پیشنهاد رئیس فرهنگستان هنر برای برپایی نمایشگاه هنری بین هنرمندان شرق و خاورمیانه
به گزارش خبرگزاری فارسیرو، مجید شاهحسینی رئیس فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران در دومین مجمع بین المللی هانگژو با بیان اینکه بدون رکن فرهنگ و هنر و بدون توجه به ارزش های اصیل انسانی خلق شده در وی تصریح کرد: در مناسبات علمی، ادبی، فرهنگی و هنری کشورهای مختلف به دلیل ماهیت و منش خود، هیچ گونه پیشرفتی در دنیای امروز نمی تواند در مسیر توسعه قرار گیرد و باید رشد را هدف قرار داد. جغرافیایی و سیاسی مرزها نمی توانند مانعی برای ارتباط باشند و اجازه دهید گفتگوی شما سازنده باشد.
به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران و کشور چین با سابقه همسایگی و سابقه همکاری عمیق اقتصادی، سیاسی و فرهنگی در طول تاریخ، با بیش از دو هزار سال تعامل، همیشه اصالت و معنای فرهنگ خود را حفظ کنید. آنها بر الگوی ارزشمند تعامل و همکاری هوشمندانه مبتنی بر اصول مشترک تاکید کرده اند و به تمدن بشری کمک کرده اند. امروزه در شرایط سیاسی و فرهنگی عناصری که به حیات انسان ها موجودیت می بخشد مانند هنر در معرض تهدید قرار گرفته است.
رئیس فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: خوشبختانه در غرب آسیا و به ویژه در جمهوری اسلامی ایران بر خلاف الگوهای غربی که مبتنی بر ارزش های والای انسانی تمدن شرقی و اسلامی است، همه هنرهای درخشان به جایگاه بالایی رسیده اند. ما معتقدیم که فرهنگ و هنر از ارکان اصلی رشد و توسعه بشریت مدرن هستند. به همین دلیل تلاش برای مهار توانمندی های نهفته هنر برای تقویت آرمان ها و ارزش های مشترک را ضروری می دانیم و ضمن اعلام آمادگی برای این امر معتقدیم با بهره گیری از هنر اصیل، صدای مظلومان در اقصی نقاط جهان به گوش می رسد. جهان جهان، به ویژه ظلم آشکار، باید شنیده شود. بیایید مردم لبنان و فلسطین و منطقه پر از درد و رنج مردم غزه را به جهانیان برسانیم.
شاه حسینی یادآور شد: فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران برای ایجاد پل مستحکم و مستحکم بین هنرمندان شرق و خاورمیانه پیشنهاد می کند هر دو سال یک بار نمایشگاهی از آثار هنری در کشورهای جاده کمربند برگزار شود.
شاهو، نایب رئیس کنگره ملی خلق چین و نایب رئیس کمیته ملی کنفرانس مشورتی سیاسی خلق چین وی در جای دیگر این مراسم گفت: تمدن مانند آبی است که بی صدا اشیاء را مرطوب می کند. آغوش باز، پذیرش و یادگیری شرایط لازم برای حفظ تمدن های جهانی است. تمدن چین از دیرباز به صراحت و بردباری معروف بوده است.
آقای سون یه لی وزیر فرهنگ و گردشگری دولت خلق چین نیز به تاریخ و تمدن پنج هزار ساله چین و نقش میراث فرهنگی لیانجو اشاره کرد و گفت: این همایش می تواند به ترویج میراث فرهنگی، ادبیات و موسیقی در مبادلات از منظر تاریخی و جهانی تمدن و یادگیری متقابل، مطالعه و راه عملی را برای همکاری بیشتر باز می کند تا محافل فرهنگی کشورها با هم به تفاهم برای ابتکار تمدن جهانی پی ببرند.
با شعار تبادل و یادگیری متقابل، الگوی پیشرفت بشری دومین مجمع لنگجو با حضور 63 کشور و کادر آموزشی حوزه هنری کشورمان و با شرکت رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران برگزار شد. ایران در چین .
۵۷۵۷