ترند های روز

پیکاسو، سزان، ماتیس و رامبراند با نمایشگاه چاپ دستی در تهران

به گزارش خبرگزاری فارسیرو، دهمین نمایشگاه سالانه تبادل چاپ دستی در گالری لاله روز جمعه 16 دی ماه 1403 افتتاح شد و شاهد حضور آثاری از هنرمندان خارجی بود. برای دومین بار در این رویداد هنری، گالری لاله میزبان آثار هنرمندان مشهور بین المللی از جمله ادوارد مونک، آری ریدینگ، هیروشیگه اوتاگاوا، پل گیراردت، پابلو پیکاسو، پل سزان، دایان دیوین، رامبراند هارمانزون ون راین، رنه ماگریت و جورج خواهد بود. براک . ، سالوادور دالی، فرنان لژر، کلود مونه، ام. معلم ماکس ارنست، هانری ماتیس و واسیلی کاندینسکی هستند.

دهمین نمایشگاه سالانه تبادل چاپ دستی با حضور بیش از 300 اثر از هنرمندان داخلی و بین المللی با هدف ارائه و گسترش فعالیت های هنرمندان در زمینه چاپ دستی و تبادل تجربیات ارزشمند از دی ماه برگزار می شود در این زمینه 7 تا 30 1403 در گالری لاله. علاوه بر حضور 218 اثر برگزیده هیئت داوران، حضور آثار بی نظیر و هنرمندان مهمان بین المللی در این نمایشگاه از نقاط قوت و برجسته این دوره است که در روز افتتاحیه با استقبال خوب هنرمندان مواجه شد. .

محمدعلی سعیدی مدیر این نمایشگاه سالانه حکاکی های دستی، گزیده ای از آثار هنرمندان برجسته کشور در عرصه چاپ و نخبگان را مورد بررسی قرار داد و هنرمندان جوانی را از بخش داوری انتخاب کرد که در گالری لاله به نمایش گذاشته شد. تمام تکنیک های چاپ دستی قابل تکثیر، از جمله: Intaglio (حکاکی فلز). حکاکی روی چوب و مشمع کف اتاق؛ لیتوگرافی (لیتوگرافی); پرینت اسکرین (پرینت اسکرین)، روش های دیجیتال و تک چاپی (چاپ کپی) که خلاقیت و ایده پردازی را در درجه اول اهمیت در طراحی کار خود قرار داده و از نظر قالب ساختاری از اثر هنرمند دیگری کپی نکرده است. و در 2 سال اخیر که در قسمت ارزیابی طراحی و چاپ شدند، واجد شرایط ورود به بخش بورس و نمایشگاه تلقی شدند.

وی افزود: گالری لاله با سابقه برگزاری سالانه مبادلات چاپ دستی، با استقبال، توجه و حضور هنرمندان چاپ دستی، تنوع تکنیک ها و خلاقیت در خلق آثار، هم اکنون دهمین دوره این رویداد ارزشمند هنری را برگزار می کند. و مضامین با رویکرد آموزشی ویژگی منحصر به فرد این نمایشگاه است که حاصل مشارکت حداکثری هنرمندان از سراسر ایران از آذربایجان تا خراسان و از سیستان تا کردستان از یزد است. و اصفهان، تا گیلان و مازندران، از هرمزگان تا لرستان و جاهای دیگر، هنرمندان فعال در عرصه چاپ دستی، با حفظ اصالت اثر، به ادراک هنری دست یافته اند ارزش چاپ دستی نگاهی زودگذر اما جذاب به آثار استادان و پیشوایان نامدار این رشته و پرورش نسلی از هنرمندان جوان معاصر و علاقه مند است نویدبخش این شرکت حقیر که گوهر جواهر هنر را آشکار می کند، همچنین حضور آثار ارزشمند هنرمندان درجه یک جهان در این نمایشگاه رویداد هنری بی نظیری است که گالری لاله مفتخر به ارائه آن است.

در بخش مهمان، آثار: سمانه آبایی، آرمان آرون، داور آقایی، امیر منصور آلمالو، فاطمه ابراهیمی، محبوبه اسفندیاری، یکتا اصغرزاده، فاطمه امانی راد، ناصر اویسی، بهاره بهرامی، ملیحه بیات، یلدا پاکان. شهوند، فرامرز نیز حضور داشتند پیلارام، محمد تجویدی، سهیل حسینی، ابراهیم حقیقی، ارمغان رحمان پور و مریم رحمان پور. الهام رادفر، شهریار زارع، محمدعلی سعیدی، محمدعلی شبانکاره، یوسف شریف کاظمی، مجتبی شعبانی، محمدرضا شیروانی زاده، آرزو صفایی شربیانی، مژگان طوسی، منوچهر عبدالله زاده، امیر شاهرخ فریوسفی، منصور کاظمی سورانی، آزاده سورانی، کلبادی نژاد، مارکو گریگوریان، سالومه گل نراقی، مهدی گودینی، فرشته متقی، ما بهمن محصص هستیم، ایراندخت محصص، محمد محمدزاده تیتکانلو، پوریا مرزبان، مرتضی مامیز، همایون موسوی، ابوالفضل نظری، پروانه نعمتی، کاملیا نوحیی، مرجانی، جواد نوحی، مرتضی، مرتضی هدایت .

یوسف شریف کاظمی; دبیر این نشریه سالانه همچنین بیان کرد: در این بورس سالانه چاپ دستی، علاوه بر آثار هنرمندان شرکت کننده در این مبادله، آثاری از هنرمندان صاحب نام، شناخته شده و تاثیرگذار دوران معاصر ایران و جهان درج می شود. که در اختیار برخی از مجموعه داران کشورمان قرار گرفت، نمایش نیز در جریان است. ارائه این آثار تا حدودی به جوانان و فعالان این شاخه از هنرهای تجسمی می تواند مرجعی برای ارتقای آثار آنها باشد.

هم اکنون دهمین دوره تبادل آثار دستی گالری لاله در نظر دارد آثار این نمایشگاه را در کشورهای دیگر نیز به نمایش بگذارد. به دلیل غیبت تعدادی از هنرمندان فعال و موثر چاپ دستی، نمی توان گفت که تمام توان هنری جامعه فهیم، متفکر و خلاق چاپ دستی چیزی است که در این نمایشگاه ارائه می شود، اما می توان تعدادی از هنرمندان چاپ دستی را به نمایش گذاشت. ایران با ارائه آنها و تشویق آنها به خلق آثار فاخرتر و ارزشمندتر، می توان تصدیق کرد که گامی هرچند کوچک در ترویج چاپ دستی در ایران برداشته ایم.

مجریان فعلی فرآیند مبادله امیدوارند به بهانه دهمین بورس، اساتید و متخصصان محترم این واحد بدون در نظر گرفتن سلیقه شخصی با یکدیگر دیدار کرده و زمینه را برای ایجاد سازمانی ملموس بر اساس اصل بنیادین فراهم کنند. در تقابل زیبایی شناسی و خلقت، شاهد شکوفایی این هنر در عرصه جغرافیایی و فرهنگی در سطح ملی و بین المللی باشیم.

لازم به توضیح است که محورهای دهمین دوره سالانه بورس چاپ دستی این رویداد عبارتند از: محمدعلی سعیدی، رئیس سالانه; یوسف شریف کاظمی، دبیر سالانه؛ رضا هدایت، همایون موسوی، فرشته متقی داوران امسال، ارمغان رحمان پور مدیریت اجرایی و الهام وزیری مسئولیت دبیرخانه و ابراهیم کمالی، محمدعلی سعیدی و پوریا مرزبان مسئولیت رویداد هنری شورای سیاست گذاری امسال را بر عهده دارند. .

۲۴۴

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا