ترند های روز

پزشکان: حقوق بشر و سازمان های بین المللی چیزی بیش از دروغ/اعتراض صریح رئیس جمهور برای سکوت غرب در مورد قتل کودکان در غزه نیست

در ابتدای مراسم ، پروفسور حمید می گوید احمدی وفا ، آیاتی از قرآن مقدس را تلاوت می کند.

چهاردهمین رئیس ایالتی ، مسعود مدیان ، همچنین سخنرانی مختصری را بیان کرد و با انتقاد از رویکردهای دوگانه مقامات غربی ، با اشاره به سوء استفاده از حقوق بشر علیه قتل زنان و کودکان در یک جنگ شش روزه. رئیس جمهور مسعود مدزیان در این مراسم مراسم بزرگداشت شهدا را گرامی داشت: “من سخنرانی دریافت نکرده ام ؛ در دنیایی که ما در آن زندگی می کنیم ، حقوق بشر و سازمان های بین المللی چیزی بیش از دروغ نیستند.

وی افزود: “به فرزندان غزه که گرسنه هستند نگاه کنید ، در حالی که ما یک سازمان دفاع از کودک داریم.”

پزشکان گفتند: “آنها ادعا می کنند که ما نباید به شما اجازه دهیم که به سلاح های هسته ای برسید. ما به دنبال سلاح نیستیم. فرض می کنیم که حقیقت این است که چرا زنان و کودکان مشخص شده اند؟” چرا وارد بیمارستان می شوید؟ مگر اینکه بگوییم مشکل این است که ایران در حالی که دروغ می گوید به دنبال ساختن سلاح است و ما قصد انجام این کار را نداریم.

رئیس جمهور گفت که مقامات اروپایی وقتی این روند را می بینند ، درباره دموکراسی چگونه صحبت می کنند؟ اگر یک شخص ، ده یا صد نفر تصور اشتباهی داشته باشد ، آنها تأیید می کنند که حقوق بشر متعهد است و جهان متعهد است ، اما در غزه ، لبنان ، سوریه و ایران ، آنها همه شاخص ها را نقض می کنند و جنایات خود را توجیه می کنند.

وی گفت که خانواده ای در عید اشرفیه ، خانواده ای را در آستانه اشرافیه کاملاً نابود کرده اند. آیا آنها حقوق بشر هستند؟ امام حسین (AS) در کربلا گفت که اگر دین ندارید ، آزاد باشید.

پزشکان گفتند: در دنیای متمدن امروز ، آنها راه آب و غذا را بستند و در عین حال حقوق بشر را نیز آماده می کنند. چه دین و پیامبر به نمایندگی از دین چنین جنایاتی کردند؟ جنگ یک قانون است که طبق قانونی که خودتان نوشتید عمل کنید

رئیس جمهور گفت: “ما به دنبال شعارهای آنها نیستیم. آنها نمی خواهند کشوری در منطقه باشند که با دیگران روبرو شود و هیچ فاجعه ای را که بخواهد ما را پیچانده باشد نمی خواهد ، اما ملت و مردم ایران در برابر قدرت و ظلم قرار نمی گیرند.”

وی افزود: “مردم از ما راضی نبودند ، اما وقتی ایران به وسط رسید ، همه به میدان رسیدند و آب تمیز را روی دست دشمن ریختند ؛ مردم حاضرند همه اختلافات را برای ایران قرار دهند.

پزشکان گفتند: “ما از شما و هرکسی که به ایران آمدند سپاسگزاریم و ایران را تنها نمی گذاریم.”

صالبی: دشمنان جامعه ایران تشخیص ندادند

وزیر فرهنگ و جهت گیری اسلامی یکی دیگر از سخنرانان ویژه در برنامه “برای همیشه ، ایران” بود که در اظهارات وی به عدم درک کافی از دشمنان ایران اشاره کرد.

وزیر فرهنگ و راهنمای اسلامی ، ضمن بزرگداشت شهدای جنگ 6 روزه ، گفت: به ویژه خانواده های شهدایی که در این جمع هستند.

وی افزود: رهبر انقلاب در روزهای اخیر خاطرنشان کرد که دشمن در محاسبات گرفتار شده است. ” محاسبات دشمن به مناطق اشتباه رسید و یکی از مناطقی که دشمن خطای محاسباتی داشت در ایران بود.

صالبی تکرار کرد: همبستگی مردم نشان داد که چگونه مردم ایران در مذاهب ، مذاهب و گروه های مختلف روی ایران متمرکز شده اند. در همین حال ، همکاران فرهنگ ، هنر و رسانه ها جایگاه مهمی داشتند. از ابتدای این حادثه ، همکاران فرهنگ ، هنر و رسانه ها کار می کنند و من مفتخرم که در جامعه ای زندگی می کنم که درک دقیقی از لحظات غنی تاریخ ایران دارد.

وزیر فرهنگ و راهنمای اسلامی گفت: جغرافیای ایران به عنوان دشمنان خوب شناخته نمی شود. ایران در چهار روش تاریخی قرار دارد و این مکان جغرافیایی ایران را به بسیاری از تهاجم ها تبدیل کرده است. این مکان جغرافیایی فرصتی ملی را برای مردم ایران فراهم کرده است و یک هشدار دفاعی مداوم است. ایران تعجب آور نیست زیرا او همیشه در هشدار تاریخی است.

وی افزود: “ما هزاران سال است که مهاجمان نشده ایم ، اما دفاع از سدها شکل گرفت و جامعه ایران در یک آماده سازی دفاعی مداوم قرار دارد ؛ این استراتژی دفاعی به مکان جغرافیایی ما برمی گردد که دشمنان ما نمی توانند درک کنند.

صالبی اظهار داشت: دشمنان تاریخ ایران کمتر شناخته شده اند ، تاریخ ایران ابعاد مختلفی دارد. یکی از آنها عمق مداوم تاریخی تاریخی است ، کشور ما هزاران سالهای تاریخی مداوم تمدن دارد و این عمق تاریخی ریشه های عمیقی ایجاد کرده است. ما یک شناسنامه یا داستانی کم نیستیم ، اما برای هزاران سال ، ریشه های ما در تاریخ بشر عمیقاً در هم تنیده شده است ، دشمن کمتر از زمانی که به چنین جامعه ای می رسد درک کرده است ، با تبر فرو نمی رود.

وزیر فرهنگ و جهت گیری اسلامی گفت: تاریخ ایران ترکیبی از حماسه عرفانی و عرفانی است. ایران حماسی است و یک داستان حماسی دارد ، اما ترکیبی از حماسه عرفانی و عرفانی دارد ، بنابراین در اسطوره های ما است. شیخ Eshraq در پیمان دلیل قرمز تفسیری از چهره های اسطوره ای تاریخ ایران در مورد چگونگی داشتن حماسه عرفانی و عرفانی می کند.

وی افزود: “این تاریخ اسطوره ای و عینی ایران در دفاع مقدس است که دیدیم که چگونه دوره های حماسی عرفانی و عرفانی مخلوط شده است.” چگونه جوانان عاشقانی که شب را صبح می گذراندند؟

صالبی تکرار کرد: ملل وجود دارند که حماسه کم هستند ، اما ملت ایران یک کشور پرشور است. چنین ملتی نمی تواند خم شود ، اما سقوط نمی کند.

وزیر فرهنگ و راهنمای اسلامی گفت: “دشمن از جامعه معاصر ایرانی آگاه نبود ؛ بخشی از توهمات دشمن بر این اساس بنا شده بود که مردم ایران از این پرونده ها ناراضی یا ناامید شده بودند و آنها را به توهم تبدیل کردند که ملت ایران می تواند راه را برای دشمن باز کند و از آنها استقبال کند.

وی افزود: “در ناوبری ارزش ها و نگرش ها در موج چهارم سال 2 ، هنگامی که از جامعه سؤال می شود که چه افتخار ایرانی است ، 5 ٪ از پاسخ دهندگان گفتند که آنها بسیار مفتخر هستند که ایرانی هستند. 5 ٪ از این گفتند که آنها بسیار مفتخر به ایرانی هستند.

صالبی گفت: دشمنان جامعه ایران به رسمیت نمی شناختند و تصور می کردند که اگر 5 ٪ از گزاره های این نظرسنجی انتقاد و نگرانی باشد ، این بدان معنی است که آنها مایل به مقابله با دشمنان ایران در سکوت هستند ، که این اتفاق نیفتاد. این فرصت فرصتی 5 روزه برای دانستن بهتر از خودمان ، قدردانی از این فرصت بود.

در پایان ، وزیر فرهنگ یکی از اشعار شاعر فقید انزوا را خواند.

پس از سخنرانی وزیر فرهنگ و راهنمای اسلامی ، گروه ساختارهای بادی ارکستر ، به کارگردانی سینا زکای ، قطعات “Ashura Martirs” ، “Ashura” و “Iran” را ساخت.

جایگزین رئیس سازمان Basij de la Mustafin: از وحدت ملی محافظت کنید

پس از آن ، تیپ ژنرال سید قاسم قریشی ، رئیس سازمان مصطفی بسیج ، سخنرانی را تلفظ کرد و بر حفظ انسجام ملی تأکید کرد.

ژنرال سید قسیم قریشی ، گفت: “این دفاع مقدس که ما مانده ایم همیشه با برخی آموزه ها برای ما همراه خواهد بود ، جنگی که در تمام فناوری و سرمایه غرب علیه ایران استفاده شده است.”

وی گفت افتخاراتی وجود دارد که تولید و تولید آنها نبوده است ، اما یک حقیقت ، افزود: ملت ایران که در این جنگ نشان داده شده است ، بی نظیر ترین در روح آزادی و عشق به میهن است. این ملت ملت امام حسین (AS) است.

“ایالات متحده ، غرب و رژیم صهیونیستی نه تنها یک جنبش سیاسی را ترتیب دادند بلکه با مردم ایران و وجود ایران نیز خصمانه بودند و اهداف اعلام شده توسط رئیس جمهور ایالات متحده و قتل های ناجوانمردانه دانشمندان و …

در بخش دیگری از اظهارات خود ، قریشی به انسجام ایجاد شده در طول جنگ اشاره کرد و گفت: “اطلاعات و چشم انداز مردم ایران و گروه های سیاسی با سلیقه های مختلف اثبات خیالات دشمنان در مورد رفتار ، توانایی و ظرفیت مجدد ملت ایران و نیروهای مسلح بود.”

وی گفت: “ما از رهبران خود که دستان خود را برای دفاع از کشور پر کرده اند ، سپاسگزاریم.

معاون مدیر سازمان BASIJ MUSTAZAFIN گفت: “پس از ساعت ها جنگ دوازده روز ، ما ابتکار عمل را گرفتیم و فداکاری های نیروهای مسلح مانع از دستیابی به اهداف دشمن شد.”

در پایان ، فرمانده قریشی گفت: “از انسجام و وحدت ملی محافظت کنید و این دستاورد را قطع کنید.”

پس از اظهارات سردار قریشی ، کلیپی از هنر و فرهنگ جنگ دوازده روز آغاز شد.

پسر نوجوان شهید وودیداری و شعر خانم حسنا محمد زاده یکی دیگر از بخش های ویژه “برای همیشه ، ایران” بود.

در بخش دیگری از برنامه ، اردشیر روستامی ، بازیگر و عملکرد ADIB ، در مورد شهدا می خواند.

از آن به بعد ، کلیپی از اقدامات انجام شده در قالب “همدلی ایران” آغاز شد.

در پایان ، رئیس جمهور و وزیر فرهنگ خانواده های شهدای فرهنگ ، هنر ، رسانه ها و شهدای قرآن این کشور را جشن گرفتند و با خانواده های شهدا عکسی گرفتند.

گفتنی است که این آیین ملی که توسط وزارت فرهنگ سازماندهی شده است ، در چندین مقام ، هنرمند ، نویسندگان ، سازمان های قرآن ، اعضای مراکز فرهنگی و هنری مساجد ، دانشگاهیان و رسانه ها و شهدای حوزه فرهنگ و هنر مورد تجلیل قرار گرفت.

این مراسم نمادی از همبستگی فرهنگی ملت ایران در روزهایی است که این کشور در معرض شدیدترین حملات علیه دشمنان قرار گرفت و فرزندان فرهنگ زمین بدون هیچ گونه تماس ای وارد میدان شدند.

۵۹۲۴۳

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا