وزارت بهداشت مسئول بخشی از سیستم رتبه بندی ساترا بود
به گزارش خبرگزاری فارسیرو، فرشید رضایی نماینده روابط عمومی ساترا در حاشیه بازدید از نمایشگاه دائمی ساترا درباره این نمایشگاه گفت: بازدید از ساترا برای من بسیار آموزنده بود و شاید بتوان گفت برای بهتر شدن رسانه ها. با سواد مسؤولان مختلف کشور، باید با نهاد نظارتی رسانه آشنا شوند. ما از فرآیندهای نظارتی ساترا جامع و آگاه هستیم.
وی در خصوص ویژگی های نمایشگاه دائمی ساترا گفت: این نمایشگاه دستاوردهای ساترا را در ابعاد هشت گانه تنظیمی نشان می دهد و به حجم وسیعی از فعالیت ها و زمینه های فعالیت و توانمندی های مختلف ساترا اشاره می کند.
رضایی تصریح کرد: وزارت بهداشت قبل از بازدید از نمایشگاه این سوال را داشت که چرا در برخی فیلم ها و سریال های تلویزیونی در شبکه های سراسری تلویزیون شاهد استفاده و تبلیغ دخانیات هستیم؟ در بازدید از نمایشگاه متوجه شدیم که ساترا. او در صدد اجرای نظر وزارتخانه بود. سلامت با مشکل خلاء قانونی مواجه است و لازم است مجلس و قوه قضائیه به نیازهای این نهاد نظارتی برای اعمال حاکمیت بیشتر توجه کنند.
رضایی افزود: سترا از قابلیت های خوبی برخوردار است و باید از سایر دستگاه های تقنینی و قضایی کشور در کنار آنها استفاده شود تا بتوانیم از تولید یا انتشار و میزان آسیب های وارده به فرهنگ سلامت در خانواده و جامعه بکاهیم. به هر حال برای همکارانم در ساترا آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم با گفت و گوهایی که انجام دادیم بتوانیم به توافقات خوبی برای ارتقای سواد رسانه ای مردم و افزایش سواد در فضای مجازی دست پیدا کنیم و این فضا را به سمت زندگی سالم تر ایمن کنیم. خانواده و فرهنگ سالم و ترویج سبک زندگی سالم.
رئیس دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درباره زمینه های همکاری مشترک وزارت بهداشت و سترا گفت: وجه مشترکی که می توانیم با ساترا برای جلوگیری از انتشار محتوای مضر داشته باشیم این است که ساترا نکند. jw.org en فقط یک سازمان نظارتی و قانونگذاری و همچنین کارگروه فرهنگ نیز عضو بهداشت است و می توان از ظرفیت کارگروه برای این موضوع استفاده کرد. سازمان های متعددی که در فرهنگ سازی یا شناسایی آسیب های فرهنگی نقش دارند در کارگروه فرهنگ سلامت عضویت دارند و ساترا به عنوان یکی از اعضای فعال کارگروه فرهنگ می تواند داده های خود و کارهای مختلفی را که انجام داده اند ارائه دهد. و ما آنها را در این نمایشگاه دیدیم و همچنین سازمان های دیگری که به شناسایی آسیب ها و ریشه یابی آن کمک می کنند.
وی ادامه داد: با توجه به فعالیت هایی که می توان در زمینه سواد رسانه ای انجام داد، وزارت بهداشت در حوزه کودکان، دانش آموزان، شهروندانی که تحت پوشش خدمات نظام سلامت در شهرها و مردم هستند مخاطبان متفاوتی دارد، بنابراین ساترا می تواند از تولید رسانه ای بسترهای در زمینه سوادآموزی حمایت کند. فضای مجازی و سواد رسانه ای باید بسترهایی را برای ترویج رفتارهای سالم در خانواده و جامعه در اختیار وزارت بهداشت قرار دهد. همچنین می توانیم بر این اساس قراردادهای مختلفی داشته باشیم و با هم کارهای مختلفی انجام دهیم تا بر اساس مطالعات آموزشی در حال انجام در جامعه، محتوای جدیدتری تولید کنیم.
رضایی گفت: در این بازدید شش محور همکاری مورد بحث و بررسی قرار گرفت. یکی از موضوعات مهمی که مطرح شد، نظام رتبه بندی ستار است که از سوی وزارت بهداشت پیشنهاد شد و پس از مطالعه سازوکار این رتبه بندی ها و معیارهایی که دارد، نحوه قضاوت و ارائه به قاضی این وزارتخانه است. سلامت تا تولیدات صوتی و تصویری با معیارهای دقیق تری در حوزه فرهنگ سلامت مورد قضاوت قرار گیرد که پیشنهاد بسیار خوبی بود.
۲۴۴۵۷