نشست وزرای فرهنگ ایرانی و پاکستانی

وزیر فرهنگ و راهنمای اسلامی جمهوری اسلامی ایران ، و محمد اورنگزیب خیکی ، وزیر میراث فرهنگی و فرهنگ جمهوری اسلامی پاکستان ، در خارج از کنفرانس جهانی Mondiacult 2025 در بارسلونا و توسعه فرهنگی دیدار کردند.
در این جلسه ، دو حزب ضمن اشاره به نکات تاریخی ، مدنی و فرهنگی ایران و پاکستان ، بر لزوم ارتقاء سطح تعامل فرهنگی و هنری بین دو کشور تأکید کردند.
در این جلسه ، سید عباس صالبی ، وزیر فرهنگ و راهنمای اسلامی ایران ، با تأکید بر نقش برجسته ایران و پاکستان به عنوان دو کشور تمدن در جهان اسلامی ، گفت: ایران و پاکستان دارای پیوندهای عمیق تاریخی و فرهنگی هستند و می توانند الگویی برای همدست فرهنگی از طریق فرهنگی ، هنری و همکاری رسانه ای در توسعه فراهم کنند.
وی همچنین پیشنهاداتی را برای تقویت همکاری های دو جانبه ، از جمله تشکیل یک گروه کار مشترک فرهنگی برای جستجوی توافق نامه ها و اجرای پروژه های عملی ، معاملات فرهنگی دو کشور امضا شده در سفر رئیس جمهور ایران به پاکستان بین المللی نشان داد که نشان دهنده معرفی مشترک میراث فرهنگی دو کشور و غیره است.
پس از این جلسه ، محمد اورنگزیب خیکی ، با استقبال از پیشنهادات وزیر فرهنگ ایران ، با تأکید بر اهمیت روابط فرهنگی بین دو کشور ، گفت: پاکستان می خواهد همکاری های فرهنگی با ایران را در همه زمینه ها گسترش دهد و آماده برنامه ریزی برای اجرای پروژه های مشترک است.
وی همچنین افزود که کشورش آماده سازماندهی هفته فرهنگی ایران و شرکت در جشنواره ها و نمایشگاه های فرهنگی مشترک است.
این دو کشور همچنین بر لزوم برنامه ها به مناسبت سال پنجم تولد پیامبر (لا پاز با او) در سال 6 تأکید کردند.
در پایان جلسه ، این دو وزیر بر لزوم تهیه نقشه راه برای همکاری فرهنگی بین ایران و پاکستان و ادامه گفتگوهای دو جانبه تأکید کردند.
۲۴۲۲۴۲