ترند های روز

صدای غزه در معرض خطر سکوت ؛ هشدار جهانی در مورد گرسنگی برای خبرنگاران و امدادگران

به گفته خبرگزاری آنلاین ،در حالی که نوار غزه تحت فشار بی سابقه ، محاصره و قحطی است ، خبرنگاران محلی که فقط در این منطقه قفل شده اند ، اکنون خطر مرگ گرسنگی را دارند. در بیانیه ای بی سابقه ، AFP وخیم تر شدن اوضاع برای کارگران مستقل فلسطینی خود را نشان داد و تأکید کرد: “شرایط فعلی دیگر ادامه نمی یابد.” علاوه بر هشدار آژانس خبری ، سازمان هایی مانند Oxfam نیز در مورد بحران عمومی بشردوستانه در غزه و تهدید امدادگران و روزنامه نگاران هشدار داده اند. خبرگزاری گفت:
“با وجود شجاعت مثال زدنی ، تعهد حرفه ای و مقاومت قابل تحسین آن ، وضعیت فعلی دیگر نمی تواند ادامه یابد.”

AFP تأکید کرده است که فریلنسرهای فلسطینی از زمان ممنوعیت خبرنگاران خارجی در غزه توسط اسرائیل نقش مهمی در اطلاع رسانی به جهان داشته اند. با این حال ، اسرائیل باید به آنها اجازه تخلیه شود زیرا “زندگی آنها در معرض خطر است”.

انجمن روزنامه نگاران IFP ، یک مؤسسه مستقل آژانس خبری ، روز دوشنبه هشدار داد که همکارانشان در غزه در معرض گرسنگی قرار دارند.

در بیانیه ای در بیانیه ای گفت: “ما ماهها شاهد وخیم شدن شدید برای شرایط زندگی آنها بوده ایم.” “ما می ترسیم در هر زمان به اخبار مرگ او گوش فرا دهیم و این برای ما غیرقابل تحمل است.”

این انجمن افزود: “این افراد به همراه برخی دیگر ، تنها کسانی هستند که هنوز از نوار غزه گزارش می دهند.” رسانه های بین المللی تقریباً دو سال از ورود منطقه محروم شده اند. “ما نمی خواهیم آنها را در سکوت ببینیم.”

در این بیانیه همچنین به وضعیت چندین روزنامه نگار ، از جمله یک عکاس 5 ساله به نام بشار ، که اخیراً در شبکه های اجتماعی نوشت: “بدن من نازک است و من دیگر نمی توانم کار کنم.”

این انجمن گفت: “از زمان تأسیس AFP در ماه آگوست ، ما همكاران را در درگیری از دست داده ایم ، برخی از آنها مجروح شده اند یا زندانی شده اند ، اما هرگز داستانی از گرسنگی وجود نداشته است.”

سازمان سودمند انگلیس نیز روز سه شنبه اعلام کرد که کارمندان آن در غزه نیز خطر مرگ گرسنگی را دارند.

باشرا خلیلی ، رئیس فرمولاسیون سیاست در سرزمین های اشغالی و غزه گفت: “در آکسفام ، ما نه تنها شاهد بحران هستیم بلکه زندگی می کنیم.” “یکی از همکارانم روز شنبه گفت که من حتی بدون قطره آب به محل کار آمده ام و فقط یک فلافل به کار رسیده است.”

هشدارها هنگامی اتفاق می افتد که مقامات بهداشت غزه روز سه شنبه گفتند که حداقل دو فلسطینی ، از جمله چهار کودک ، در نتیجه گرسنگی درگذشتند. در نتیجه ، تعداد قربانیان سوء تغذیه از ابتدای جنگ اسرائیل به 4 رسیده است.

اسرائیل در ماه مارس تمام کمک های بشردوستانه به غزه را مسدود کرد ، اما محدود به ورود برخی از مقالات از طریق مؤسسه GHF ، که از ماه مه توسط ایالات متحده و اسرائیل پشتیبانی می شود ، محدود شده است.

طبق گفته دفتر حقوق بشر سازمان ملل ، نیروهای اسرائیلی بیش از پنج فلسطینی را در جستجوی غذا از ابتدای فعالیت های GHF کشته اند. بیشتر آنها در نزدیکی مراکز توزیع موسسه درگذشتند.

ترجمه: Zainab Kazemkhah

منبع: الجزایر

۵۹۵۹

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا