واکنش احمد زیدآبادی به کنسرت خیابان هومایون شجیان

احمد زیدآبادی ، یک فعال سیاسی اصلاح طلب ، در کنسرت خیابانی آزاد از آزادی Plaza de Homayoun Shajrian ، انتشاراتی را در کانال تلگرام خود منتشر کرد. اخبار لغو ساعاتی پیش اعلام شدنوشت:
“یکی از تراژدی های سیاسی زندگی بشر این است که دولت ها وقتی برخی از افراد از هرگونه تغییر قابل توجهی جدا می شوند و به دنبال گزینه های دیگر هستند ، برخی از رفتارها و سیاست های خود را تغییر داده و اصلاح می کنند.
به عبارت دیگر ، هنگامی که اقشار مختلف جامعه می خواهند اصلاحات ، دولت ها تسلیم نمی شوند و وقتی دولت ها به هر دلیلی نشانه های اصلاحات را نشان می دهند ، مخالفان آنها آن را برمی گردانند!
این وضعیت را می توان به وضوح در مورد برنامه کنسرت رایگان و رایگان Homayoun Shajrian در آزادی Plaza de Tehran مشاهده کرد.
بدون شک مجوز این برنامه نشانه ای از تمایل به اصلاح یک رفتار بسیار مخرب توسط دولت است ، اما این نشانه اکنون با دشمنی نیروهای ناامید کننده اصلاحات و جایگزینی روبرو شده است.
ما ایرانی ها باید خودمان را از اسارت این پارادوکس خلاص کنیم و ما چندین بار خودمان را از یک سوراخ در معرض دید خود قرار نمی دهیم. اصلاح و تغییر رفتار و سیاست های دولت ها در هر شرایطی مثبت و مورد استقبال قرار گرفته است و بنابراین ، Homayo Shajrian نباید تحت تأثیر تهاجم برخی قرار گیرد ، به خصوص به این دلیل که برنامه آنها ساعت ها از قلب هزاران ایرانیان ناراضی خوشحال خواهد شد. ”
۲۴۲۲۴۲