ممنونِ شادمهر عقیلی؛ اصلا کاش هوش مصنوعی بود
Shadmehr Aghili ، نامی که در آلبوم های موسیقی پاپ و مسافر کشور ایران ظاهر شده است ، با آهنگ جدید خود “Memnoun” موجی از انتقاد را برانگیخته است.
Shadmehr Aghili ، نامی که آلبوم آن زمانی مترادف با موسیقی پاپ در ایران بود ، با آهنگ جدید خود “ماه” موجی از انتقاد را برانگیخت.
این قطعه که به نظر می رسد برای بازار تجاری طراحی شده و برای مخاطبان عمومی جذاب است ، نه تنها در آهنگ و ملودی ضعیف است ، بلکه نشانه هایی از کاهش هنری را نیز به همراه دارد که طرفداران طولانی مدت را ناامید کرده است.
آهنگ “متشکرم” ، با عباراتی مانند “من تو را دیدم ، هوا را دیدم و بدون ریختن” ، فاقد عمق شاعرانه است و به جای احساس ، به طنز ناخواسته نزدیک می شود. کاربران در فضای مجازی این آهنگ را “سطحی” و “بد بو” توصیف کردند ، که برخی حتی آن را “شرم آور” برای ضبط Shadmehr می نامند.
در فضای مجازی ، مردم در مورد سقوط او صحبت می کنند و فکر می کنند که این آهنگ Shadmehr نیست. برخی او را به “بازاریابی نامناسب” متهم کردند ، در حالی که برخی دیگر از تمرکز وی بر همکاری های پراکنده به جای ایجاد کار با کیفیت بالا شکایت داشتند. این جاده نه تنها خاطرات خوبی از گذشته را برجسته می کرد ، بلکه Shadmehr را نیز به عنوان یک افسانه پاپ مورد اصابت قرار داد.
با این حال ، ما امیدواریم که Shadmehr جلوی انتشار چنین آثاری را بگیرد تا اعتبار وی قبلاً آسیب نبیند.