ترند های روز

همکاری مشترک هنرمندان ایرانی و روسی در یک جشنواره

اسماعیل شفیعی ، عضو دانشگاه هنر تهران ، به همراه سایر اعضای گروه بین المللی تئاتر چایکا ، در جشنواره بین المللی تئاتر بین المللی Rostcaya Classica شرکت می کند.

به گفته ایسنا ، این کار مبتنی بر کار الكساندر پوشكین “میهمان سنگ” است كه در سری كوچك تراژدی ها منتشر شده و با قتل دون خوان و قاتل وی معامله می شود.

کار “فقط زنان مادرید” با ترکیبی از بازیگران ایرانی و روسی انجام می شود. این کار توسط مینا امامی ، نسیم فخری مغادام و محمد رضا رهگار به عنوان سه بازیگر ایران و دو بازیگر روسی انجام می شود.

جشنواره تئاتر Roskaya Classica از 1 تا 6 ماه مه (2 تا 8 ژوئن) در مسکو برگزار می شود.
این گروه دو سال پیش با اجرای “موتزارت ، همبستگی ، مکبث و دیگران” و پروژه درام چند ملیتی “Hays” در این جشنواره شرکت کردند ، با دو جایزه برای بهترین کارگردان ، دو جایزه هیئت منصفه و همچنین جایزه بازیگری بازیگری (مینا امامی و در میدان فارزان برنده شد).

۵۷۵۷

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا