ترند های روز

محمد مهدی فرغانی: در زمینه اطلاعات ، ما تجربه جنگ عراق را با ایران داریم

محمد مهدی فرگانی ، استاد علوم ارتباطات دانشگاه المه تاباتابایی ، گفت که چگونه رسانه ها در وضعیت فعلی به اندازه کافی مطلع می شوند: “ابزارهای رسانه ای ما کم و بیش روشن هستند و شامل مطبوعات ، آژانس های خبری ، سمعی و بصری و سایبرنتیک هستند که می تواند بیشتر مورد استفاده قرار گیرد.” البته ، استفاده معقول ، منطقی و تأیید شده. “

براساس گزارش ایرنا ، یکی از اعضای هیئت تحریریه روزنامه کیهان در طول جنگ عراق علیه ایران ادامه داد: “در دو شب گذشته ، صدای آمریکا در موارد مشابه خوب عمل کرده است. او لحظه به لحظه به رویدادها گفت و عکس ها را نشان داد.” این منجر به بخشی از یک احساس میهن پرستانه ، انسجام و همبستگی اجتماعی شد. ”

مرکز تحقیقات پیشین و رسانه ای گفت: “اگر سمعی و بصری در حال حاضر اخبار ، تصاویر و اطلاعات را منتشر نکرده بود ، جامعه می توانست واگرا باشد.” اما این امر منجر به محور مشکلات ، مشکلات و اختلافات تا حدی شده است و نوعی همدلی ، انسجام و وحدت در مورد منافع ملی را تشکیل می دهد که می تواند روح مقاومت را بهبود بخشد. “

فرخانی گفت: “البته ، این عمل باید به گونه ای باشد که مردم را متقاعد کند که حقایق با آنها به اشتراک گذاشته شده است و سانسور به معنای آن نیست.” “با این حال ، محدودیت هایی در فعالیت رسانه ای در سراسر جهان وجود دارد ، و محدودیت هایی در مورد منافع و منافع ملی وجود دارد.”

مدیر اجرایی سابق رسانه ها گفت: “اما در پایان ، این خبر و اطلاعات باید به مردم ترغیب شود و نیاز آنها به رسانه های خارجی فعال در این زمینه را برآورده سازد.” “البته ، بحثی در مورد منافع ملی و منافع عمومی و عدم وجود اطلاعات محرمانه و حساس به دشمن وجود دارد.”

فرگانی گفت: “ما این تجربه را در طول جنگ شش ساله عراق با ایران داشتیم ، به عنوان مثال ، در حین موشک های شهرها و تهران ، این موشک ها دائماً در مناطق مختلف قرار می گرفتند.” “در چنین شرایطی ، ما مجبور شدیم از یک طرف اخبار را آگاه کنیم تا اضطراب برخی افراد را کاهش داده و در سردرگمی نباشیم و مراقب باشیم که اطلاعاتی را که دشمن می تواند از آن استفاده کند ، منتشر نکنیم.”

استاد علوم ارتباطات ادامه داد: “یک محدودیت باریک وجود دارد که رسانه ها باید از آن پیروی کنند.” رسانه ها ، به اختیار مقامات امنیتی و با شناخت صحیح و حرفه ای این خبر ، برای مشاهده مرز باریک بین سانسور و اطلاع رسانی آنها با اطلاعات شفاف. این ترکیبی است که باید در زمان بحران مشاهده شود. “اگر مردم احساس کنند که اطلاعات در بحران قانع کننده نیستند ، رویکرد آنها می تواند تغییر کند.”

فرخانی گفت: “تاکنون ، در طول حمله اسرائیل به ایران ، صدای ایران ، آژانس های خبری و مطبوعات قابل قبول بوده است.” این باید نوعی همگرایی و هماهنگی بین این رسانه ها باشد. “البته ، این مربوط به هماهنگی همه رسانه ها نیست ، بلکه این مرز ظریف است که من به آن اشاره کردم.”

فرخانی گفت: “این برای حفظ روح مقاومت ملی در این شرایط است و به مردم احساس ناامیدی و ضعف نمی بخشد.” “از طرف دیگر ، مردم با عملکرد رسانه های ما احساس قانع کننده می کنند و احساس خوبی دارند.”

چندین فرمانده نظامی ، علمی و مدنی در روز جمعه 6 ژوئن پس از حمله تروریستی رژیم صهیونیستی علیه تهران و چندین شهر در کشور به شهادت رسیدند.

۲۴۲۲۴۲

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا