی وجود داشته باشد که در آن رشته هایی مانند تقلید ، تمسخر ، فروشگاه و Ta’ziyeh آموزش داده می شوند.

هیچ کشوری در جهان دو شکل عزاداری و دوئل با این شکوه و ساختار ندارد ، هنگامی که هیچ سنت دانشگاهی در جهان وجود نداشت. صد و پنجاه یا دو سال پیش چنین سیستم نمایشی. این ویژگی کاملاً تئوریزه شده است. نمونه ای از کار دکتر حسین اسماعیلی است که موضوع روایت را در طایزیه تئوریزه کرده است. اینها فقط احساسات ناسیونالیستی یا اغراق نیستند. این قابلیت ها واقعی هستند و علاقه مندان هستند. سپس شما باید ورزش کنید زیرا خیلی دیر نیست. ”

متن کامل “آسیب شناسی طایزیه در روز” در اینجا بخوانید

۲۴۲۲۴۲

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا