شبی که بابک جهانبخش گفت قلب مردم!

این کنسرت که قرار بود یکشنبه 23 فوریه برگزار شود ، با تأخیر 5 دقیقه ای در سالن با جای خالی هنوز آغاز شد.
براساس اعلامیه قبلی مقر جشنواره ، آخرین روز جشنواره موسیقی فجر باید به Simin Ghanem ارائه شود. روندی که شب گذشته با تصاویر خواننده مورد نظر اتفاق افتاد ، اما در کنسرت اتفاق نیفتاد.
“آنچه اتفاق افتاد” اولین آهنگی بود که بابک جهانبخش روی صحنه خواند و مخاطبان را تشویق کرد. وی پس از پایان قطعه گفت: “بخشی از خیر امشب بستگی به عملکرد من و تیم من و بخش دیگری از انرژی خوب شما دارد ، امیدوارم که شب خوبی داشته باشیم.”
قطعه دوم ترکیبی از دو آهنگ “منو بارون” و “Dosat I” بود که جهانبخ قبل از آغاز آهنگ تأکید کرد: “این دو آهنگ هرگز از لیست آهنگهایی که در کنسرت ها می خوانم حذف نمی شوند ، و حتی می توانم بگویم که محل کار من پیشگام است.
“I Die From Joy” آهنگ دیگری بود که Jahanbakhsh اجرا کرد و دوباره برای قطعه بعدی ، ترکیبی از دو آهنگ “I Am” و “Beauty of the Baitab” بود که عنوان سریال رقص در شیشه بود.
اگرچه ارائه کامپوزیت این ترانه ها باعث شد که جهانبخش قطعات بیشتری را برای طرفداران خود تفسیر کند ، انتخاب اوج آهنگ هایی که قرار بود به صورت ترکیبی آواز خوانده شود ، برخی از آهنگ های محبوب خواننده را از جمله “برف” ال ساخته شده است. شروع تقاضا برای طرفداران. “برف” ، “مدار بی قرار” ، “چه کسی در من است؟” و “من می میرم” برخی از مؤلفه هایی بودند که به نام ترکیبی (بدون ریمیکس) بودند.
او همچنین قبل از ارائه “پاسخ” ، یکی از آهنگ های جدید آلبوم او “گفت ، اکنون ، این آلبوم دیگر مد نیست. در ابتدای کار من ، که من سالی یک بار راه اندازی می کردم ، فکر می کردم خیلی بهتر است. خیلی ها. آنها می گویند ترانه هایی که شما ساخته اید بهتر بود ، اما من فکر نمی کنم که بسیاری از آهنگ ها خوب باشند ، اما آنها فرصتی برای شنیدن ندارند.
Arian Khacatourian (Perkashan) ، Mehdi Nazari (ویولن) ، Farid Hilali (Base) ، Anoushirvan Taghavi (صفحه کلید) ، محمد هاگیگی (درامز) ، امیر حسین اوویسی (رهبر ارکستر) و آرمن کاشیه و امی گوروربانسی همراه بودند برای آن همراه با آن مرد همراه با آن نوع هیهربانی. او آنها را در وسط اجرا به مخاطبان ارائه داد.
یکی از مواردی که جهانبخش در کنسرت خود تعادل بین عملکرد قطعات شاد و عاطفی بود و گفت: “سلیقه من به کار عاطفی نزدیکتر است ، اما از آنجا که حس و روحیه ما دائماً یکسان نیست.
“زندگی با” قطعه دیگری بود که جهانبخش اصرار داشت که او او را خیلی دوست دارد و گفت: “ما آهنگ عاطفی را برای مزاحمت کسی نمی خوانیم ، اما گاهی اوقات مردم دوست دارند قلب خود را بنویسند یا بخوانند.”
“Parizad” ، “Going South” ، “Crazy John” ، “WoW” ، “Be Be With Me” و “I Love You” قطعات دیگری بودند که شب گذشته جهانبخش در کنسرت خود عمل کرد.
البته قطعات دیگری نیز وجود داشت که طرفداران می خواستند در پاسخ به این درخواست ها بخوانند: “من آهنگی دارم که حتی خودم را به یاد نمی آورم و باید شعر آنها را از این نقش بخوانم ، اما یادم است که در شعر کار می کنم من شما را خوانده ام.
یکی از برجسته ترین جنبه های این کنسرت در سالن نمایشگاه بین المللی میلاد در شب گذشته این بود که هیچ اتومبیل برای حمل و نقل تماشاگران در پارکینگ به سالن کنسرت وجود ندارد و مردم برای رسیدن به سالن کنسرت مجبور بودند مسافت قابل توجهی را طی کنند. این تضاد با شرایط یک کنسرت معمولی است و با وجود این واقعیت که هر شب ذکر شد ، مدیران این چالش را برطرف نکردند.
اگرچه حضور مخاطبان در این کنسرت شب گذشته بیش از کنسرت مسعود سادگلو و موین زندی بود ، اما اولین کرسی های این ردیف هنوز برای کسانی که بلیط های آنها در پایین بود جذاب بود ، که باعث می شد افراد قبل از شروع صندلی نیز شروع کنند. رتبه البته این مورد نبود ، زیرا حتی پس از اولین قطعه مدیران سالن کنسرت ، آنها دوستان و آشنایان خود را در صندلی های باز آوردند.
۲۴۴۲۴۵