ترند های روز

شروع کار گروه بیمه هنری

در اولین جلسه کارگروه بیمه اقتصاد هنری ، با حضور سومایه والیان ، یک متخصص در بخش هنرهای تجسمی و دبیر هنر و اقتصاد کمیته هنر و اعضای گروه کاری ، مباحث کلیدی و استراتژیک ، متخصصان کلیدی و استراتژیک.

به گفته مهر ، این جلسه با هدف بررسی چالش ها ، تدوین سیاست ها و طراحی استراتژی ها برای اطمینان از کار هنر به عنوان یکی از مهمترین دارایی های نامشهود انجام شده است. رویکرد اصلی مکالمات در این جلسه با توجه به موضوع “ارزیابی دقیق آثار هنری” و “طرح بیمه تخصصی” برای این آثار متمرکز شده است. این یکی از شکاف های ساختاری در اقتصاد فرهنگ ایران برای سالهاست.

در ابتدای جلسه ، آدین مهدیزاده بر اهمیت بیمه هنر به عنوان دارایی های منحصر به فرد تأکید کرد: “پوشش بیمه ای برای آثار هنری نباید بر اساس چارچوب های کلی سایر املاک باشد.” این آثار نیاز به خدمات ارزیابی تخصصی و بیمه نامه های مناسب برای ماهیت هنری ، فرهنگی و اقتصادی خود دارند. “

وی همچنین با اشاره به ظرفیت بالای هنر در اقتصاد جهانی ، افزود: “طبق آمار بین المللی ، آثار هنری بین کالاهای سرمایه بیشترین جهش اقتصادی را تجربه کرده اند.” این نشان دهنده ظرفیت بالای بازار هنر در سرمایه گذاری و توسعه اقتصادی است. ”

سومایه والیان ، دبیر کمیته اقتصاد هنری ، با تأکید بر ناکارآمدی آثار هنری موجود ، گفت: “روند مستند سازی و ارزیابی آثار هنری باید دقیق ، استاندارد و قابل اعتماد باشد تا یک پایه صحیح برای توسعه بیمه نامه های حرفه ای ایجاد کند.” “در حال حاضر ، عدم وجود چنین فرایندهایی مانع جدی برای توسعه خدمات بیمه در زمینه هنر است.”

وی همچنین در مورد لزوم تدوین یک بیمه نامه تخصصی و استاندارد برای آثار بصری و سایر هنرها صحبت کرد.

سایر اعضای حاضر در این جلسه همچنین بر لزوم استاندارد سازی روشهای ارزیابی و مستند سازی آثار با اشاره به محدودیت های فعلی در بیمه آثار هنری تأکید کردند. پیشنهادهایی در مورد ایجاد یک بانک اطلاعاتی رسمی برای آثار هنری ، تعریف شاخص های ارزیابی و همکاری دقیق تر بین وزارت فرهنگ و جهت گیری اسلامی و شرکتهای بیمه کشور ارائه شده است.

در پایان ، مهدیزاده با اشاره به لزوم نوشتن یک سند یکپارچه ملی در زمینه بیمه هنر ، گفت: “با ارائه سند ملی بیمه آثار هنری ، که در حال شکل گیری است ، می توانیم یک دیدگاه واضح و امیدوارکننده را برای فعالان هنری ، به ویژه هنرمندان تجسمی ایجاد کنیم.” این سند می تواند مرجع تدوین سیاست ها ، استاندارد سازی و مرجع بیمه برای سالهای آینده باشد. “

در نتیجه ، مرجع رسمی برای تجربه ، استاندارد سازی و ارزیابی آثار بصری ، گروه هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و جهت گیری اسلامی معرفی شده است. کارگروه در قالب کمیته اقتصاد هنری جلسات خود را به صورت دوره ای با هدف توسعه زیرساخت های اقتصاد هنری ، به ویژه در زمینه بیمه برگزار می کند.

۲۴۲۲۴۴

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا