ترند های روز

نمادی از صلح ، مقاومت و دوستی در Torre de la Libertad

براساس بنیاد رودکی ، یک برج تحت عنوان “گل و نمادهای ملی جهان” با همکاری وزارت فرهنگ و راهنما ، وزارت امور خارجه ، بنیاد رودکی و مجموعه فرهنگی و هنری Torre de Labre ، روز جمعه 9 ژوئیه از 9 تا 22 بعد از ظهر به نمایش گذاشته می شود. این اثر توسط یکی از هنرمندان کشور ما ساخته شده است و یک نمایشگاه بصری از گل ها و نمادهای ملی جهان در نقاشی است.

در این طرح ، گلهای ملی و نمادهای هر کشور سعی در نمایش در منطقه جغرافیایی آن کشور دارند. در حقیقت ، روایتی هنری از احترام به تنوع فرهنگی ، تنوع زیستی بومی و روح صلح در بین ملل.
این اثر ، همراه با تأثیرات هنری ، یک پیام جهانی دارد: نیاز به صلح ، دوستی ، همزیستی و توجه به محیط مشترک انسان.

نکته برجسته این اثر ، موقعیت محمد گل به عنوان یکی از نمادهای ملی ایران است که در قلب نقشه جغرافیایی کشور ما بازی شده است. گل محمد ، که مدتهاست با فرهنگ ، سنت و آیین های ایران در ارتباط است ، به سمبل مقاومت و مقاومت ایران در این برج تبدیل شده است. گلی که بسیار با اکوسیستم خشک و متنوع ایران سازگار است و حال و هوای بالای افرادی را نشان می دهد که علی رغم مشکلات و مشکلات فراوان ، چند هزار سال تمدن را حفظ کرده اند و همیشه بحران را ترک کرده اند.

این برنامه فرهنگی هنری با هدف گسترش پیام صلح و همبستگی جهانی و فرصتی برای بررسی نقش هنر برای تقویت رابطه ملت ها است.

59243

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا